2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@yamtar Burada biri baya hoşlarına gitmiş seni niye elediler ki demişler yine elenmiş.En basiti kendimi yeterince iyi ifade edemedim demek sanırım.
-
@yamtar daha önce mülakattan elenip sonrakinde kazandıysa aradaki fark dayıdır önce bulamamış sonra bulmuştur bu kadar basit
-
Duyum var mı arkadaşlar
-
duyum yok ama aralık ortasında planlandığını duymuştum geçen hafta
-
@t-robert-malthus duyum yoksa nerden duydunuz başka gruplardan mı?
-
@busus Gruplardan değil . Bu ay sonunda belli olacaktır tarihler. aralık ortası sonu gibide mülakatlar başlar
-
@shanks yine elenmiş ! bu cümleden bıktım galiba. yedekte sıra gelmese bu kadar koymaz. üstümüz neden çiziliyor bilmemek psikolojik olarak inanılmaz yıpratıyor!
-
@yamtar Çok zor bir durum bari yüzümüze seni asla atamayacağız deseler de hiç uğraşmasak.
-
@t-robert-malthus dguy ile peşpeşe mi olacak yoksa aynı anda mı ?
-
Arkadaşlar şu referans olaylarıyla alakalı 4 yılda bir çok sınava ve mülakata giren biri olarak kendi anladığım durumu izah edeyim ...
Olay aslında biraz şans biraz referans ... yoksa kimse sizi orda sorduğu 5-6 soruyla 5-10 dk da ölçemez, (orda alınan puanlarında olmadığını eğer elenip bimere yazdıysanız gelen cevaptan anlamanız gerekmektedir 43.7-42.42 böyle puan mı olur), dünyaca ünlü büyük kurumsal şirketlerde bile mülakat süreçleri 5-6 aşamalı onda bile tam verim aldıkları düşünülemez...
Biraz şans biraz referans dememdeki anlam ise olayın dönüşünü şöyle açıklayayım size , bir referans buldunuz listeye girdiniz ve başka bir kişide referans buldu ve o kişinin referansı bağlantılarını kullanarak listeye müdahil oldu diyelim kendi referans olduğu kişiyi sordu yok efendim dediler , hop hemen dedi ki Ali ,yi Sok tamam efendim dediler Veli çıktı Ali girdi , o Veli’nin referansı Yok veya varsa ama referansı tekrar devreye girmezse geçmiş olsun , kısaca referansınız varsa sürekli üstünde durmalı referansınız yoksa ve listede isenizde şanşınız yaver gitmeli ... -
Arkadaşlar İstanbul vatsup grubu var sa ekleyebilir mi beni de
-
Arkadaşlar imece mülakat notunu nasıl TEmin edebilirim yazarı kimdir ?
-
Arkadaşlar kurum sınavına nasıl çalıştınız ? Ne zaman başlamalıyım çalışmaya ve hangi kaynakları kullandınız ?
-
@harrod-domar kpss ye çalişir gibi çaliş ilan gelmezse sınava hazır olmuş olursun
-
@harrod-domar sürekli çalışmaktansa, belli aralıklarla kpss tekrarınızı yapın bence. Zaten belirli bir altyapı olunca cok uzun sürmüyor tekrar. Sadece kurum sınavına yönelik çalışmayın. Hem bunalmayıp zinde kalırsınız hemde bilgileriniz taze kalır.
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@harrod-domar sürekli çalışmaktansa, belli aralıklarla kpss tekrarınızı yapın bence. Zaten belirli bir altyapı olunca cok uzun sürmüyor tekrar. Sadece kurum sınavına yönelik çalışmayın. Hem bunalmayıp zinde kalırsınız hemde bilgileriniz taze kalır.
Teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum zaten sadece guy soruları kpss formatına göre biraz farklı o yüzden sormuştum. Hani çıkmış sorular üzerinden mi gitmek lazım yoksa normal kpss çalısır gibi mi diye
-
@harrod-domar dostum şu an kpss gibi devam et. Çıkmış sorulara hiç bulaşma bence. Ben şahsen çıkmış sorulara son 20 gün baktım
-
@Harrod-Domar Arkadaşlarin dediği gibi kpss çalışır gibi çalışin. Ben çıkmış sorulara hic bakmadım mesela iyi de aldım. Önceliğiniz kpss olursa zaten guyu çok rahat bir şekilde halletmiş oluyosunuz.
-
@mascott 3. guy.. torpilimiz, kimsemiz yok.. takım elbiseyi bile zor aldık. masrafların haddi hesabı yok. yinede formalite icabı gideceğiz.
-
@james-buchanan Allah yardımcımız olsun...