Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@paretowilfredo badem yagida suruyormusun kardesim
-
@secret Zem Zem'e gidersek Bamya çorbası da olur bakın
-
@lion O kadar ilerletmedim dostum ama özenle temizlerim her gün Hijyen önemli bir noktada şimdi :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Hocam ben yapayım size bamya yani hazır taze kurban etiyle mis mis
Bana ne oldu yaa valla içimden oburiks çıktı resmen utandım ben nasıl gidecem zayıflama başlığına -
@paretowilfredo valla kardesim ben biyiklari kestim mi 5 yas kuculuyorum en az biyik saglam yas katiyor onu diyim:)
-
@noturns Bak çorba Arif ustada içilir. Bu saatler bizim çorbaya çıkış saatleri çorbadan pahalıya meze veriyordu evimin yanındaydı hemen.
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Hocam ben yapayım size bamya yani hazır taze kurban etiyle mis mis
Bana ne oldu yaa valla içimden oburiks çıktı resmen utandım ben nasıl gidecem zayıflama başlığınaSarhoştum hatırlamıyorum dersin bişeycik olmaz
-
Malum işten 23:30da eve döndüm, bir iki saat uyuyup tüm vücudumun yanarak alev aldığını hissedip uyandım. Konumuzla alakası olmayan yersiz bilgi.
Asıl meseleye gelecek olursak memlekette güzel yemek ucuz değil artık, kişi başı en az 40 TL.
İkinci olarak her ilde deli gibi mekan açılıyor, yüzlerce güzel mekan oldu, nereye gitsen şahane lezzetler bulabiliyorsun.
Üçüncüsü artık herkes Vedat Milor kıvamına gelmiş durumda. Yemek dedin mi, herkesin anlatacak onlarca mekanı var, çoğu çok iyi değil.
Dördüncüsü mekandan ziyade hangi ilde ne yenir sorusunun cevabı çok daha yerinde diye düşünüyorum.
Beşincisi @paretowilfredo ve @Agor buluşma işinde mekanı ayarlamak kolayda, hesaplar TY'den olursa hoş'tur dememiş miydik?
Başlıkla ilgili konu için 5 dk sonra toplu basın açıklaması yapacağım.
-
Arkadaslar kahvaltida ne var sabaha??
-
-
@1umut Çok kral yumurtalı ekmek yaparım
-
@rorschach159 bizim zamanımızda bi kepçe vardı arif falan yoktu
-
@paretowilfredo ben de cok guzel yumurtali ekmek yerim. Sence bu bi tesaduf olabilir mi?
-
@noturns kuzenim yazmış hesabımdan diyim
-
@1umut hahah sesli güldüm
-
@1umut bir kibrit kutusu büyüklüğünde kibrit kutusu ile yakılmış mangalda sucuk, ve közde demlenmiş çay ve tırnak pide
-
@antimülakat toplu buluşmalarda yemekler şirketten, elimize geçen üç kuruşu da yemeğe vereceğiz zaten, karın tokluğuna çalışıyoruz bak burada, yazıklar olsun böyle sisteme.
-
@paretowilfredo valla kardesim seni bilmem ama ben 30 bucuk yasimdayim. Biyiklari kesiyorum hop 25 en az tavsiye ederim :))
-
@noturns Doğru ya bi kepçe vardı Arif usta bitişiğine açılmıştı 2014 gibi. Kepçe 7/24dü hemen imagine vardı yanında senin zamanında adı farklıdır ordan çıkan sarhoşlar kavga ederdi çorbacıda
-
@agor @Antimülakat Reklamlar Kalksın! Çok reklam var! Reklamları kaldırın! Adblock blocker koymayın! Kazanmayın! Çalışın köle gibi çalışın!