• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
İdare hukuku için kemal gözlere de bakabilirsiniz
-
@RootofAllEvil teşekkür ederim
-
@botan01 açıkçası ben de nohutlu almayı düşünüyorum ancak bazı arkadaşlar içinde bariz hatalar olduğunu belirtmişti bu sebeple biraz kararsız kaldım. Nohutcunun kitabının en büyük artısı içinde çıkmış soruları da barındırması. Cevabın için tesekur ederim
-
@fenecus nohutcu demek istemiştim. Sözlüğün azizliğine uğradım
-
@RootofAllEvil dostum kemal gözlerin iki ciltlik bir idare hukuku kitabı var onu mu soyluyorsun?
-
Sinav tarihiyle ilgili bi gelisme var mi peki arkadaslar?
-
@discotheque @amirim in daha önce verdiği tarih güncelliğini koruyor. 9 kasım kuvvetle muhtemelmiş. Zaten bu hafta protokol mevzuunda görüşme yapılıp kesin tarih belirlenecekmis
-
@fenecus teşekkurler kardesim
-
@fenecus yok hocam kısa idare hukuku diye kitabı olması lazım ondan bahsettim diğer dediğin kitap hukuk fakültesi öğrencileri için
-
@discotheque estağfirullah Ne demek iyi çalışmalar
-
@RootofAllEvil teşekkürler tekrardan
-
artık ilan gelmesi osym.nin takdirindeymiş arkadaşlar.
-
@vuralkara Nasıl yani? imzalanmış mı ki protokol
-
Sınav 14 yada 21 Aralık 2019 tarihinde. Sayı 100-120.
-
@399mia kaynak nedir hocam?
-
Sınav Ekim sonu Kasım başı artık milletin kafasını aralıktı ocaktı diye karıştırmayı bırakınız.
-
İyi akşamlar arkadaşlar sorularımız 52 kişiyle paylaşıldı, inşallah daha da fazla kişiye ulaşırız, idare hukuku sorularını açamayan arkadaşlar lütfen başka bir bilgisayardan açmayı denesin olmazsa bir kırtasiyeden yardım alsın ben ne yaptımsa olmadı, kiminde açılıyor kiminde açılmıyor
Allah yardımcınız olsun. -
@399mia Sizi takip ediyorum uzun zamandır böyle diyorsunuz. Ortamın belirsizlik haliyle sizin söylediğiniz seçenek daha baskın geliyor da... Yine de hayırlısı!
-
Bu arada piyasadaki kitaplarla alakalı yaptığım bazı yorumlardan rahatsız olan yazarlar varmış, bu birkaç yazardan özellikle bir tanesi çok rahatsız olmuş anladığım kadarıyla. Şunu belirtmek isterim ki soru hazırlayıp bu soruları kitaplaştırıp yüksek meblağlardan satışa çıkaracaksak eğer o kitabın dört dörtlük olması gerekir zira kitap fiyatları ateş pahası ve insanlar bu paraları zorlanarak veriyorlar, ben hem maliyetli bir kitap çıkartıp hem de kitapta bir sürü yanlış ya da amatörce açıklamalara yer verirsem insanların hakkına girmiş olurum, sorularımı kitaplaştırmaktan vazgeçişimin ilk sebebi budur, yani dört dörtlük değilim, ikinci sebebi ise soru hazırlamaya ilk başladığım dönemde kitapların çok pahalı olması sebebiyle düşük maliyetli bir kitap çıkartabilmekti ama mümkün olmadı maalesef. Yorumladığım kitapların yazarlarının hiçbirini tanımıyorum, yaptığım yorumlar şahıslardan bağımsızdır.
"kitap çıkartmak için iki sınava girmek yeterli oluyor" şeklinde yaptığım eleştiriyi üzerine alınan arkadaş alınmasın, kendisini tanımam kaç sınava girdi kaç zamandır bu işlerin içinde bilmem, soru kitabındaki seçenekleri biraz amatörce buldum ve bu yüzden de fayda-maliyet açısından beğenmediğimi söyledim. Eğer o kitap bu fiyatlara değil de daha düşük fiyatlara satılabilseydi ya da benim yaptığım gibi ücretsiz dağıtılabilseydi bu eleştirilerin hiçbirini yapamazdım. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak gibi bir amacım olmadı bunu da belirtmek istiyorum. -
@new_user hocam emeğiniz e sağlık Allah razı olsun