• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakamiye insan haklari icin direk şu kitap diyemiyorum ki benm de kaynak sorunu yasadigim kitap, genel olarak onerilen halil kalabalik pdfsi var paylasamslardi daha onceden zaten
-
@emrah16 tekrar paylasir misiniz bu pdf i
-
@emrah16 öyle maalesef hocam yine de teşekkürler:) pdflerden bakmaya devam o zaman:)
-
@legolas ben paylasmadm ben de yok malesef
-
Hayırlı geceler
-
@amirim oo hosgeldiniz amirim
-
@amirim duyum var mi reis
-
@amirim bu sayfa da ne zaman duyum okusam seni yad ediyorum üstadım.Üşenmedim geçen sınavda verdiğiniz duyumu buldum.2 eylüldeki sınavı tam olarak Mayıs ta vermişsiniz. Yine yakın meşaleyi de gecemiz hayr olsun
-
@amirim daha geçenlerde bir dostumla amirim gibi adamları küstürdüler muhabbeti yapıyorduk.. hosgeldin memnun oldum gelişine.
-
İyi geceler arkadaşlar güzel haberler duyumlar var ben hakimlik başlığından geldim orası bu kadar aktif değil bizde en yakın zamanda heyecanla takip ederiz umarım Girmeyeceğim sınavın duyumları bile heyecanlandırıyor kolay gelsin hepinize
-
@amirim hosgeldin ustad sahalara tekrardan
-
@amirim Behzat Ç'nin geri dönme haberiyle beraber dönmeniz güzel denk geldi. İki amirim birden döndü
-
@amirim seni her zaman savunacağım kralll
-
@amirim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hayırlı geceler
Adamın hası geldi, hoş geldi
-
@amirim bir gece ansızın geleceğini biliyorduk
-
kaymakamlık sınav için 5 yıl memurluk şartı geldimi ? birde yeni sınav testmi ?
-
@paretowilfredo dostum sitenin reklam içeriklerinde misyonerlik faaliyetleri var.
Dikkatini çekmedi galiba. -
@paretowilfredo buraya alenen yazıyorum ki gören arkadaşlar da uyarma gereği duyar belki.
-
@mgg Bu konuya açıklık getirdik dostum.
-
@amirim sahalara dönmüş;)