2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur Hakli oldugun yonler var dostum ancak bunlar malesef ha deyince duzelecek sorunlar degil. Bunlarin mucadelesi veriliyor surekli. 666 bir adimdi. Bunun gibi bir adim daha atilmasi gerek ki koklu bir bicimde cozum getirsin bu duruma.
-
@paretowilfredo Maliye bakanlığı, çalışma bakanlığı vb 2018 de alım sürecini başlatan kurumlar, süreci tamamlamak için “CB OLUR”unu bekliyorlar..
Bu OLURda “2018 de süreci başlatanlar 2019 kontenjan sınırlamasına tabi değildir” ifadesinin yayımlanması onlar için önemli..
doğrumudur ?
-
ÖNEMLİ : Arkadaşlar BUGÜN akşam 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için perşembe günüde büyük ihtimalle mhuy ve sgk denetmen yardımcılığı ilanlarının gelmesi için etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım!!! etkilimliklerde çekilişler bir sürücü sürpiriz hediye sizi bekliyor aramızda okadar para topladık tagı dahi kendimiz alıyoruz lütfen destek lütfen katılım bu sefer 30 değil 40 50 bin twit olsun hadii görüyüm siziii
-
Arkadaşlar hepimiz bittik ama yine de iyi niyetinden şüphe etmediğim @paretowilfredo üstadımıza fazla yüklenip küstürmeyelim bence üstadım doğruluğundan emin olduğun vakit güzel haberlerini bekliyoruz inş
-
@tysbyno-hi ben yeni çıkan kararnameyi de atıf yaptığı kararnameyi de okudum ama pek anlamadım açıkçası.galiba yeni alımlari değilde kurumlarda yönetici pozisyonunda çalışanları ilgilendiriyor.ilk kararnamede verilen kadroların süresi 31.12.2018 de doluyormus yeni düzenlemeyle süresiz uzatıldı.bu twiti atan kişi kurumlara 2019 için ne kadar kadro verileceği açıklanacak dedi ama alakasız bir şey geldi.
-
@nonbisinidem Katılıyorum hocam ben de. Bu forum maalesef çok linçe şahit oldu. Çok kişiyi küstürdü. GUY konusunda bir numaralı kaynağımız @Priss'ti o bile gitti.Tabi ki @paretowilfredo gitmez bir yere ama hassasiyetlerine saygı göstermek lazım.Sabah Sayıştay başlığında bahsetmiş olduğum kötü niyetli tüccarlar böyle fırsatları kolluyo.Bu linçin başını onlar çeker kendi sayfalarında ve mekanlarında.Kesin ve doğru bilgi almayı beklemek daha etik bir davranış net olmayan bilgiyle boşa heyecanlandırmaktan ayrıca.Sizi düşünüyor yine.Çünkü çok fazla hayal kırıklığı sığdı şu 5 aya.
-
@fridakahlo hocam sabah birlikteydik ankara da görev yapıyor ve benim için özellikle kulak kabartıyor böyle şeylere ama ona söylenen ne kadar doğrudur onu bilemem tabiki
-
@tysbyno-hi hocam ben 9 ocaktaki kararnameyi yorumladım ama yeni bir tane geleceğinden bahsetmiş
-
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1085558909425864704?s=19
Arkadaşlar Bakan twit atmış seri rt fav sizde twit atın lütfen
-
@toranj anladım hocam, ne hallere düştük işi gücü, dersi bıraktık neleri hesap ediyoruz, şaka gibi
-
Yardımcı hizmetler sınıfıyla ilgili şeylerle doldurmuşlar bakan beyin twitini
-
DguyGuy MülakatlarıYapılsın
DguyGuy MülakatlarıYapılsın
buyurun arkadaşlar ilk 15 dk görsel paylaşmayın etiket yapmayın
-
@paretowilfredo hocam duymuş olduğunuz duyumu lütfen paylaşın. Olumlu ya da olumsuz ne olursa. Doğru ya da yanlış.. en küçük bir duyuma bile ihtiyaç duyuyoruz. Belirsizlik çok zor
-
@redcrossbjk Biliyorum tabi ki dostum. Netleştirmek adına temaslarım var, onlardan dönüşler alayım en azından bi.
Gelen bilgiyi de size üstü kapalı da olsa aktarmak istememdeki gayem şudur, bunu da söyleyeyim ki yanlış anlaşılmalar olmasın dostlar.
Öncelikle yanıt veriyorum her sorduğunuzda durum aynı da olsa, zaten Kurumun ilgisizliği ve belirsizlik içinde zor zamandasınız. Ben de görmezden gelecek değilim bunun üzerine sizi. Bu nedenle bilgi olduğunu ama net olmadığını belirttim yanıt olarak.
Bilgi alıyorum, çünkü peşindeyim o bilginin. Kulak arkası etmiyorum taleplerinizi. Bunu bilin. Bu belirsizlik ortadan kalksın istiyorum hepiniz için. 4 ay uzun bir zaman. Gerçekten zor ve bunaltıcı.
Diğer yandan Kurumda da bir şeyler olduğunu size yansıtmak niyetim. Bakanlıkta da Kurumda da bir şeyler aksak da olsa, oluyor. Sürece dair aşama kaydedildi son soruşturmamdan beri bunu söyleyebilirim yalnızca şu an için.
Umarım en kısa sürede daha net bilgiyi alır, emin olur daha detaylıca aktarma imkanı bulurum. -
Hocam o kadar çok sıkıldım ki, çevremden aldığım baskı, annemin bazen şaka da olsa söylediği sözler.. maşa başına geçemiyorum. Normalde forumlara giren birisi değildim. Şimdi gece uyandığımda bile acaba bir şey var mı diye bakıyorum. Gecenin 3ünde uyanıp resmi gazeteye bakıyorum. Çok yoruldum hocam. Teşekkür ederim cevap için ayrıca.
-
@redcrossbjk aynı ben
-
@kazmaaa Çoğumuz aynı durumdayız aslında kardeşim
-
@paretowilfredo Allah razı olsun sizden uğraşmanız bile yeter daha ne olsun ins hayirlisi olur herkes icin
-
Keşke cuma açıklanıverse
-
Bekleyenler Kulübü olduk, inşallah Kaybedenler Kulübü olmayız Alancılar olarak, hepimiz en azından bir mülakatı geçeriz. Özellikle 3 seneyi dolduran kardeşlerimize bol sabırlar diliyorum. Gücümüz çok zayıfladı ama direnmemiz lazım bir şekilde bu fırtınaya. Bu sınavlara emek veren dostlara selam olsun.