• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@amirim hoşgeldiniz hocam ne mutlu bizlere.
-
Arkadaşlar bu 5 yıl şartı nedir bilen varmi
-
@suigeneris123 geçen sene sınavdan önce sadece 5 yıl memuriyet görevi olanlar kaymakamlık sınavına girebilir diye bir şart gelmişti. Sonradan tepkiler üzerine bu şart kalktı. Böyle bir koşul yok arkadaşlar.
-
@sim degisti mi? onceki halini ve degisen halini atabilir misin
-
@varetopilfredo yanlış mı biliyorum. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Düzeltin lütfen
-
@varetopilfredo @sim Şu yazıda ilk gelen düzenlemeyi de güncel bilgiyi de belirtmiştim dostlar;
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
Çanakkale zaferi İmanın imkânı, ebabillerin filleri yendiği gündür… Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun…
-
-
Grup çok sessiz herkes ders başında galiba.Çalışmalar nasıl gidiyor sayın kaymakam adayları.
-
@k-33 çok şükür her şey iyi gidiyor da iktisat gitmiyor
-
@fthdyngc neden iktisat güzeldir iyidir tufan samet çalışın derim çok güzel kaynak
-
@fthdyngc hocam vakit cok su an icin erdal unsali sindire sindire gecebilirsiniz ve saglam ogrenirsiniz.
-
İs hayati ile birlikte hazırlanmak iste bütün mesele bu. Bugün sadece 150 insan hakları sorusu çözüp uzandım. Boş vaktin ve daha zamanın olmasını iyi değerlendirin.
-
Zeynel dinler hocanın kitabını öneriyor musunuz peki ?
-
@fthdyngc evet elimde var hatta kullandığım bir kaynak
-
@tyr61 hocam insan haklarına nereden çalışıyorsunuz, verimli olabilecek kaynak önerilerine açığım tamamen sürpriz bir ders çünkü.
-
@kızıl-elma yiğit Yılmaz’ın kaimakam , themisin kaymakamlık soru Bankasi bir de kas soru bankasında ki soruları cozuyorum. Artı kanunlar
-
@tyr61 sen iyiymişsin . ben dün akşam 40 tane anayasa sorusu çözdüm . bi bardak su içtim sonra yattım uyudum .
-
ilan gelmeden çalışacak motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz arkadaşlar.ya ilan gelmezse onca emek boşa gitmeyecek mi