PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@bluephantom Uzman yrd icin de denetci yrd icin de kural kurum sinavi + mulakat.Ama her ikisi icin de istisnai bir durum var,PTT Yonetim Kurulu uygun gordugu kisileri uzman,denetci olarak atayabiliyor gerek kurum icinden gerek alaninda temayuz etmis kisiler arasindan kurum disindan.Yonetmeligin yeterlilige tabi personel bölümü bakanlik merkez teskilatlari ornek alinarak yapilmis,o yuzden maaslari ayni olacaktir,birinden digerine gecmek cok da anlamli degil.Ama ozellikle teftis yapmayi istiyorsaniz tercih edilebilir.
-
@iibfpalace Teftişi çok istediğim için hocam. İdealim oydu. Hocam maaşlar aynı olacaktır derken Ptt uzman ve denetçi maaşı mı yoksa bakanlık merkez uzmanlık/müfettiş ile PTT uzman/ denetçi maaşı mı?
-
@bluephantom ptt uzman-denetci maasi ayni olacaktir.tabi sehir disi teftisleri icin denetciler ayri bir yolluk alacaktir ama onu katmiyorum
-
Arkadaşlar merhaba, göreve başlıyacak olan uzman yardımcıları ankarada mı görev yapacak yoksa başka illere dağıtılacak mı? Bu konuda bilgisahibi olanınız var mı?
-
@arte ankara hocam. belki genel müdürlük olmayabilirmiş ama yine de ankara da olacak
-
@arte Ankara olduğu kesin de Ankara'nın hangi kısmında ve ne iş yapılacağı hakkında pek bilgi yok hocam.
-
@b-ays hayır net bu geçer eline
-
@gölkentli Botaş mühendislikten gireceğim mülakata, 2 tam maaş ikramiye ve 4 yarım maay ikramiye veriyor + 2 3 bin giyecek yardımı felan . Gerisini siz düşünün
-
@hazirlanan Uzman mühendis kadrodan üstündür
-
@adigeah19 sadece maaş önemli değil terfi inkani ve çalıştığın yer de önemli ben Aksaray in bi ilçesine başvurdum hem maaş ne kadar ona göre değişir ikramiyelerin katkısı belki top yekün ptt ye eş değer olacak mesela ptt nin dil tazminatı gayet iyi. bilgi için teşekkürler
-
@adigeah19 Botaş epey iyiymiş hocam.
-
merhaba, yedekler için herhangi bir gelişme var mı? yedeklerden çağrılan,aranan?
-
@maestro Hocam yedekler ile sonradan iletişime geçilecekmiş.Asiller başladıktan sonra.. Şu an beklemeyin.
-
İstihdam büro ile görüşüyorum.Hiçbir bilgi veremiyorlar. Özlük haklarını soruyorum. Güvenlik soruşturmaları gelince belli olacak diyorlar. Böyle saçmalık mı olur. Bence son dakika bazı şeyleri dayatacaklar. En çok merak ettiğim nokta ücretler. Bakalım ne olacak. Hakkımızda hayırlısı...
-
@sg uzun zaman oldu alima cikilali fakat hala ne çalışma şartları ne çalışma yerleri ne de ücret ve özlük hakları belli oldu . Adayların tahminleri var sadece gerisi muamma.
-
Hukuk-genel olarak ayrilan bir kadronun ozluk haklari kotu olmayacaktir,iyi olacaktir.Ama gozuyle gormek istiyor insan.Yukaridaki yorumda arkadasimizin bahsettigi sekilde "son dakika dayatmasi" ihtimali beni de korkutmuyor degil.Ama ona ragmen ozluk haklari kotu olmayacaktir,dayatacaklari sey calisma sartlari/calisma ortami olur.Umarim bununla karsilasmayiz,cunku bu durumda kurumda kimse kalmaz..
-
@iibfpalace Öyle hocam c seviyesi dil de istedi, gel gör ki hala ortada net bir şey yok.
-
@sg Emin olmamakla beraber bence belli oldu bu konular ama bilgi vermek istemiyorlar şu an için. Zira sorulmasıyla uğraşmak istemiyor olabilirler. @iibfpalace Şuyuu vukundan beterdir lafını ikide bir insanların aklına getirmek PTT açısından iyi olmasa gerek.
-
@bluephantom basta uzman yrd. 2 yillik yetistirme surecine tabiydi,3 ay sonra bunu 3 yila cikardilar.Olabilir..Ama 9 ay sonra(yani bugun) cok daha farkli,bizim acimizdan daha kotu bir yonetmelik de cikiyor olabilir,cok ihtimal vermiyorum ama burasi Turkiye,hersey bir gunde degisebilir...PTT de su an mufettis olan birine ulastim,yarin konusucaz.eger simdiye kadar ogrenebildiklerimizin fazlasini soyleyebilirse burada herkesle paylasicam.Pek umudum yok gerci onun da cok birsey bildigini dusunmuyorum ama denemekten zarar gelmez
-
@iibfpalace Hocam, size zahmet müfettiş ya da denetçi alımına hangi pozisyondan yapıyorlar, en çok hangi departman ve hangi bölümlerde denetime ihtiyaç duyuluyor diye sorabilir misiniz? Bir de müfettişler başmüdürlük ve merkez teşkilat dışında gezmiyorlarmış. Bunun doğruluğunu teyit edebilir misiniz?