• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@tibout, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar sınav tarihi için net tarih 1 Eylül 2019 . Alım 100 kişi iki sınav olma ihtimali yok tek sınav. İyi çalışmalar
Bu seferki duyum kesin mi hocam
- Dönem uyum kursunda Daire Başkanı yine eylülde yapacağız. 100 kişi olacak. Şimdiden çalışmaya başlasınlar dedi.
Eyvallah kaymakam bey bı gün de meslek ile ilgili süreç nasıl işliyor yazarsanız seviniriz , iyi çalışmalar
- Dönem uyum kursunda Daire Başkanı yine eylülde yapacağız. 100 kişi olacak. Şimdiden çalışmaya başlasınlar dedi.
-
@tibout paylaşımınız bizleri ziyadesiyle memnun etti, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim sayın kaymakamım..
-
Biraz önce face de gördüm sınav eylül başındaymış
-
@can-mavi ne hikmetse burdan sonra oralara damlıyor bilgi tesadüf iste
-
10 gün önce bana 'sınav ağustos sonu eylül başı ' duyumunu verip benim de buradan paylaşmama vesile olan arkadaşa bir kez daha selâm olsun :))
-
KPSS temeli olan biri bu ay başlasa bu sınavı kazanabilir mi sizce 5 ay gibi bi süre var ?
-
@gmzankr066 kpss temeli olan biri şuan başlasa abartmıyorum 1. Bile olabilir. Tempoyu artırmak ve korumak gerek arkadaşlar.Cümleten hayırlı olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
@ömermuhtar Sınavın eylül ayında olacağı ve 100 kişi alınacağı söylendi. Allah yardımcınız olsun.
-
@yea-sbf, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ömermuhtar Sınavın eylül ayında olacağı ve 100 kişi alınacağı söylendi. Allah yardımcınız olsun.
Hocam kaymakam adayı olduktan sonra nasıl bir süreç işliyor, artık egitim ve staj süreleri vs.kisaldigi söyleniyor onun dışında paylaşmak istediniz şeyler varsa meslek ile ilgili ilk ağızdan anlatirsaniz çok makbule geçer çünkü bu konularda net bilgiler bulunmuyor hep kulaktan dolma bilgiler var
-
@yea-sbf ilginiz için çok teşekkür ederim sayın kaymakamim, kalinsaglicakla...
-
Hocam uzaktan eğitim kaymakamlık konusunda önerileriniz nedir acaba? Aldığınız kursta memnun olup olmadığınız kısımları açıklarsanız sevinirim.
-
@economist-04692, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hocam uzaktan eğitim kaymakamlık konusunda önerileriniz nedir acaba? Aldığınız kursta memnun olup olmadığınız kısımları açıklarsanız sevinirim.
eğer bu sınav için alt yapınız varsa faydalı olabilir.
-
Arkadaslar ben ilk kez girdim ve 63 aldım bu sınavda 2 aylık çalışma dershane uzaktan eğt. vs. paranıza yazık . oturun iktisat tüm çıkmış soruları çözün 3 kez 3 4 kez de kas soru bank. çözün(ben faydasını çok gördüm) yeter.
-
@economist-04692 hocam şuan zaman var uzaktan eğitime vereceğiniz paraya soru bankası alsanız farklı yayınların daha iyi olur gerek yok diye düşünüyorum.
-
@Keynesin-Faizi
@yiğityılmaz
Hocalarım merhaba sizler hem konu anlatım hem soru olarak hangi kaynakları tercih ettiniz acaba çok merak ettim ️ -
Elinde son sınavın soruları olan paylaşabilir mi.
-
Selamlar ,
Ben bir kamu kurumunda gelir uzmanı olarak çalışıyorum. KPSS A grubu hazırlık süreci ve kurum sınavları harici 4 yıldır kitap açmadım. Tecrübeli arkadaşlara sorum ; 5 aylık süre zarfında , sınava hazırlanmak mantıklı mıdır ? Yoksa boş hayal peşine zaman emek harcama diyen dostlar var mıdır ?
Teşekkürler ... -
@kurtuzman hocam belli bir yol kat etmişsiniz zaten su saatten sonra Kpss ye bulaşmak yerine Kaymakamlik,Hakimlik,Sayistay gibi Kpss istemeyen nitelikli alımlara yönelmeniz daha makul sanki
-
@kurtuzman 4 yıldır kitap açmayan biri için zor. Bir senede bile çok fazla değişiklik oldu. Zira soru yapıları da değişti.
-
@gmzankr066 Facebook gruplarında ve sayfamda kaynak listesi yayinladim. Inceleyebilirsiniz.