2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@monopolcü eğer mülakatları martta yapmayı düşünüyolarsa bence ya bu aralar aciklancak ya da ocağın sonunda çünkü süreç martin başı ile 15 i olması gerekiyo 15 inden sonra seçimlere denk geleceği icin olmaz
-
@paretowilfredo Hocam edindiğiniz bilgiler sadece mülakat tarihi ile mi ilgili, gelebilecek ilanlar da var mı? Yeni DGUY, GUY, MHUY,DEFTERDARLIK Vb. Yani Maliye Bakanlığı İle İlgili Genel Bir Bilgimi?
-
@mhd Her ikisi de aslında zımnen dostum. Bakanlığın durumu bu durumu da etkiliyor dolaylı olarak.
-
@paretowilfredo Hayırlısı Hocam... İnşallah bu sıkıntılı süreç son bulur.
Teşekkür ederim bu arada. -
@paretowilfredo yu sıkıştırmayın artık bence priss gibi gidecek o da:) sonra birbirimize, bugün bir duyum gelmedi mi diye soracağız benden söylemesi
-
@guylassakartık Biz nerelere gidelim dostum. Kaptan gemiyi en son terk eder. O da filika kalırsa anca Ama şu var, her dönem kendime diyorum ki Maliye alımları konusuna girmeyeceğim bu sene. Sonra çok sorun yaşıyorum. Tadım kaçıyor vs vs. Sonra sizin durumunuza kayıtsız kalamıyorum, haksızlıklara, bu belirsizliklere. Yeni baştan burada oluyorum hep. İnşallah sonu güzel olur dostum. Her biriniz için. Hepinizin mutluluğunu bölüşürüz burada her beraber.
-
@paretowilfredo gemiyi terketmeyin çünkü daha yolun başında umudunu kaybetmeye yaklaşan çok insan var. hepimiz psikolojik olarak iniş çıkış yaşıyoruz. Bu gerçekten artık yıpratıyor. teşekkür ederiz sağolun herşey için..
-
@guylassakartık Daha güzel günler göreceğiz dostum. Bunu romantik bir avuntu olarak söylemiyorum. Mevcut durumları hafifletmek ve sorumlularını temize çıkarmak için asla söylemiyorum. Buna gerçekten inanıyorum. İnandığım bu yolda da mücadele ediyorum. O mücadele için buradayım. Allah bahtımızı açık etsin.
-
@eliff hayırlısı bir an önce görelim tarihleri inşallah
-
Gün boyunca konuşulanları sadece okudum gün btti vicdanımin ağırlığı ve emeğim yine dile getirdi beni. @paretowilfredo sıkmak değil amacımız bunu en iyi kendisi biliyor eminim ama cidden süreç kendi dünyama dair beni çok yordu ite ite sürdürmeye devam ediyorum. İnş en yakın zamanda bizlere iyi haberlerle gelisiniz @paretowilfredo
-
@paretowilfredo hocam tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 2018 kpss ye bildiğiniz üzere güzel bir ilan gelmedi henüz. Guy ve dguy 2019 kpss öncesi gelir mi sizce tekrar. Şimdiden teşekkür ederim
-
Arkadaşlar aşırı konu dışı olacak ama lütfen fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim 2015 te basladım KPSS’ye 2016 ılan gelmedı bıldıgınız üzere 2017 82 puanla Antalya mağduru nıhayet bu sene mülakattayım büyük bı sehrın kucuk bır ılcesındeyım cevremde kpss a ya dair en ufak bılgısı olan ınsan yok kpsszede dostlarım benden uzakta haliyle kendı kendıme evımde cabalıyorum ve sureklı yasıtlarım kardeslerım kusenlerım hep bır ağızdan hala sıkılmadın mı hala ders calısıyor musun gıbı cumleler kuruyor sızın de cevrenızde bu cumlelerı kuran tanıdıklarınız var mı? Varsa onlara ne cevap verıyorsunuz? Ve evet hala sıkılmadık mı arkadaslar? benım cevabım sıkılsam ne yapacağım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldım acaba bu kadar dirayetli oluşumuz kıskanılıyor mu ınsanoğlu kolayı ve basit ıslerı daha çok sever ve çağın getırdıgı sabırsızlık üstüne cabası. Bızım sabırlı olmamız mı onlara tuhaf gelen belkı de farklı yorumluyorum bılemıyorum
-
@monopolcü bende 3 senedir bu sürecin içindeyim bende sizin küçük bir ilçedeyim kpss a grubu dershanesi yok uzaktan eğitimde almadım evde kendim çalıştım öncede belirtmiştim çok yakın çevrem dışında girdiğim sınavları kimseyle paylaşmıyorum napıyorsun şuan dediklerinde sadece sınav bekliyorum diyorum ki uzun zamandır artık sormayıda kestiler hakkımda çalıştıda ne oldu evden bile çıkmazdı nasıl sınavmış senelerdir bekliyor diyorlarmış söylesem ne olacak her gördüklerinde aynı soruları sorup duracaklardı en azından şimdi birşey demiyorlar bir işe yaramadı diye düşünüyorlar düşünsünler, desinler umurumda da değil sadece ailem umurumda onların çenesi kapansın diye değil kendi geleceğim için uğraşıyorum onlar bilse ne olur bilmese ne olur
-
@monopolcü kimseye bişey anlatmak zorunda değilsiniz. ben böyle bir hayatı tercih ediyorum deyin geçin. çünkü esasında kimse sizin ne yaptığınızla ilgilenmiyor. yani aslında siz uzman olsanızda takmayacaklar evde otursanızda. belki laf olsun diye söylüyorlar belki zavallı egolarını tatmin etmek için. ama böyle bir süreç geçiriyoruz ve bu bizim tercihimiz bizim hayatımız.
-
@toranj aslında yaptığım şeylerle ilgili karşıya açıklama yapmayı hıc sevmeyen bi karakterım var ama bunu sureklı kafanıza damlatılan su damlası gıbı düşünün kı sureklılıgının psıkolojıye zararı oldugu soylenır bellı aralıklarla bu sözler tekrarlanıyor sureklı ve evet ben de farkındayım işe girmiş olsam aşırı da mutlu olmayacaklar laf olsun torba dolsun maksat
-
@ceterisparibuss neden destek olmayı tercıh etmıyorlar atansak işleri düştüğünde arayacakları ilk kişi olacağız keşke onun hatrına bıraz sussalar
-
Akrabalara bn artik kizmiyorum.Bir anlamda haklılar elin lisans mezunu uzaya cıkıyor veya kendi cocuklari doktor olmus.Sen ne yapiyosun veya biz hala mulakat tarihini belirlemek ici ugrasiyoruz ve daha mülakatdan elenmeside cabasi.Artık devir degisti.Kapitalist sistem acimasiz bir sekilde iibflileri somurdu.Aciktan okuyan adamla sen eş degersin bu sistemde.Ama diger bolumler ayni mi.Adam ilkokul mezunu gardiyan olmus.Nasil oldun diye benim annem babam soruyor.Aciktan iktisat okudum oldum.Anne Baba ne yapsin diyorki o kadar okut bizim cocuk ne oldu.Yani kızmayin akrabalara once kendimize kızalim ki hayatta bir daha boylr hata yapmayalim
-
@zenginmemur zaten bu polislik gardiyanlık zabıtslık uzmanlık paralı erlik güvenlik koruculuğu bekçilik bu alımlar oldukca Bi tabir varya iki koyun güdemeyecek adamlar devlet memuru oluyor biz boştayız.
-
@mehmetkvl Dostum bu süreci ne zaman tamamlayacakları bu konuda belirleyici. Tabi sonrasinda atama sureci de oyle. Sgk da tam surec sona geldi dedik aylarca atamalar surdu bu kez de. Malesef net bir sey soylemek icin erken.
-
Dguy başlığında bir arkadasın gönderisi
Bugünde açıklanmayacakmış. 18 şubat pazartesi (19 salıda olabilirmiş) olabilirmiş.
Net bilgiyi personel daire başkanlığından öğrenebilirsiniz çünkü personel işlemleri ile onlar ilgileniyor. Öncelik hangisi olur bilmiyorum. Ben dguy için bekliyorum. 16 ocakta dguy beklerken müdür ve müdür yardımcılarına öncelik verdiler. Kısaca 1 ay bekliyeceğiz. (kesin bilgi değil bu da ihtimal ) Daha erken olma olasılığı çok düşükmüş ama olabilirmiş.