2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@aybala Fikir ayrılığı diyebilirim dostum yalnızca buna. İptal değil konu.
-
@paretowilfredo anladığım kadroyu hangi unvan adı altına sokacakları tartışılıyor.
-
@ezo bnde bunu düşündüm haklisin ama guy olmayacaksa yapilanmada niye bekliyoruz.Guy mulakatini yapar coktan bitiritlerdi.Bu kadar yapilanma var diyen insan ayyuka cikyugina göre bir surprzi olabililr
-
Dip not merkezde calısan Guyda var mhuyda var dostlar ancak özluk olarak gerideler malesef.Mhuyda bu nedenle bekletiliyo olabilir.
-
@zenginmemur bence uğraşmak istemediler herkes kendi derdine düştü diyorlardı hatırlarsan.
-
@zenginmemur 5018 degisecek diyorlardı bence onla ilgili mhuy olayi
-
Hatta vdkda calisan guy bile varmıs.
-
Gelir Uzmanları Maliyenin üvey evladı maalasef. Bu kadar iş yükü olup bu kadar hazine sorumluluğu olan dağ gibi mevzuat bilgisi gerektiren ve bu kadar az değer verilen başka meslek yoktur Tr'de.
-
@açıklanmadı ve başka bir meslek yok ki atandiktan sonra başka bir kurumda uzman olmak icin tekrar sinavlara girsin.Biz guy olmak icin kac takla atiyoruz yetmedi mulakatta eleniyoruz.Yetmedi guy oluyosun ve tekrar kpssye hazırlaniyosun bu ne bicim is boyle ya.Keske bu ise hic girmeseydim.
-
Facede uğur sivka 23 ocakta kararname yayınlanacak demiş
-
@ekonomist saatinide söyleseymiş bari
-
Hocam kararname 23 ocak varsayarsak bizim mülakat tarihleri kararnameden sonra yayınlanacaksa şubata kalır mülakatlar mart nisan gibi olur işe başlama haziran cidden bize de yazık ya
-
@jan-vesely mülakat şayet o tarihte yayınlanırsa en az bir iki haftada mülakat tarihlerini bekleriz guy dguy mülakatı mart diyelim nisanda ancak mülakat sonuçları açıklanır en erken temmuz da iş başı yapılır
-
Arkadaşlar siz bu kararname meselesine inanıyormusunuz cidden? Yani adı ister kararname olsun ister yapılanma olsun bahane değilki bu. Benim için sudan sebeblerden öteye geçmiyor. Keyfi bekletiliyoruz işte nokta. Birileri bekleteceksiniz demiş bekliyoruz. İlla bi sebeb aramanızı anlıyorum ama idare böyle bişey değilki. Siz hiç maliyede yapılanma var bu ay vergi toplamıyoruz diye bi açıklama duydunuzmu. Yapılanma bitecekmişte ay sonu ondan sonra tarihleri açıklıycaklarmış... Yapmayın arkadaşlar, bi zahmet açıklasınlar beş ay sonra zaten.
-
@mrnobody valla bende inanmıyorum keyfi bekletiyorlar diyecem ama günaha girmekten korkuyorum
-
@mrnobody Yapılanma zaten bu işi doğrudan engellemiyordur. Kurumun gundemi ve çalışma yoğunluğu buraya tümüyle yonlendiginden bize sıra gelmiyor.
-
Bence artık sözün bittiği noktadayız kpss a' da, yaşadıklarımızın telafisini bu mülakatı geçenler bir nebze yapacaklar. umarım geçemeyenlerde bir sonrakinde geçerler. yani gerçekten kafa beyin kalmadı ne olacak sorusuyla meşgul olmaktan..
-
Sonuçlar açıklandıktan sonra kalın bir mülakat kitabı aldım ve çalışmaya başladım ama bu kitap bitermi bitmezlermilerle falan devam ettim kitap bitti mülakatların yeniyıldan önce Aralık’ta olacağına çok inandırmıştım kendimi Kasım da da kıyafetlerimi aldım birden açıklanır iki elim ayağıma dolanmasın diye kıyafetimin altına kışlık klasik bir bot aldım normal günde giymeyeceğim annem geçen gün sen bunları kışlık aldın ama kışın olmayacak bu mülakatlar herhalde dedi. Kışında hastalıklar peşimi bırakmıyor iştah falan kalmıyor 3-4 kilo vermişim daha verirsem kıyafetler de bolaracak diye korkuyorum. Bir taraftan 5 senedir beraber olduğum insanın artık birşeyler yapalım adım atalım baskılarını saymıyorum bile. Zaman sürekli aleyhime işliyor halime gülsem mi ağlasam mı daha önce ki süreçlerede bakınca bu kadar uzayacağı aklımın ucundan geçmezdi Aralıkta olur derken Şubat ta martta olurmu acaba diye bile endişeliyim
-
@kaimoğlan kurumda yoğunluk varsa, personel alımını yavaşlatmak yerine hızlandırsalar, böylece taze kanlarla birlikte kurumdaki yoğunlukta azalsa daha mantıklı değilmi
-
Arkadaşlar yapılanmanın ne kurumların işleyişini aksatacak nede personelin çalışmasını yavaslatacak bir etkisi yok. Yapılanmanin yapılıp yapılmayacağı yapılsa da çok kapsamlı olup olmayacağı tartismali olmakla birlikte kurum personeli( üst yönetim dahil) sürecin hiçbir aşamasında bulunmamakta. Yapılan çalışma bakan yrd seviyesinde sürdürülüyor duyumum bu yönde. Kimse ne olacagini bilmemekte çeşitli tahminler ve yorumlar konuşulsa da söylenenlere pek itibar etmeyin.