Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret o ne sanki bi turda ben bineyim bisiklete der gibi. Alin bunu burdan bu arkadas ottan ete gecince devreler yandi error fatal veriyor suan telefonunun ekrani mavi degilse bende lion degilim
Hocam alın bunu burdan filan olmuyor ama ️ Bende dediğiniz bisiklet esprisini yaptıydım esasen hocam valla siz zayıflamayı çok yanlış anlamışsınız
-
@1umut kesinlikle bunu ritüel olarak gerçekleştireceğim.
-
Kokoreç AOÇ bir nevi halka arz noktasındaki sıçramadan sonra seri üretim aşamasına geldiği için sevmim. Batıkent Gimsanın önünden Dalokay Parkına doğru gittin mi, büyük kavşağa kadar İnönü Caddesini devam et, Sabancı Yüzme havuzu karşısında Büfenin önünde bir Kokoreççi var gayet lezzetli.
Kuşbaşılı Ankara'da Yean'da gayet başarılı çıtır çıtır. Çıtırlik önemli.
Konya'da Etli Ekmek çok yer var, Havzan, Cemo bilindik yerler. Asıl giz popüler olmayan da yatar derler, Mevlana'nın orada Bolu Lokantası var. Çok başarılı, ustalar bile en geç 60 yaşında.
Konya'da Fırın Kebabı Dedeler ve Tuba iyidir.
İzmir'de Balık, Güzelbahçe de Balıkçı Barınağından alınıp, yol üstünde denize nazır bir mekanda ızgarada yapılandır.
Yozgat'ta Desti Kebabı 66 Kebap salonu ve Zafer Lokantası iyidir.
Mersin'de Tantuni, Hatay'da Künefe, Güneydoğu'da ocakbaşı mekanı için konuşmaya gerek yok. Her yerde krallar gibi ağırlanır, krallar gibi uğurlanırsınız.
-
@paretowilfredo biz o sohbeti yerinde görerek değil de, batıya giderek yapalım o halde. Nasıl fikir? Bence mikemmelllll
-
@agor google adsensede 50tl kaldı benim limiti 200 yapınca çekememiştim. Ekonomik yazıları yazdığım blog sitem sitem bide youtube kanalım vardı. Google görüşüp o parçayı kurtaramayız dimi
-
@paretowilfredo hocam zaten sinop cezaevini gezerken oyle baska hisler barindiriyor ki insan.
“Disarda deli dalgalar, gelip duvarlari yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldirma gonul , aldirma”
Oyle icine isliyor ki insanin.. her dinledigimde aglatir o yuzden. -
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns aman yapma onu, önüne gelen hepsine tıklarsan tıkladığın reklamların hiç birini saymaz google bu bot diye. Aynı ip ile çok reklam tıklamak yarar değil zarar.
yok arada bu reklam bana göre değile de basıyorum biliriz o kadar ayrıntıyı mirim.
-
@antimülakat Dedeler candır!
Sırada ne var kardeşim, sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
@möözun Düşünülesi Bunu düşüneceğim efendim.
-
@1umut İnşallah deneyimleyeceğim ben de bunu en kısa zamanda
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Kokoreç AOÇ bir nevi halka arz noktasındaki sıçramadan sonra seri üretim aşamasına geldiği için sevmim. Batıkent Gimsanın önünden Dalokay Parkına doğru gittin mi, büyük kavşağa kadar İnönü Caddesini devam et, Sabancı Yüzme havuzu karşısında Büfenin önünde bir Kokoreççi var gayet lezzetli.
Kuşbaşılı Ankara'da Yean'da gayet başarılı çıtır çıtır. Çıtırlik önemli.
Konya'da Etli Ekmek çok yer var, Havzan, Cemo bilindik yerler. Asıl giz popüler olmayan da yatar derler, Mevlana'nın orada Bolu Lokantası var. Çok başarılı, ustalar bile en geç 60 yaşında.
Konya'da Fırın Kebabı Dedeler ve Tuba iyidir.
İzmir'de Balık, Güzelbahçe de Balıkçı Barınağından alınıp, yol üstünde denize nazır bir mekanda ızgarada yapılandır.
Yozgat'ta Desti Kebabı 66 Kebap salonu ve Zafer Lokantası iyidir.
Mersin'de Tantuni, Hatay'da Künefe, Güneydoğu'da ocakbaşı mekanı için konuşmaya gerek yok. Her yerde krallar gibi ağırlanır, krallar gibi uğurlanırsınız.
Yarın güneş gözlüklerimi takıp bolu lokantasının o minicik üst katında yerimi alayım bir surahi ayranı dikeyim kafama zaten bu kadar şeyden sonra yemezsem karnıma ağrılar girer
-
@paretowilfredo
Erkek: Cam var mi?
Kiz: Evet.
Erkek: Gonderiyorum?
Kiz: Ok.
Erkek: Armut gibi camin karsisinda
Kiz: Parmagi ile webcami kapatmis simsiyah bir goruntu ve sonra...
Kiz: Byssssssss
Sonuc: Maymundan 5 dk once dogmus muamelesine tabii tutuldu erkek.
Erkek: Olsun bu olmadi mirce devam ve sohbet kutucuklari tek tek pc nin sag tarafinda siralanir itina ile ve kirmizi yanmasi beklenir ecem'in sibel'in ayca'nin ruya'nin.... -
@rorschach159 o parayı kurtarmak için kanalı veya blogu aktif et 200 liraya çıkar geliri demekten başka bir çözüm öneremem maalesef. O google yok muuuu, burada şakalar yapıyoruz ya biz patron geldi, müdür geldi, @paretowilfredo patron, @Antimülakat patron falan diye, işte en büyük patron, Big Boss o Google, her şeye o karar verecek, ne kadar isterse o kadar verecek, göklere çıkaracak ya da yerin dibine sokacak. Bu hayatta Google'dan daha fazla nefret ettiğim hiç bir şey yok.
-
@paretowilfredo
Erkek: Cam var mi?
Kiz: Evet.
Erkek: Gonderiyorum?
Kiz: Ok.
Erkek: Armut gibi camin karsisinda
Kiz: Parmagi ile webcami kapatmis simsiyah bir goruntu ve sonra...
Kiz: Byssssssss
Sonuc: Maymundan 5 dk once dogmus muamelesine tabii tutuldu erkek.
Erkek: Olsun bu olmadi mirce devam ve sohbet kutucuklari tek tek pc nin sag tarafinda siralanir itina ile ve kirmizi yanmasi beklenir ecem'in sibel'in ayca'nin ruya'nin.......
Kırmızı yanar, heyecanla erkek tıklar, hooop;
"Kullanıcı özel mesaj kabul etmiyor."
-
@agor Google ölsün.
-
@lion google kullanım amacı toplu kız msnleri bulmaktı. Yılmazı mesenenden silcesin https://youtu.be/7Sek_vdMCjk
-
@paretowilfredo otel onermeyi sevmem. Cunku degisebilir kalite.
Ama otel molanin on odalarinin manzarasi hem cezaevini hem sahili goruyor. Arkasinda cicekli bi bahce. O bahcede de aslinda cezaevini hissediyosun degisik bi his. O yuzden aklinda olsun:) yani bi kaliteden ziyade on balkonda oturup sinopu izlemek ayri bi keyif vermisti. Insallah gidersin en kisa zamanda:) -
@paretowilfredo ya da yanar o kirmizi 2 saat konusur senle sibel gibi 2 saatin sonunda okkali bir kufur gelir sibelden sasirirsin ama yutarsin noldu sibelcim neden gerildin ve altin vurus erkegim olum erkek hahahahaha ne sibeli sinan ben
-
@paretowilfredo ya da yanar o kirmizi 2 saat konusur senle sibel gibi 2 saatin sonunda okkali bir kufur gelir sibelden sasirirsin ama yutarsin noldu sibelcim neden gerildin ve altin vurus erkegim olum erkek hahahahaha ne sibeli sinan ben
Haykırıyorum şu an :DD
-
Bu arada eşim diye demiyorum on numara beş yıldız yemek ve tatlılar yapar. Dışarda yemekte neymiş, hep derim evlenin, barklanın. Çoluğa çocuğa karışın. Gerisini 5 dk sonraya bırakın. En güzel yemekler evde ısınan, üzerine bir demlik çay içilendir. Hem en az 40 TL'de tutmuyor ayrıca 2. çaydan sonra rahatsız olmama rahatlığı da cabası.