2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
-
@872 NİSAN
-
@t-robert-malthus vmy ne olur
-
@zenginmemur O iş çok karışık işte ben ne desem o konuyla ilgili yalan olur . Sadece bekleyip göreceğiz demekten başka birşey gelse keşke elimden
-
@t-robert-malthus hocam neyi karışık alım iptal mi
-
@t-robert-malthus hocam nisan çok geç değil mi ? dediğiniz gibi ocağa kalmadan mülakatlar bitse 4 ay sonra mı başlatacaklar
-
@zenginmemur Anlamıyorm her aşmada illa ki bir iptal olayını atıyorsunuz ortaya ne alaka bunu nasıl bir psikolojiyle düşünüyorsunuz hadi düşündünüz neden buraya yazıp insanların sinirini bozuyorsunuz.
-
@maesteo şimdi sence ne olabilr diyecem ama burasi baslik burda yazilmayip nerde yazilir sadece olabilir mi diye soruyirum.O zman sence niye buraya yazda bizde bilelim.Bizlerin isi yok isi evde sıkılmadin mi ailenden para istemekten yada senin isin var ikinciside sayistyadan haberin var herhalde veyahutta iptal olan alim cok bunlarida bil yaz tamam mı?
-
@zenginmemur Ailemden para istememek için gidip kafede part time çalışıyorm, Sayıştay’la bunun süreci arasında ne benzerlik var şuan süreçte bir gecikme yok geçen senelere bak görürsün bu böyle yani keşke hemen olsa ama her sene böylr, Atanmaya benim en az senin kadar ihtiyaçım bar ama buraya her aşamada iptal mi olacak diye yazmıyorum
-
@maesteo yazmiyosun ama ne olavak yani sonu bu alimin 2018liler dahilmi edilevek 500 kisinin hepsi alinmayavakmi tahminde mi yurutmeylim yasak mi?Yani bu basligin amaci o bnde dusuncem diyorki niye bekliyoruz guydada ayni mulakat tarihi belli degil dguy az alincak diye duyumlar geliyo sende bir sey yazda keyiflenelim
-
@toranj inşallah çok geç başlatılmaz.. malum süreç iyice yıpratıyor insanı
-
@872 inşallah. bizi düşünmezler ama srçim olduğu için süreci bellki hızlandırabilirler
-
@zenginmemur keyiflenecek birşey yok ama iptal gibi şeylerde yok sadece maalesef uzun süren süreci çekiyoruz ve sorun yılların yarası yani ekstra bir durum değil onu demek istiyorum
-
Bir zamanlar buraları hep dutluktu ah ah...
-
Bu hafta da bitti hâlâ açıklama yok
-
Benim tahminim 10 kasım'a kadar tarih açıklanır 21 aralık a kadar da mülakatlar bitmiş olur
-
@palamut muhtemel ocak ayı mülakat olur. işe başlama nisan-haziran arası. yeni ilan ise bu takvimden dolayı zor.
-
@palamut 15 kasıma kadar tarihler açıklanır aralık sonuna kadar mülakatllar tamamlanır nisan gibi işe başlama
-
@t-robert-malthus bu yeni guy ilanı tahminen ne zaman gelir?
-
@intermilan dostça söylemek gerekirse 2020 yıl sonu belki
ama bizler etkinlikle seçim öncesi hiç alım yapılmayacak guy ilanını getirdik . seçimlere kadar bişeyler yapılırsa tepki için belki gelir ama şu araçok zor