HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ YARIN METİNLER BU KONU BAŞLIGINDA PAYLAŞILMIŞTIR
-
-
@james-buchanan kardeşim çaban için müteşekkirim lakim ben banka etkinliklerine katılmama kararı aldım
-
@james-buchanan tamamdır
-
@t-robert-malthus neden hocam, özel değilse?
-
@james-buchanan banka sınavlarının inandırıcılığı konusunda güvenim sarsıldı sadece para tuzağı sınavı kazanacaklar belli mülakata klacaklar belli mülakatı kazanacaklar belli bu kadar belli olan şeyin bir arada olduğu durumda kendimi kandırmak istemiyorum hepsi bu
-
Merhaba Arkadaşlar, Daha öncede Ağustos-Eylül gibi Halkbankası ilanı geleceğini ve Ekim gibi Sınav olacağını söyleyen arkadaşlar vardı. O günde söylediğim gibi Maalesef Görünürde Sınav çalışması Mevcut Değil. 22 Ekim'de Görevde yükselme sınavlarını olduğunu öğrendim, İnsan Kaynakları oraya Konsantre olmuş Durumda. Tüm Bankalar tasarrufa gittiğinden dolayı alımlarda ince eleyip sık dokunulacaktır. Sizlere güzel Haberler Yazmak isterdim.
*** Umarım, Kamuoyu birleşmesiyle ses getirip ilanın gelmesi sağlanır. GUY'da bu şekilde oldu. Umarım burada da böyle olur.
Saygılarımla,
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ YARIN METİNLER BU KONU BAŞLIGINDA PAYLAŞILMIŞTIR
Merhaba Arkadaşlar, Daha öncede Ağustos-Eylül gibi Halkbankası ilanı geleceğini ve Ekim gibi Sınav olacağını söyleyen arkadaşlar vardı. O günde söylediğim gibi Maalesef Görünürde Sınav çalışması Mevcut Değil. 22 Ekim'de Görevde yükselme sınavlarını olduğunu öğrendim, İnsan Kaynakları oraya Konsantre olmuş Durumda. Tüm Bankalar tasarrufa gittiğinden dolayı alımlarda ince eleyip sık dokunulacaktır. Sizlere güzel Haberler Yazmak isterdim.
*** Umarım, Kamuoyu birleşmesiyle ses getirip ilanın gelmesi sağlanır. GUY'da bu şekilde oldu. Umarım burada da böyle olur.
Saygılarımla,
-
@james-buchanan, içinde söyledi: HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ YARIN METİNLER BU KONU BAŞLIGINDA PAYLAŞILMIŞTIR
@ozge17, içinde söyledi: HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ YARIN METİNLER BU KONU BAŞLIGINDA PAYLAŞILMIŞTIR
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ HALK BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR////HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr@can-mavi @Mahlaki @istatistikçik @T-Robert-Malthus @duyguuu37 @desa121215 @veblenist @keynesinabv @sinek @hahamas @özgeSmith @tolga80
@can-mavi @Mahlaki @istatistikçik @duyguuu37 @desa121215 @veblenist @keynesinabv @sinek @hahamas @tolga80
-
ben gönderdim. 5 dakikanızı ayırın.
-
Katilim az mı ? Bana mı öyle geliyor. Facebooktan da kontrol ediyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor 5, 6 kisiyle olacak iş değil neden tepkisiz herkes bu kadar. Tamam bende banka ilanlarında çok şey döndüğünün farkındayım ama referansı olmadan kazanan ksilerde biliyorum . Nasip bu hiç belli olmaz .
-
@tercihiniyap hocam dediginiz gibi az katılım var benim wp gruplarında bir iki kişiden ses çıktı ben dahil aileme yakın arkadaşlarına göndermeleri için uğraşıyorum pek ibf den ses gelmiyor
-
Bakın sevgili dostlar malesef son 3 4 yilda iibf mezunları ısrarla başka bölümlere kaydırılıyo.10000 polis alımı daha geldi suan sitesinde var egmnin.Peki niye 10000 servis görevlisi almazlar?Bütceye yük hangisi daha fazla getirir?Ne olur bu soruları kendimize soralım.
-
Halkbank personeli cok mu mutlu.Guyu kazananlarda halkbank ziratt uzman servis görevlisi kaynıyo.İyice daha kötüye gidiyoruz.
-
Her yıl en az bir defa 10000 polis alımı var nerdeyse.Ama toplasan 10000 a grubu alımı yok son 3 yılda
-
a grubu alım olsa ne olur. onun bunun adamları torpili koyuyor. bizim gibi fakirler de mülakata kaldım diye seviniyor.
-
Arkadaşlar sakin olun emlak bank açıldı biliyorsunuz ziraat yada halk açmasa bile ki ziraat artık açmak zorunda bnce, emlak bank açmak zorunda cnkğ sıfırdan açılıyor.bu yıl sonu yada önümüzdeki yıl başı onlar personel almak zorundalar
-
@james-buchanan mülakata kalmakla sevinen hata ediyo.Nerdeyse 1 ay olcak sonuc aciklananli tarih belirlenmiyo.Önemsenmiyoruz dostum tek gercek bu.Artik bizlerin sonu kamuda işe girmek demek polis olmak diplomayi yirtmak demek.Zaten polis maaşlariyla bu durum ortada.Halkbank servis gorevlis ortalama 3000 alirken polis 4500 tl aliyosa bir terslik var.Calisma cok demeyin polislikte bankacılik cok streslidir.
-
@ozge92 almaz hocam almaz alsada polis kadar maasin olmaz.
-
@zenginmemur tabi polisler bankacılardan çok maaş alıyor.ama çalışma koşulları bankada çok daha iyi bi girebilsek
-
@ozge92 hangisinin iyi anlayamadim