• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@tyr61 benim en güvendiğin sınav tarihi tahmini işte bu Ağustos ortası bayram ve 3. haftası sınav olacak o halde hayırlı olsun. :))
-
@tyr61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Geçen sene Mayıs ayında yine sayın bakan soyluyu görmüştüm rüyamda ilan konuştuk 2 Eylül de sınav demişti. Dün akşam rüyamda yine gördüm sınav konuşuyoruz kaymakamlık sınavı ne zaman olacak soruyorum Mayıs diyor dedim olmaz hazır değilim ben çok erken:) şaka diyor, hiç şaştık mi sınav zamanlarından hep sistemli artık diyor. Dedim 1 Eylül mu ozaman Ağustos da olabilir diyor. O zaman 1 Eylül’den sonra kesin değil Ağustos içi 1 Eylül sonu arası. Aynen çalışmaya devam et diyor. Artık rüyalarda anlaşıyoruz :)) bi kazanmak nasip olsa bu sene, geçen sene 373 ile kazanıp kazanamadık zira çalısmaya devam arkadaşlar. Paylaşmak istedim bir sonra ki rüyadan haberlerle görüşürüz
Acaba bakan senmisin.)
-
@amirim bütün sırrı bozdun ustad
-
arkadaşlar aktif bir whatsapp grubu var mı acaba ? soru ve not paylaşımı yapılan ve yapabileceğimiz ?
-
Arkadaşlar iktisadi iyi olan, bu sinavda iktisat kismini kacirmayanlar cevaplarsa sevinirim
mikro kismi icin youtube musa cicek videolari+ cikmis sorular kpss kurum vs yeterli olur mu? bugune kadar hep iktisatta 0 cektim bu sinavda temelim kotu kpssde de 9 net falan vardi -
@economist-04692 inşallah
-
@bbbmmm umarım cidden öyledir
-
KPSS şartı yok. Sınav 2018 de yapıldığı şekilde olacak bu saatten sonra değişiklik olmazsa ki çok düşük ihtimaldir.
Yazı 2011 Kaymakamlık sınavı baz alınarak hazırlanmış:) -
arkadaşlar herkese merhabalar.. demokratikleşme ve insan hakları kitap önerisi olarak daha önce halil kalabalık söylenmişti hatta pdf olarak paylaşım yapılmış.. pdf yi bulma imakanımız var mıdır? Onun dışında farklı kaynak önerisi olan var ve cevap verirse sevirim ..
-
@yiğityılmaz bilgilendirdiğiniz için teşekkürler:)
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Mahalli idareler kısmını kanundan çalışmaya karar verdim. Mahalli idareler için Belediye Kanunu, İl özel idaresi kanunu, Büyükşehir belediyesi kanunu, mahalli idare birlikleri kanunu, mahalli idareler ile mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri seçimi hakkında kanun ve son olarak köy kanununu buldum. Bu kanunlara ek olarak bir şeye çalışmama gerek var mı kanun olarak unuttuğum bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@bkagan06 ben de kanundan çalışıyorum fakat kaynaktan yararlanmayı düşünüyorum.. bence siz de mevzuattan çalışıp sonra konu anlatımlı kitapla destekleyebilirsiniz..
-
Arkadaşlar yeni çıkan Plus sizce nasıl alıp kullanan varsa bilgi verebilir mi ??
-
@çölkaplanı bunu bende merak ediyorum yiğit yılmazın yeni çıkarttığı kitap mı yoksa sertkan hocamı bilemedim.
-
@gizemkyh halil kalabalığın ilgili kitabı veya Kemal gözlerin insan hakları hukuku kitabına bakılabilir. İlave olarak aihs protokollerine bakmak gerekiyor. Bu konuda tam teşekküllü bir kaynağı ben bilmiyorum.
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar yeni çıkan Plus sizce nasıl alıp kullanan varsa bilgi verebilir mi ??
sipariş verdim gelince değerlendirmemi yazarım hocam
-
arkadaşlar A Kadronun kaymakamlık kitabına bakan oldu mu ? bende nohutçunun kitabı da var ama gerçekten a kadro'nun kitabı daha anlaşılır geliyor? sizce a kadro yeterli olur mu ?
-
@parpp Yetmiyor dostum, 2 sinavdir o kitabı çalışa çalışa ezberledim. Fakat 2 sinavdir yazılı aşamayı geçemedim.
-
@aristotales nohutçuyu elime alınca da sıkıntı basıyor bana. neyse artık katlanıcaz
-
@y-oguz90 iktisatta youtube bilge beyaz çok daha anlaşılabilir bir dille anlatıyor hocam. ben iktisatta kendime güveniyorum bilge hocayı dinledim, üzerine çıkmış sorular ve ceteris paribus çözdüm, tamamen oturuyor. kolaylıklar dilerim