2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki tesekkurler hocam
-
guy olan birine sordum ocak sonu-şubat başı muhtemel dedi.
-
@t-robert-malthus hocam 9'una kadar kesin açıklanır mı sizce ?
-
@james-buchanan mülakat mı ?
-
Arkadaşlar guy mulaktini bekleyipte hakimliğe hazırlanan var mı nasıl bir çalışma izliyorsunuz? Bu belirsizlik delirtecek beni
-
@bydaler ben hazırlanıyorum gün içinde 4-5 Saat bakmaya çalışıyorum 2 ders şeklinde gidiyorum ve tarihe Son hafta bakmayı düşünüyorum
-
@meliha_ evet ocak sonu-şubat başı
-
@james-buchanan Arkadaşlar Guy bilemez onu Guy biri öyle dedi diye buraya yaZmak bile doğru değil
-
@rettiger bende 6-7 saat bandinda başladım, peki guy icin nasıl.bir yol izliyorsunuz ikisi birlikte gidiyor mu yoksa sadece hakimlik mi
-
Mülakatlarin yapılacağı yerlerde mevcut guylarin egitimiydi yeterlilik sinavlariydi mudur yardımcılığı sinavlariydi malumunuz bir yogunluk var. Peki bu yogunluk ne zaman biter arkadaşlar bilgisi olan var midir? Dahası bu yoğunluktan sonra hemen mülakat yapılması planlaniyor mu? Duyan eden var mıdır acaba
-
@kaimoğlan aralık ortasında bitecek diyorlardı
-
@toranj Ben de oyle duymustum ama kesin bir bilgi midir ve sonrasinda biz hesabın icerisinde miyiz merak ediyorum dostum gerçekten. Yorulduk beklemekten
-
bilgi vermek için yazdım, kesinlik yoktur.
-
Uzun zamandir gormedigim bir tanidigimiz ilk sorusu ne yaptin okul bitti mi?Yok hala okuyorum dedim tabi yalan bitis tarihini ben bile unuttum artik.Ne olcaksin peki iste burda iyive duraksadim caliscam dedim falan adam gulmeye basladi.Benimde iki kızim var okumuyolar dedi.Lutfen artik acikla gib acikla yada su iibfleri kapattirin cok sacma meslegimiz yok ve aylardir mulakat bekliyoruz.Hos guy diye bir meslek var mi bn onuda millete nasil anlatirim bilmiyorum.Hep bir eziklik
-
Arkadaşlar Lütfen Yarın ve Salı günü olan Etkinliğimizi her yere Yayalım Daha çok kişinin haberi olsunn
-
@zenginmemur hocam o kadarda değil ya. Memurum desen bile ağzı açık bakarlar hayran hayran. Millet işsiz güçsüz piyasada işmi var. Devlette atamamı var. İşsizlik yüzde otuzlara dayanmış. Gelir uzman yardımcısı desen adı bile yeter. Millet bişey sanır. Bence bu devirde atanmak büyük lüks. Hele ki iibf liler için.
-
@kaimoğlan 7 aralikta egitim bitiyor
-
@zenginmemur son kısmı tam anlamadım guy olmayı küçümsüyor ve eziklik olarak mi görüyorsunuz
-
@palamut yok dostum sen beni yanlıs anlamışsin.Guyun görev tanimi falan yokmuş bunu biliuomuydun mesela.Hadi bunlarida gectim kahvede isletmelerde olsun insanlar 4 meslegi kafalarina islemis.Ögretmen doktor muhendis avukat bunlardan birini söyledin mi yuz ifadelerine bak benim ne demek istedigimi anlarsın hadi insallah bu hafta guy mulakati acıklanır
-
@zenginmemur İnsanlar imrenerek bakıyorlar, sana eksik geliyorsa girme çok isteyen bir kişiye de engel olmassın.