• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
bilindiği üzre 107. dönem kaymakam adayları uyum kursu 25-29 Mart tarihleri arasında bundan dolayı 108. dönem kaymakam aday adayları için zikredilen sınav tarihlerini uyum kursu sırasında ilgililerle görüşerek teyit edecek fırsatınız olursa ve duyumlarınızı bizlerle paylaşırsanız gerçekten memnun oluruz... @popescu @yea-sbf @ktü @möözun @Tibout @aramsamsam @serdaristanbullu
-
Arkadaşlar plus kaymakamlık diye bir kitap vardı kanunların derlemesi alan var mı acaba ?
-
@ceronimo ben de duydum o yayını almadım daha doğrusu biraz araştırıp o şekilde almak istedim.. onun dışında türkiye demokratikleşme ve insan hakları, türkiyede yerel yönetimler ve mahalli idareler için önerileriniz nedir?
-
@gizemkyh Politicus halen iş görür mü? Ufak tefek değişik kapatılarak bende halen araştırma halindeyim. İnsan hakları için aof,themis,kutluay kararlı kitapları öneriliyor
-
@gizemkyh bu yayın içeriğinde kanunların olduğundan ve toplamda 666 adet soru olduğundan bahsedilmis. Kanun çıktı alma durumu düşünüldüğünde uğraşmadan bu yayın alınabilir. Kanunlarda kesme yapmadan hazırlandı ise. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplar ise seviniriz
-
Arkadaşlar selamun aleykum biraz önce sayın bakanımızla görüşme imkanım oldu 100 alım olacağı kesin ve tarih için arkadaşlar çalışıyor 2 3 aya belli olur dedi
-
@fetih şayet tarih 2-3 aya belli olursa ağustos sonu eylül başı gibi olabilir haziran ihtimali ortadan kalkmış olur bu durumda
-
Birisi bi insan hakları kitabı söylemişti . Onu bulamadım bir kez daha söyleyebilir mi acaba ?
-
Başlayan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah başarılarının devamını nasip etsin. Süreç nasıl olacak, neler yapacaklar, mülki idare amir olarak hangi süreçlerden geçecekler? Bunlar hakkında bilgi verirlerse çok memnun oluruz. Bilindiği üzere Kaymakamlık sürecinde epey değişiklik oldu, özellikle adaylıktan asıl olma sürecinde 5 yıl meselesi zikrediliyor. Bilgi verirseniz çok müteşekkir oluruz efenim.
-
Arkadaşlar idare hukukunda en güncel son düzenlemelerin tümünü içeren kaynak önerebilecek var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
-
@sınavsayar ..... orada belirtilen sadece genel hükümlere tabi olan görevler ile alakalı kaymakamlık mesleğine giriş 1700 sayılı dahiliye memurları kanununa göre yarışma sınav usülü olarak yapılacağı belirtilmiş yani özel hükümlere tabii. Sonuç olarak şuan için öyle bir zorunluluk bulunmuyor. Yukarı da aynı açıklamada bulundum.. kaymakam arkadaştan aldığım bilgiler dahilinde cevap veriyorum.
-
@çetin ahmet nohutçu diyorum, themiste aldım fakat ahmet nohutçunun anlatımını daha güzel buldum ve en son yapılan değişikliklerin hepsi mevcut 22. basım idare hukuku kitabı.
-
@gizemkyh ben ahmet nohutçu hocamızın 22. basım idare hukuku kitabını aldım ama kasım 2018 de yapılan değişiklikler kitapta yer almıyor. Çünkü kitap eylül 2018 de basılmış. 23. baskıyı beklemenizi öneririm.
-
@fthdyngc evet eylül 22. baskı.. ben son baskı olarak almıştım.. 23. baskı olacağına dair bilgim yoktu o zaman onu da alıcaz mecburen
-
nohutçunun kaymakamlık kampı şubat baskısı var 7. baskı. ben aldım ve çok da memnunum. anlatımı çok güzel ve eksik yok gibi. tavsiye edebilirim.
-
ağustos 2018 baskısı kaymakamlık kampı setini almıştım ben - 1 tur bitti . 2. tura başlayacağım sonra sürekli soru çözümü artık . sınav eylül de olursa inşallah rahat gireriz .
başka bir kaynak kullanmama gerek var mı ya da @çölkaplanı hocam şubat 2019 baskısı almama gerek var mı , herkese başarılar . -
hocam yani değişen şeyler oldu mesela bakıyorum bazı şeyler yeni gelmiş ocakta eklenen şeyler görüyorum.
-
Arkadaşlar sınav tarihi için net tarih 1 Eylül 2019 . Alım 100 kişi iki sınav olma ihtimali yok tek sınav. İyi çalışmalar
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar sınav tarihi için net tarih 1 Eylül 2019 . Alım 100 kişi iki sınav olma ihtimali yok tek sınav. İyi çalışmalar
Bu seferki duyum kesin mi hocam
-
@kema-boratav, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Bu seferki duyum kesin mi hocam
- Dönem uyum kursunda Daire Başkanı yine eylülde yapacağız. 100 kişi olacak. Şimdiden çalışmaya başlasınlar dedi.