• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@can-mavi hocam küsmeyin bu foruma gerçekten siz ve @amirim in yönlendirmeleri duyumları ve tabi ki @Aslan-Reyiz in yardımları hem motive kaynağı hem de ilham kaynağı.
Bende zor durumdayım sınav tarihinin esnetilmesi beni yıpratıyor açıkcası. Ama eğer ki hedefimiz bu meslek ise kitaplara sarılmayı bırakmamalıyız diye motive olmaya calisiyorum
Önceliginiz ders kitaplarınıza, notlarınıza, mevzuata baglı kalmayı bırakmamak olsun...Sonrası da 27 ekim 2019 a baglı kalın.... malum kuşlu sitede aynı yukarda saydığım insanlar gibi yazılarına güvendiğim kişinin paylasmasıdır. O yüzden ciddiye alıp kendimi bu tarihe göre programlayacağım
-
@kaymakam2019 Verilmiş olumsuz bir cevap var mı ? Cevap gelen yahut paylaşan.
-
Evet olumsuz dönüş yapıldı bir arkadaşımıza
-
@Kaimmakam23 verdim ben dostum geçen hafta cevap geldi üniversiteler arası kurula yollanmış oradan cevap gelince geri dönüş yapılcak
-
@kaymakam2019 hocam bende Facebook’ta gördüm. Çalışmaya tam başlamadım zaten. Maksat emekler boşa gitmesin. Sizin bir tavsiyeniz var mı ?
-
@FreeBoY tamam kardeşim teşekkür ederim senin cevap gelince bana haber verebilir misin? Ben de pazartesi gondericem
-
@FreeBoY sizde ekonometri mezunu musunuz?
-
Ekonometri mezunu olup çok derin bilgiye sahip ve sıkı çalışma süreçleri geçirmiş tanıdıklarım var. Üvey evlat muamelesi yapılamaz. Gerçekten üzücü.
-
@KaimakamAday Hocam tavsiyeniz nedir ? Ne yapalım bu süreçte?
-
@refikgüven çeko mezunuyum hocam
-
forumun emektar arkadaşları küstürüldü .
ayrıca reklamların arasından atılan yorumları zar zor goruyorum .
forum çok sert bir çöküş yaşıyor -
Ekonometiye eş değerlilik verilmemiş, böyle bir saçmalık olabilir mi. Nereye başvurabiliriz bunun için?
-
@brunomars evet. Şimdi Facebook’ta paylaşmışlar maalesef.
-
iyi bir kpss sonucundan sonra buraya devam notları çıkarayım boşluğa düşmeden
-
@refikgüven
Kardesim üzgünüm, daha önce forumda yazmistim, Ekonometri bölümü ile ilgili yanliş anlaşıldim.
Maalesef forumda esdegerlilik, sinav tarihi, calisma yöntemleri, vs. Hic bir sey paylasmama kararı aldım. Istersen özelden yaz. Yardimci olurum. -
@Daywalkers hocam maliye için ne diyecek üniak merak konusu 200'ü geçik üniversite var. Maliye ve finans diye bölüm yok. Finans diye ayrıca bir bölüm de yok. Bankacılık ve finans yada muhasebe finans gibi bölümler var. Sizce maliyeyi maliye ve finans bölümüne eşdeğerlik verirler mi?
-
@Kaimmakam23 tabi cevap gelince yazarım
-
@alpertunga maliye için başvurdum henüz sonuç gelmedi. Gelince paylaşırım.
-
Hafta içi kaymakamlık adaylığı şubeyi aradım maliye için gerek kalmadığını söylediler siz de yarın arayarak teyit edebilirsiniz bilginiz olsun @mulkiye1859
-
@ankarasbf Tamam teşekkür ederim.