• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kurtuzman Çok rahat yetişir. Iktisat zaman alıyor ancak zaten temeliniz olduğundan simdiden başlayarak düzenli çalışmayla sonuç alabilirsiniz.
-
@olursaolur , @Vader , @yiğityılmaz ; fikirlerinizi düşünerek , soru mantığını da görmek adına kendimi denemeye karar verdim. Ümit ediyorum ki kitap - kaynak almakla kalmayıp yeterli bir sonuç alabilirim . İlginize teşekkür ederim.
-
@kurtuzman iletinizi kpss başlığına yazdınız sandım ona gore cevap vermisim:) kaymakamlik icin bu süre zarfında konulari herşeyiyle rahat rahat halledebilirsiniz hemen başlayın kolaylıklar:)
-
@olursaolur Bu motiveyle bir kıpırdarma olacaktır umarım , Teşekürler
-
@yiğityılmaz merhaba ben Facebook kullanmıyorum. Sitenizi de googleda bulamadım
-
@yiğityılmaz hocam sizin kaynak hariç diğerleri çok pahalı ve güncel değil hala çoğu yok mu başka öneriniz?
-
Hoşbulduk Arkadaşlar, Teşekkür Ederim...
-
@amirim hocam 1 eylul-100 kisi duyumu dogru mudur acaba ?
-
@kaymakamiye 29 kasım 2018 mahalli idareler değişiklikleri harici Agustos 2018 sonrasi basimli kitaplar ufak degisiklikler disinda günceldir. Gruplarda Mahalli idareler güncelleme notu paylaştım. Buraya atabiliriz. Atabailecek bir arkadaş irtibata geçebilir.
Imkan ölçüsünde tüm dersleri kapsayan kitaplar da alınabilir. Ama tek kitaplarda tüm derslerden istenilen verim alınmayabilir. Başarılar. -
@varetopilfredo Hocam @paretowilfredο üstat noktayi koydu dun aksam. Artik duyuma degil calismaya odaklanmak lazim. Can mavi ve bakanliktaki arkadaslar ve üstadin teyidi ile duyum konusu kapanmistir artik bu yil.
-
Herkese merhabalar kıymetli hocalarım formu uzun zamandır takip ediyorum. Bugün de kaydoldum ve sizlere kaynak konusunda sorum olacaktı. Kaymakamlık sınavı için elimdeki kaynaklar :
1 - themis anayasa hukuku
2 - themis idare hukuku
3 - Themis insan hakları
4 - Hysteresis Türkiye Ekonomisi kitabı var. Sorum şu ki bu sınav için bu kaynaklar yeterli olur mu yoksa kaymakamlık kampı gibi ekstra kaynak almaya gerek var mı. Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize iyi çalışmalar. -
@yiğityılmaz anladım teşekkürler hocam:)
-
@yiğityılmaz kitaplarınız ön siparişe açılmış fiyatın daha uyguna olma ihtimali yok sanırım?
-
@kykm yeterli
-
Merhaba herkese bayadır uğramıyordım. 2019 Kaymakamlık için KPSS P37 şartı var diye bir haber gördüm burada https:/ /www.google.com.tr/amp/s/www.isinolsa.com/amp/nasil-olunur/nasil-kaymakam-olunur-2019-da-sartlar-degisti-h25362.html
doğru mu bu?
-
@dilara94 İnşallah yanlış haberdir.Bunca zamandır bununla alakalı herhangi bir duyum yazmamıştı kimse.
-
@dilara94 o eski bir yazı 160 sorudan falan bahsediyorlar ayrıca p37 nin eski dağılımı o
-
@freeboy Yayınevi belirliyor ve 850 ile 700 sayfa icin olabilecek minimum fiyatın bu oldugu söylendi. 53 ile 47 TL belirlemiş.
-
Geçen sene Mayıs ayında yine sayın bakan soyluyu görmüştüm rüyamda ilan konuştuk 2 Eylül de sınav demişti. Dün akşam rüyamda yine gördüm sınav konuşuyoruz kaymakamlık sınavı ne zaman olacak soruyorum Mayıs diyor dedim olmaz hazır değilim ben çok erken:) şaka diyor, hiç şaştık mi sınav zamanlarından hep sistemli artık diyor. Dedim 1 Eylül mu ozaman Ağustos da olabilir diyor. O zaman 1 Eylül’den sonra kesin değil Ağustos içi 1 Eylül sonu arası. Aynen çalışmaya devam et diyor. Artık rüyalarda anlaşıyoruz :)) bi kazanmak nasip olsa bu sene, geçen sene 373 ile kazanıp kazanamadık zira çalısmaya devam arkadaşlar. Paylaşmak istedim bir sonra ki rüyadan haberlerle görüşürüz
-
@tyr61 bu rüya beni bir hayli motive etti ilan yayinlanmis kadar sevincliyim suan