• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakam2019 Bir süredir mail adresini yollayan arkadaşlarla anayasa ve İdare Hukuku sorularımı paylaşıyorum, mesai saatlerinde bu işle uğraşmaya vaktim olmadığı için akşam eve gittiğimde toplu mail gönderiyorum isteyenlere. Adını vermek istemedigim bir kardeşimiz gündüz saatlerinde mailini yollayarak soruları talep etmiş, iş yerinde olduğum için mesajına cevap veremedim, aradan bir kaç saat geçip cevap alamayınca "ne olur kardeşim beni kırma gerçekten çok ihtiyacım var" diye mesaj atmış. Şimdi iktisatta çığır açtığın o meşhur teorini bu arkadaşa anlatabilir misin? Ülkede paranın pul kadar kıymeti yokken, gelir seviyesi bu kadar düşükken yaptığın yorum abes olmuş. Bence bu yazdıklarını bir daha düşün kardeşim.
-
@new_user, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
İyi akşamlar arkadaşlar sorularımız 52 kişiyle paylaşıldı, inşallah daha da fazla kişiye ulaşırız, idare hukuku sorularını açamayan arkadaşlar lütfen başka bir bilgisayardan açmayı denesin olmazsa bir kırtasiyeden yardım alsın ben ne yaptımsa olmadı, kiminde açılıyor kiminde açılmıyor
Allah yardımcınız olsun.Size iki kere mesaj attım ama dönüş yapmadınız gönderme zorunluluğunuz yok tabi ama bari herkese gönderiyorum demeseydiniz
-
@dedekorkut Bir şeylerin aksadığının, yolunda gitmediğinin ya da süreci sürüncemeye düşürdüğünün herkes farkında ama insanoğlu sabırsız
-
@dagman akşamları toplu halde gönderiyorum kardeşim 8-9 gibi, şuan bilgisayarım yok
-
@dagman akşamları toplu halde gönderiyorum kardeşim 8-9 gibi, şuan bilgisayarım yok
Yaptığınız şeye büyük saygı duyuyorum kusura bakmayın tekrar herkes sizin gibi yapmaz belki bir çok kişinin kazanmasına vesile olacaksınız
-
Özel mesajlar epey birikmiş, akşam 8-9 gibi bakıp toplu mail göndereceğim yazanlara. Ne de olsa Beşiktaşlıyız bizde yanlış olmaz bekleyin
-
@kaymakam2019 Bir süredir mail adresini yollayan arkadaşlarla anayasa ve İdare Hukuku sorularımı paylaşıyorum, mesai saatlerinde bu işle uğraşmaya vaktim olmadığı için akşam eve gittiğimde toplu mail gönderiyorum isteyenlere. Adını vermek istemedigim bir kardeşimiz gündüz saatlerinde mailini yollayarak soruları talep etmiş, iş yerinde olduğum için mesajına cevap veremedim, aradan bir kaç saat geçip cevap alamayınca "ne olur kardeşim beni kırma gerçekten çok ihtiyacım var" diye mesaj atmış. Şimdi iktisatta çığır açtığın o meşhur teorini bu arkadaşa anlatabilir misin? Ülkede paranın pul kadar kıymeti yokken, gelir seviyesi bu kadar düşükken yaptığın yorum abes olmuş. Bence bu yazdıklarını bir daha düşün kardeşim.
Kardeşim şahsım adına gerçekten çok teşekkür ederim ciddi emek vererek hazırlamışsın.
-
bırakın onu bunu da, kaymakamlıkla idari hakimliği bir arada götüren var mı? varsa nasıl bir plan izliyor paylaşırsa sevinirim. yada sizce mantıklı mı?
iki sınavın arası çok fazla olmayacak gibi, kaymakamlıktan sonra o yetişir mi ki? -
Kaynakları toplayıp derse başlayamayan yalnız ben miyim acaba ? Derse oturmak uzun bi aradan sonra çok zor geliyor.
-
@new_user rica edersem banada mail atabilirmisiniz dashakandas@hotmail.com adresim
-
@Vincent-Gournay ortada ilan olmayınca snav tarih duyumlarıda sürekli ötelenince motive olamıyorsun hep bir soru işareti var belki snav seneye buzaman olacak.
-
@amirim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Değerli arkadaşlar Bayramdan hemen sonra ÖSYM ile müzakere edilecek protokol itibariyle ilan gelecek. ÖSYM sınav takviminden kaynaklı yoğunluk dolayısıyla 9 Kasım’ı önermiş akabinde bu tarih kabul edilmiş.
Vatana, millete, tüm idealist kardeşlerime 2019 Kaymakamlık sınavı şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.Ben amirimin dediğine güveniyorum. Önceki sınavlarda da böyle oldu
Şimdi çıkmışlar yok protokol yapıldı tarih ösym belirleyecekmiş de 14 Aralık falanmış da..
Haftayadan itibarende evet arkadaşlar sınav 2020de haberleri göreceğiz artık
Neyse ben amirimin dedğine inanıyorum. Tekrar hatırlayalım diye alıntıladım.
Bu iş Falcao şu tarihte İstanbulda haberlerine döndü..
-
Öncelikle geçen sene ile kıyaslarsak ilan geliş ve sınav tarihi konusunu, 9 kasım sınavı için 4 eylülde ilan gelir. 26 ekim sınavı için 21 ağustos gibi ilan gelir. Yani daha 26 ekim sınavı için bile gelmesi gereken ilan tarihi günü geçip ihtimali ortadan kaldırmamışken geçen seneye kıyas edildiğinde 9 kasım sınavı için daha 3 4 eylülde gelecek ilan için nerde kaldı, noldu gene mi ertelendi demekle kendinize zarar verir ve motivasyonunuzu düşürmekten başka etkisini göremezsiniz. Çalışmaya devam, sınava kadar forumuları sosyal medyayı daha az takip ve az sabır o yüzden.
-
İnsanları anlayamıyorum. Sınav tarihi ertelendikçe çalışmak için daha çok zamanımız ve fırsatımız olur. Bırakın birkaç ay geç gelsin tam takır hazırlanalım.
-
@abdulbakitr GUY yeterlilik ile beraber çalışıyorum ben hocam. Üst üste iyi oluyor
-
@new_user hocam size zahmet olmazsa bana da gonderir misiniz
-
@dedekorkut sınav tarihi hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim forumda ki bilgi aktaran dostlar yakın olduğuna işaret ediyor ,derse de bir an önce konsantre olmak gerekir bismillah demek lazım.
-
@BF24 ama şunu gözden kaçırmayın geçen sene sınav ilana düşmeden (ÖSYM ye ) aylar öncesinden kesinleşmişti şimdi öyle bir durum yok
-
@BF24 bende amirime güveniyorum ama forum takip ettikçe motivasyon azalıyor
-
@new_user kardeşim sana zahmet soruları bana da gönderebilir misin mesaj kutuna mail adresimi gönderdim.