• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Mas soru bankasını aldım ama ikinci bir kitap daha arıyorum ne önerirsiniz arkadaşlar
-
@jellinek mas içinden birkaç resim atabilir misin hocam özellikle hukuk soruları için..
-
Vira Bismillah ...
-
Arkadaşlar uzun bir süre ders calismaya ara vermiştim ve bu sebeple ve de biraz yogun bir dönemden gectigim için foruma girmemiştim. Birçok arkadaş mesaj çekmiş ancak daha yeni görebiliyorum, cevapsız kalan mesajlar için kusuruma bakmayın.
-
@can-mavi hocam alım ilanı ne zaman gelir?
-
@brunomars hocam çektim ama fotoğraf nasıl eklenir bilemedim
-
@intermilan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi hocam alım ilanı ne zaman gelir?
İlan ne zaman bilmiyorum ama sınav hem burada hem de başka mecralarda farklı farklı arkadasların söylediği gibi eylül ilk hafta
-
@can-mavi kardeşim kaymakamlık sınavı başvuru şartları değişmişti çeko mezunları sınava girebilecek mi bu konuda ne düşünüyorsun
-
@sgkemekcisi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi kardeşim kaymakamlık sınavı başvuru şartları değişmişti çeko mezunları sınava girebilecek mi bu konuda ne düşünüyorsun
Çeko bölümü üniversitelerin iktisat veya iibf fakültelerine bağlı bölüm olduğu için tabiki girebilecek
-
Ahmet Nohut'çunun elimde Anayasa Hukuku kitabı var ama Temmuz 2018 basım. Yeni baskısını almak gerekir mi sizce arkadaşlar?
-
@can-mavi Bağlı bölüm ama kararnamede fakülte değil direk bölüm sayılmış, ben de ekonometri mezunuyum, kaymakam adayları şubeyi aradım, YÖK'ten yüzde seksene dair denklik almanız gerekir dendi, geçtiğimiz hafta gönderdim ama 4 ayı buluyormuş cevap gelmesi, bırakın ilanı, sınava bile yetismesi zor, hala çalısıyorum ama bu konu nedeniyle motivasyon düsüklüğü var, bu konu hakkında kesin bilginiz var mı..
-
@grkneko bende ekonometri mezunuyum hocam, geçen 2018 sınavına girdim. Bölüm sayılmasını kafana takma tüm İİBF mezunları girebiliyor. Psikoloji ve PDR mezunları bile girebilirken denklik alma gereği olacağını sanmıyorum. Çünkü YÖKSİS sisteminde kayıtlı hangi üniversiteden, bölümden mezun olduğumuz.
-
Geçen sene ben de girdim ama o ilanda direk iktisadi ve idari bilimler mezunu olmak şartı diyordu, ilan 15 Temmuz 2018'den önce kararname yayınlanmadan çıkmıştı, 1700 sayılı Kanundaki o madde mülga oldu, ben iibf de olsa yüzde seksen müfredatı sağlayamayan bölümler adına umutsuzum açıkçası, insallah ilanla bu belirsizliği giderirler..
-
@grkneko bölüm sayılmadı diye sınava giremezsin diye bir şey olacağını sanmam. Sonuçta YÖKSİS'te İİBF olarak geçiyor.
-
@grkneko kardeşim sen calismaya devam et. Yüzde yüz girersiniz sınava
-
@can-mavi hocam bu arkadaş kaymakam adayları müdürlüğünü aramış orada %80 denklik falan karıştırmışlar yanlış anlamışlar olabilir mi acaba?
-
@brunomars bence yanlış anlamislar, çünkü denklik bu yeni eklenen fakülteler için isteniyor
-
@can-mavi 2018 de girdik sınava ekonometri mezunu olarak şimdi siz giremezsiniz derlerse de saçma olur zaten direkt İİBF bölümü ekonometri
-
@brunomars yok dostum demezlerse içiniz rahat olsun iibf, iktisat ve işletme fakültelerinin bütün bölümleri sınava girer, bu yeni eklenen bölümler de denklik getirip girer
-
@can-mavi sağ olasın hocam