Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor tam olarak çöpçatan sitelerinde olan gibi sanırım. Değil mi @Rorschach159
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@antimülakat kardesim tam bir genel yayin yonetmenisin reytingleri olcuyor bir yandan ote taraftan dakika verip az sonra geciyor vay be
@Agor @Antimülakat Clickbait King!
-
@paretowilfredo aman kardesim gold uy muye premium su bu parali etmeyin surayi gozunuzu seveyim boyle iyi samimi icten sempatik tipki soguk kis gununde catir cutur yanan los isiktaki sominenin karsisinda uzanmis yaziyor gibiyim misal bu iletiyi. Aman diyip bozmayin.
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns neee nasilll??
Yedigim en guzel manti sinoptaydi ya️ Sinopta manti gercekten cok guzel yapilio. Koca koca mantilar:) yarisi yogurtlu yarisi cevizli sunulur:)ben bunu yemeden ölemem, kaymakamlık sınavı sonrası Sinop'a gidiyorum.
-
@agor 2 yıl önce ben bu forumda inandığım doğrularımı binlerce kişilik guy grubuna karşı tek başıma savunduğum için - 1000 itibara ulaşan ilk üye olmuştum benim forumla barışmam için forumu benim üzerime yapın. Benim için bu premium yeter galiba ️
-
@noturns yok ya, sanmam onu önerdiğini, onu önerdiyse komik değil.
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo aman kardesim gold uy muye premium su bu parali etmeyin surayi gozunuzu seveyim boyle iyi samimi icten sempatik tipki soguk kis gununde catir cutur yanan los isiktaki sominenin karsisinda uzanmis yaziyor gibiyim misal bu iletiyi. Aman diyip bozmayin.
hocam tam bir ehlikeyifsin ben bunu bugün net anladım.
-
@lion Kesin Bilgi! Msn Messenger 1 Ocak'tan itibaren paralı olcak! Msn'i bedava kullanmaya devam etmek için Tıklayın!
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bir kere sayfayı yönetebilir miyim sadece 1 tur
-
Duyumları gelecek sınav ilanlarını önden almak isteyen değerli müşterilerimiz 0.002 btc ödeyebilir
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion Kesin Bilgi! Msn Messenger 1 Ocak'tan itibaren paralı olcak! Msn'i bedava kullanmaya devam etmek için Tıklayın!
@paretowilfredo vay arkadaş ülke olarak ne zorluklardan geçmişiz biz
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bir kere sayfayı yönetebilir miyim sadece 1 tur
@Agor Banned
@Antimülakat Banned
@paretowilfredo Banned -
@noturns Gözümde canlanır koskoca mazi Ayca_22 Oturum açtı.
-
Başlıkta bir şey önerirken dikkat edin, kapitalist yanım ortaya çıkabilir ve hayata geçirebilir. Çok hoş fikirler gördüm biraz önce. Örneğin sınav ilanlarının duyumlarını önce almak isteyen arkadaşların para ödemesi gibi. :DD
-
@paretowilfredo yemek sepeti hisselerinin borsada toplayan sonra gidi şirket benim diyen reha muhtar taktiği
-
@secret o ne sanki bi turda ben bineyim bisiklete der gibi. Alin bunu burdan bu arkadas ottan ete gecince devreler yandi error fatal veriyor suan telefonunun ekrani mavi degilse bende lion degilim
-
@noturns hocam biz 2 gece kalmistik orda
Otel Mola diye manzarasi cok guzel 3 yildizli bi otel vardi. Cok sirin bi arka bahcesi var. giderseniz o oteli tercih edebilirsiniz, on taraftaki odalari denize bakar. Muazzam manzara:) manticilara cok yakin zaten biz bi gunduz yedik, sonra dayanamadik bi de aksam yedik. Aksam yedigimiz fazla olmustu , fenalik geciriyorduk ama olsun:)))) cezaevi filan zaten gitseniz gezerseniz. Neyse aklinizda olsun:) ise girince sinopa ve otel molaya kesinlikle tekrar gidecegim️ Insallah biraktigimiz guzelliktedir. -
Başlıkta bir şey önerirken dikkat edin, kapitalist yanım ortaya çıkabilir ve hayata geçirebilir. Çok hoş fikirler gördüm biraz önce. Örneğin sınav ilanlarının duyumlarını önce almak isteyen arkadaşların para ödemesi gibi. :DD
valla ben sırf size destek olsun diye karşıma çıkan her reklama tıklıyorum. Bana onursal üye paketi vermelisiniz.
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns hocam biz 2 gece kalmistik orda
Otel Mola diye manzarasi cok guzel 3 yildizli bi otel vardi. Cok sirin bi arka bahcesi var. giderseniz o oteli tercih edebilirsiniz, on taraftaki odalari denize bakar. Muazzam manzara:) manticilara cok yakin zaten biz bi gunduz yedik, sonra dayanamadik bi de aksam yedik. Aksam yedigimiz fazla olmustu , fenalik geciriyorduk ama olsun:)))) cezaevi filan zaten gitseniz gezerseniz. Neyse aklinizda olsun:) ise girince sinopa ve otel molaya kesinlikle tekrar gidecegim️ Insallah biraktigimiz guzelliktedir.İçimde ukte Sabahattin Ali'yi anmak orada. Mantı da aklımda olsun gittiğimde inşallah
-
@noturns aman yapma onu, önüne gelen hepsine tıklarsan tıkladığın reklamların hiç birini saymaz google bu bot diye. Aynı ip ile çok reklam tıklamak yarar değil zarar.