• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@mulkihakim Tufan Samet Özdurak Hocamızın Mikro Ve Makro 2018 kitapları yenilenerek çıktı.
Konu anlatım / Özgün soru / Çıkmış soru var içinde. Al bunu ilerle yoluna bu ggüzelliğimide unutma -
@suigeneris, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Tufan Samet Özdurak
Eyvallahh Senin varlığın en büyük iyilik gerisi hikaye
-
Tufan hoca yı birkaç arkadaştan daha duymuştum hatta kitabı aldım mikrosuna çalıştım makrosuna çalışmadım gerçekten güzel kitap.
-
@mulkihakim Allah Razı olsun.
-
@k-33 Makrosuda Efsane onayı ben veriyorum...
-
yasin çoban beni memnun etmedi son sınavda. Full yapan arkadaş varsa nereden çalıştı acaba
-
@suigeneris kardesim tufan hocanin bu calisma kitabi degil demi iki cilt seklinde olan o sanirim zeynelin ki gibi cozumlu soru bankasi.
-
@lion Konu anlatımlı olan.
Ayrı Ayrı Makro ve Mikro.
Kitabın içinde konuyu anlatıyor. Ondan sonra çözümlü çıkmış ve öZgün sorular çözülüyor. -
@amirim in gidişine samimi olayım, sanki bir daha sınav olmayacakmış gibi üzüldüm. Hayırlısı olsun ama moralimi alt üst etti. Halbuki takip ettiğim zaman aralığı da 2 senedir öncesinde hiç görmemiştim. O içtenliği postlarda yakalıyor insan. İnşallah fikrini değiştirir. Tamamen gitmiş gibi düşünüp bitirecek olursam, selametle ne diyelim
-
Şimdi bazı forumlar ve Kaymakamlık kursu açacak vatandaşlarca ''martta ilan gelecek'' denmeye başlandı. Şahsen ben ihtimal vermiyorum. Martta ilan gelecek olsa şimdiden bunun hazırlığı başlardı ancak kurumda böyle bir hazırlık yok. Sadece bu yıl alım olacağından eminim, sınavla ilgili ısrarla bilgi almak istediğimiz arkadaşlar da erken bir tarihte sınav olmayacağını söylüyor sadece. Bu sebeple martta ilan geliyor goygoyu yapan umut tacirlerine itibar etmeyin, daha ilanın duyumu bile yokken kursa para kaptırmayın.
-
@suigeneris Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama anayasa idare için kanunnameyi mi almalıyım yoksa ümit kaymak anayasa idare kitaplarını mı ?
-
@suigeneris hemen başlıyorum hocam o zaman
-
@mahoni3406 hiçbiri mevzuat.gov.tr den anayasa metni tbmm içtüzüğü anayasa mahkemesi kanunu ve siyasi partiler kanununu indirip çıktı alın onlardan çalışın
-
@rootofallevil teşekkür ederim ama ben kitap çalışmasından sonra kanun üzerinden çalışmayı düşünüyorum.
-
@mahoni3406 Ben Nohutçu'nun Kanunnamesinden memnun kaldım.
-
@mülki Sınav Aralık daha baskın duruyor evet haklısınız.
-
@mahoni3406 Themisede b@ktım.Kanunnameyede İkiside güzel kitaplar. Themis daha sade bir anlatımı var. Kanunname ise daha yoğun daha çok bilgi eklenmiş bir şekilde anlatmış.
-
@suigeneris inşallah kalmaz hocam Aralık ayına eylül gibi olur umarım.
-
Yasin çoban tc eko konu kitabı bence yeterli 2-3 soru hariç çoğu kitapta doğrudan veya dolaylı olarak yer alıyor.
Yer almayan sorular>>
- Nüfus yapısı yaş kriteri
2)belediyeler bankası/ilbank(bankanın sitesinde yer alıyor) http://www.ilbank.gov.tr/index.php?Sayfa=iceriksayfa&icId=3
3)Dünya bankası yüksek/üst orta gelir sorusu(bu soru themis
kaymakamlık soru bankasında yer alıyor +dünya bankası türkiye verileri sayfasında yer alıyor https://data.worldbank.org/country/turkey?locale=tr ) -
@k-33 Eylülde kaymakamlık var. Hakimlik sınavları Ya Haziran yada Aralık oluyor biliyosun. Düzen olması için Aralık ayında yapılması gündemde.