• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Öncelikle araştırmadım sadece benim şahsi fikrim bu 5 yıl muhabbeti kaldırıldı diye hatırlıyorum 2. Durum ise yanlış hatırlamıyorsam vekil kaymakam muhabbeti var bu 5 yıl bunun için olabilir.
-
@kema-boratav kardeşim sen araştırma her defasında sor sıkılmadan bunalmadan sürekli sor
-
@safitürk69 bı ironi yaptım anlaşılmamış bu sorudan biktigim için
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav sen araştırdigin halde yanlış bilgi bulmuşun
Merak etme cevabı biliyorum bu gibi soruların cevabı için aram motoru kullanmak kafi
-
Kaymakam adaylığı sınavına girebilmek için 5 yıl memurluk yapma şartı aranmadığı gibi iibf sbf hukuk mezunlarının yanı sıra sınava psikoloji sosyoloji pdr mezunları da girebilecek
-
@kema-boratav bunu arastirmaya da gerek yokki idare hukuk calistiysaniz eger kesin gormus olmaniz lazim.
-
@deepblue
“......orada belirtilen sadece genel hükümlere tabi olan görevler ile alakalı kaymakamlık mesleğine giriş 1700 sayılı dahiliye memurları kanununa göre yarışma sınav usülü olarak yapılacağı belirtilmiş yani özel hükümlere tabii. Sonuç olarak şuan için öyle bir zorunluluk bulunmuyor.” -
@kafdağınınarkası Mükemmel bir yorum kardeş. İnşallah liyakatin belirlediği listeleri görürüz. İşte o zaman hem ülkemiz hem de kendimiz için kazanmak da kaybetmek de anlamlı olur.
-
Kaymakamlık dahil olmak üzere çok mülakattan elendim ve elenen arkadaslarimiz var asla liyakat soz konusu olmuyor bildiğiniz malum mesele söz konusu oluyor ama hakikaten üzülüyoruz inşallah liyakatin hak ve hukukun üstün olduğu personel alım süreci gerçekleşir ülkemizde
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
https://twitter.com/muratcicek_mia/status/1107623475668238339 İdarecinin Sesi Dergisinden, ''Kaymakam Ağabey'' yazısına bir göz atmanızı isterim. Yukarıdaki konuya tevafuk ettiğinden dolayı paylaşmak istedim, sağlıcakla kalın..
çok güzel ve etkileyici bir yazı olmuş. Okurken bile ''İç geçirmemek'' elde değil. Allah nasip eder de biz de bu heyecanı yaşarız inşallah..
-
Herkese merhaba dostlar. Sınav muhtemelen yine ağustos ya da eylülde olacak, alım yine 100 kişi, yani en azından ben böyle duydum, paylaşmak istedim. Herkese iyi çalışmalar.
-
@amirim tüylerim diken diken oldu hoş geldiniz hocam. Çok mutlu oldum.
-
Sınav için en uygun tarihler Ösym sınav takvimine bakınca 28temmuz-24ağustos aralıklığı ya da 31 ağustos gözüküyor. Bakalım nasıl olacak.
-
@safitürk69 :))
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Sınav için en uygun tarihler Ösym sınav takvimine bakınca 28temmuz-24ağustos aralıklığı ya da 31 ağustos gözüküyor. Bakalım nasıl olacak.
Can mavi hocam Eylül demişti herhalde ama kesin bı bilgi yok sanırım
-
@gizemkyh sınav testmi peki
-
Sınav çoktan seçmeli
-
@görünmez-el klasik yani
-
@deepblue çoktan seçmeli
-
@safitürk69, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@görünmez-el klasik yani