2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@kpss-a-bağımlısı Hayırlısı olsun , güzel sorular.
-
@mami1616 keşke hepsine cevap verebilseydim komisyon çok iyi ama çok kibarlar yardımcı oluyorlar. Hayırlısı olsun bakalım
-
Bölümü işletme olan bir arkadaşın sorularıymış?
Dış ticaret haddi?
ŞTAK neye göre alınır? Ihtar çekmek yeterli mi?
Rüçhan hakkı nedir?
ihracat?
Kişilik hakkı ne zaman başlar ve biter? Kişilik hakkı askıya alınır mı?
Yoksullaştıran büyüme?
Cari açık?
Maliye mezunu hiç giren olmadı mı? -
Grupta paylaşıldı
Bölüm maliye
Idari vesayet
Yetki genişliği
Kural ici bosluk
Kdv teslim sayılan hükümler
Hukuki olayBölüm maliye
Ters repo
Açık piyasa işlemlerine örnek
Soyut norm denetimi
Vergi alacağını ortadan kaldıran haller
Üretim olanakları eğrisi
Finansal kiralama ve ikale arasında ilişki (Bunun cevabını bilen açıklayabilir mi ben nasıl bir ilişki var anlamadım) -
arkadaşlar kızılaydan mülakat alanına nasıl ulaşabilirim acaba?
-
@elinor-ostrom ikale işçi ile işveren arasındaki sözleşmenin sona ermesi finansal kiralama ile aralarında herhangi bir ilişki yok ki
-
@köyün-ağası arasında bir ilişki kurulup sorulmuş sanırım soru tam yazılmamıştı
-
@elinor-ostrom anldım belki bilmediğimiz başka bir tanımı daha vardır. Bilen çıkar belki
-
@alihazars metroyla
-
@kpss-a-bağımlısı hocam bugun gelmeyen var miydi? Kaç kişiydi?
-
@ekeblad hocam kurumda ihraçlar vs. sadece 100 devlet gelir uzmanının kaldığını, yeni ilanın da çıkacağını ve buradan kazanan 300 kişinin büyük kısmını yeni kurulacak Risk analiz Merkezinde istihdam edileceğini duydum ben
-
@alexdesouza kimden duydun hocam
-
@alexdesouza, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@ekeblad hocam kurumda ihraçlar vs. sadece 100 devlet gelir uzmanının kaldığını, yeni ilanın da çıkacağını ve buradan kazanan 300 kişinin büyük kısmını yeni kurulacak Risk analiz Merkezinde istihdam edileceğini duydum ben
@paretowilfredο
@paretowilffredo
Ustad dguy yeni alim hususunda alim olur mu ? Yoksa bu 300 den baska alim olmaz mi ?
Cunku bi sayfada sanki bi olumszluk okumustumm ama hatrlayamadim -
@yamanoglan Buna dair açıklama yaptım dostum bir kaç gün evvel.
-
@paretowilfredo hocam mülakattan çıkarken ceketimi komisyona teşekkür edip kalktığım 4-5 saniyede ilikleyemedim mecburen elim ceketi iliklemeye çalışır şekilde arkamı dönüp çıktım. Bu durum olumsuzluk yaratır mı? Mülakatım çok iyi geçmemişti iyice berbat ettim galiba.
-
@beveridge-eğrisi Gülümsettin dostum Niyet önemli burda, çabalamışsın. O kadar olur elbette bunu takacak komisyona teessüflerini ilet bence. Sorun olmaz dostum, genel saygı ve devlet terbiyesi kaidelerine aykırı bir şey olmadıkça bu kusurları hoş görmeyecek bir komisyon üyesi olmaz merak etme
-
@paretowilfredo hocam herşey kusursuz olsun istiyosun ister istemez o heyecanla orada ne yaptığını da unutuyosun. İlk mülakatımdı ve komisyon üyeleri sıcakkanlıydı.
-
@beveridge-eğrisi hocam neler sordular
-
@intermilan mülakat günü kurum içerisinden biri söyledi. Kesin doğrudur diyemem ama yalan da değil
-
@alexdesouza yeni guy alımı ile ilgili birşey söyledi mi?