2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@istatistikçik dostum sen gib i tekrar arasan , çalışmaların bugün neden başlamadığını sorsan nasıl olur
-
Bugün herkes dile gelmiş keşke gorseler feryadımızı
-
@mami1616 sınavın Ankara da olduğuna dair kılavuz ya da başka yerde böyle bir şey yazıyor mu kardeşim?
-
@istatistikçik kardeş bari şu ramazan günü kafa bulma. İnsanlar bekliyor umutla zaten.
-
@taylor aynen Berat beyle birlikte gündeme geldi. Sanırım o bu tür konularda onay makamı olmak istiyor.
-
@moonlight hocam her seferinde aynı cevabı veriyorlar,bir sürü mülakat var dedi,avukatların komisyonu farklı değilmi dedim farklı ama üst kurul onlar da dedi.Saçma sapan şeyler söyledi,her an açıklanma umudu var elbette ama bu hafta hareket yok dedi.Ne dediğini kendisi de bilmiyor
-
@redcrossbjk Hocam o konuda emin değilim .
-
@872 ne kafa bulması birader kimle kafa bulmuşum bi bak geçmişime soracam dedim daha bişe paylaşmadım bile şakamı yapıyon
-
@mami1616 kılavuza baktım da öyle bir şey göremedim kardeşim sen öyle yazınca dedim acaba öyle bir şey gerçekten var mı
-
@friedmannn markette sakız veriyorlar dostum şaka bi yana kullanamazsın sadece polislik, askeriyede falan. Bi de p3 le alım yapan kurumlar olursa onlarda işe yarar.
-
henüz daha beklediğim kaos ortamı oluşmadı , hele bir oluşsun sonuçlar da gelir o zaman
-
@gannicus daha nasil bi kaos ortamı olussunki:) bence fazlasıyla fırtınayı yaşadık:)
-
@aylin daha büyük bir kavga çıkması lazım
-
her sene açıklandı yazıp kaçan biri vardı nerde o onu bulmamız lazım
-
@istatistikçik belki de ona ihtiyacımız vardır
-
@birgaripiibflii evet o eksik asıl kaosu da o başlatacak biri fake hesap açsın
-
@istatistikçik ben şartların iyice olgunlaşmasını bekliyorum bombayı patlatmak için
-
@moonlight neden başlamadığına neden mi sunacaklar
-
@babayega eksik ne var şartların oluşması için tamamlayalım
-
@istatistikçik kendimi feda edebilirim hepimiz için