• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Hiçbir emek boşa gitmez öncelikle bunu idrak etmeliyiz.İlan gelir yada gelmez biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahın bu mesleği gerçekten yapacak insan ilanın gelmesini beklemez hocam ayrı bir sevdadır kaymakamlık bazen düşündükçe duygulanıp gözünden yaşların akmasıdır uykulardan uyanmaktır onun hayaliyle yanıp tutuşmaktır kimlere el uzatabilirimin kimlerin derdine derman olabilirimin adıdır kaymakamlık bambaşka bişey bitip tükenmeyen bir sevdadır.
-
@k-33 bu kadar abartmayın ya. dünyevî bir makam sonuçta. kutsamayın böyle. ben kendi adıma katılmam bu yaklaşıma. çünkü gördüğüm,bu yaklaşımla hareket edilince devlet yönetiminde sağlıksız karar veriliyor. ve sonucunda da büyük sıkıntılar çekiliyor. tabi herkesin düşüncesi kendine. saygum vardır elbet.
-
@oflu61 valla haftasonu iyi de haftaici zor oluyor. Bazen hiç çalışamadığım yorgunluktan oluyor. Şimdiden tempo tutmak iyi bi yandan zaman var.
-
@k-k birşeyi kutsayacak kadar inançsız değilim şükür sadece içimden geçen duyguları yazdım o kadar.neden herşey farklı algılanır bir türlü çözemedim hayırlı günler.
-
@k-33 farklı algılanma durumu yok kardeşım tüm iyi niyetlerinin(en fazla %20 sini) kaymakamlığının ilk heyecanıyla gerçekleştirmeye calısırsın ,daha sonra dunyanın en iyi insanı olsan dahi burokrasının hantal,cıkarcı ve kadrolaşma eğilimine saplanıp eleştirdiğimiz insanlardan biri olacaksın bundan eminim çünkü tanıdığım ıkı kaymakamda bunu anlattı . O yüzden Türkiye'nin gerçekleriyle yüzleşip ona göre hayal kurmak ileride üzülmememiz için gerekli bence.
-
@k-33 kamu da çalışan arkadaşlar devlet bürokrasisini az çok bilir.ancak yeni mezun veya son sınıfta olan arkadaşların makamları bu kadar abartması çok normal geliyor.
İşin içine girince neler dönüyor neler de neyse şimdi:)) -
https://twitter.com/muratcicek_mia/status/1107623475668238339 İdarecinin Sesi Dergisinden, ''Kaymakam Ağabey'' yazısına bir göz atmanızı isterim. Yukarıdaki konuya tevafuk ettiğinden dolayı paylaşmak istedim, sağlıcakla kalın..
-
Bilginin israfı olmaz...
-
Yeni mezun değilim az buçuk bürokrasi konusundada bilgi sahibiz bu kadar büyütülcek bişey yok sadece duygularımı yazdım kötü bir niyetim yoktu birdaha dışa dökmem duygularımı olur biter.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
-
@ömermuhtar okudum hocam çok güzel bir yazı böyle kaumakamları duydukça bu mesleğe olan saygım dahada artıyor.
-
@ömermuhtar yazıyı okudum ve çok beğendim. Ayrıca kaymakamımızın profiline biraz baktım da abisi İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü'ymüş :)) kaymakam olmasına şaşırmamak gerek.
-
@brunomars :))))
-
Arkadaşlar bu referans olayı nasıl oluyor, sınavı geçtik diyelim mülakata girerken referansların listesi mı alınıyor bu süreç nasıl işliyor referans kesin mi gerekli
-
Ne düşünüyorsunuz? https:// www. memurlar. net/haber/815848/4-bin-tl-lik-faturayi-odemeyen-kaymakam-a-tayin.html
-
Ah şu siyasetçiler..
-
@kızıl-elma resmen kaymakamı yerin dibine sokmuşlar, gece yarısı tayini çıkmış yazısını okuyunca benim bile çok zoruma gitti. Bu kadar basit mi yani ? Herkes yerini bilmeli. O kaymakam yeni görev yerinde belediye başkanının yanlış bir hareketinde sesini çıkaramayacak mı o zaman ? Yazık gerçekten çok üzücü
-
@kema-boratav tam bi muamma gidersin önemli siyasilerle görüşürsün tamam derler yaparız derler hiç yapamayız diyene denk gelmedim kimisi cv ister kimisi onu da istemez sonra mülakata girersin sonuçların açıklanması yaklaşık 2 ay sürer sonra gece yarısı açıklarlar ismini ararsın listede kalp atışların hızlanır öyleki gürp gürp seslerini çok rahat duyarsın sonra listeye yukardan aşağı bakarsın adın yoktur dersin bi de aşağıdan yukarı bakayım adın yine yoktur kapatırsın listeyi sonra 1 2 saat sonra tekrar açarsın listede kimler var diye araştırmaya başlarsın kiminin babası bürakrat kiminin babası siyasetçi ya da dayısı kiminin babası müstakil işadamı kiminin gençlik kollarında önemli geçmişi olduğu incelersin sonra dersin ki beni alsalar şaşardım çünkü sen kimsesizsindir.sonra Aklına yaradan gelir dersin ki Rabbim sana havale .işte bunlar türkiyemizin gerçekleri malesef böyle bunun siyasi partilerle de alakası yok milletçe zihniyetimizin tepeden tırnağa değişmesi gerek işte bu zihniyet değişikliğini başarabilirsek şu an içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılarada düşmeyiz dünyada saygınlığımız artar yabancı yatırımcı ülkemize rahatça gelip yatırımını yapar en önemlisi dışarıya beyin göçü durur.
-
arkadaşlar şimdi kaymakamlıkta 5 yıl memurluk şartı yok ve sınav test olacak değilmi kesin?
-
@deepblue, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadaşlar şimdi kaymakamlıkta 5 yıl memurluk şartı yok ve sınav test olacak değilmi kesin?
Ya Allah aşkına bı araştırın ya bu konuda ki mesajların yarısı aynı soru , var hocam 5 sene memurluk yapmak lazım
-
@kema-boratav sen araştırdigin halde yanlış bilgi bulmuşun