PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
vallahi ben de rahat değilim bu belirsizlikten inşallah bir sıkıntı çıkarmazlar ama zaman geçtikçe de insanın içine kuşku düşüyor
-
@hazirlanan Ben de hiç rahat değilim çok belirsiz her şey.. Kazanmış gibi bile hissedemiyorum bir huzursuzluk hakim üzerimde maalesef.
-
@beyhude, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@hazirlanan Ben de hiç rahat değilim çok belirsiz her şey.. Kazanmış gibi bile hissedemiyorum bir huzursuzluk hakim üzerimde maalesef.
yalnız değilmişim. hiç kazanmış gibi hissedemiyorum ben de. sanki hâlâ hazırlanmam lazım gibi bitmemiş gibi. hiçbir şey net değil bir an önce bir şeyler açıklığa kavuşur umarım.
-
Aynı huzursuzluk bende de var.. Benzer şeyleri hissediyoruz.
-
İnşallah hepimizin içine sinen cevaplar alalım bu uzun bekleyişten sonra. Bu arada en geç ne zaman sonuçlanacağı konusunda bilgi alabilen oldu mu?
-
@redclover İk arayanlardan birine en geç yerel seçime kadar demiş. Beinm tahminim 1 ay 10-20 gün arası.
-
ben de mühendisler ve gişe'nin gvs ve işe başlama tarihlerine bakarak en geç 2 ay içinde işe başlamamız için engel kalmayacağını düşünüyorum. ama önemli olan çalışma şartları,özlük hakları 2 aya belirlenir mi o var.
-
@iibfpalace Bir gelişme var mı hocam? Bir şeyler öğrenebildiniz mi?
-
@iibfpalace Konuştunuz mu hocam?
-
@bluephantom Hocam kendisiyle gorustum.Ozluk haklari konusunda bir bilgiye sahip degil ama 657 ye tabi merkez teskilat uzman yrdlarindan dusuk olamayacagini ifade etti.Kariyerli bir kadro olacagini,gys ye tabi olmayacagini,pttde birsuru sube mudurlugu oldugunu ve buralarda duzeltici,kontrol edici,takip edici gorevler ustlenecegimizi ogrendim yani pttbank veya pttnin acmasi muhtemel bir katilim bankasinda calistirilma gibi bir durum soz konusu degil.Belki o banka ile ilgili birimlerde calisacak arkadaslar olur ama topyekun orada calistirilmayacagiz.Guzel seylet duydum acikcasi
-
@bluephantom hocam ayrica dediginiz gibi,mufettisler basmudurluk ve merkez teskilat disinda gorevlendirilemiyor.
-
@iibfpalace çok teşekkürler bu önemli bilgiler için. Benim merak ettiğim husus işe ne zaman başlatılacağımız. Başvuruda yazdığı gibi bir yıl bekleme durumu var mı gerçekten, bu konuda bilgi alabildiniz mi acaba?
-
Daha emniyete ulaşmadigi söyleniyor. Kurum gerçekten çok yavaş ve bu yavaşlık epey biktirici hal aldı.
-
@iibfpalace Hocam, değerli bilgiler için teşekkürler. 3 ayda bir ikramiye gibi bir durum var mı? Maaşlar eğer denetçilerle aynıysa 5600 liralık şu anki merkez uzman maaşının bir tık altı gibi. Denetçi ya da müfettiş kurum içinden mi alınıyor yoksa bunun için ekstra bir sınav var mı?
-
@öğrenci bu haber hiç iyi olmadı:( ik yı aramayı düşünüyordum ben de
-
@lawyer1 Öyle maalesef.11 gün önce evrakların teslimi sondu gelin görün ki emniyete daha varmamış bile.
-
@öğrenci Bunu ik mı söyledi?
-
Arkadaşlar zaten artık güvenlik soruşturmalarının 60 işgününde bitirilmesi gerekliliği yok mu? Hesaplarıma göre en geç 8 Nisan'da haber almamız şart zaten.
-
@bluephantom wp grubunda konusuldu hocam
-
@isim123 O sürenin esnetildiği söylendi. Ne kadar esnek onu bilmiyorum ama eskisi gibi olmadığı, uzatılmadığı söyleniyor. @öğrenci hmm