Burçların Özellikleri
-
Bir barda, cafede, bir sosyal ortamda "cool" bir adam görüyorsanız onun boğa erkeği olma ihtimali çok yüksektir. :))
-
@albertcamus hocam ben burçlara inanan biri değilim,inanana da karışmam o yüzden söylediğiniz hiçbir şeye alınmamakla beraber şunu söyleyebilirim zoru gördümü tüyme olayı olsaydı ikizler bu kpss belasına hiç bulaşmazlardı diye düşünüyorum. :)) diğerleri doğrudur değildir bilemem yaşam tecrübesi
ek olarak insanları doğduğu aya göre yorumlamak saçma arkadaşlar ama yine de siz bilirsiniz
-
İkizler burcunun dengesiz olması ve yengeç burcunun aşırı duygusal olması dışında burçlardan çok fazla anlamıyorum
-
@sbf1983 Hocam yukarda yazdığınızı yeni gördüm, rast gelmiş gerçekten sizi hedef alarak yazmamıştım.Dediğinize katılıyorum ve şöyle yorumluyorum siz veya sizin olgunluğunuzdakiler kafasındaki o garip dürtüyü susturabilen az sayıda kişilerdensinizdir. Çoğunluk tarife fazlasıyla uygun hocam,tanıyarak gördüm bunu. Gerçekten kötü bir karakter, bunu iyiye evriltebilmek bence tamamen sizin başarınız ve aileniz bu konuda şanslı.Malesef çoğunlukla aile kuranların ciddi bi kısmı pişmandır.(sosyal çevre, aile, çocukluk vs. değişkenleri sabit tutarak geçerli bunlar tamamen hocam)
@ceks74 Bende tek başına yorumlara bakarak hareket etmiyorum hocam.Dediğim gibi sizde yenmişsiniz kafanızdaki o sesi ne mutlu size Ama kpss yolundan çabucak sapıp yada süreçte olup da o hemen referans yoluna sapanlarını da tanıdım. Burada olup zaten o sesi yenmeyen biri olacağını sanmıyorum o nedenle çıkarımınıza hak veriyorum hocam. -
@politics06 Hocam duygusaldırlar genel olarak ama suskunlukta saklarlar duygularını. Çok belli ediyorlar diyemeyiz. Ama kafalarına çok takarlar duygusal meseleleri bunu da genelde içlerine atarlar ama hallerinden anlarsınız bi dertleri olduğunu. muhtemelen yine bir şeye alınmış susmuştur :))) Ayrıca yeri gelince ufak tefek cinayetler modunada girebilirler böyle bir yanlarıda vardır.Anaç/babacan karakterlidirler çok esip gürlemezler,kırıp dökmezler kolay kolay.
-
@albertcamus koç erkeği için ne diyorsunuz hocam? Biz koçlara çok karşı çok büyük önyargılar var bence
-
@kunterayata Katılıyorum aslında hocam biraz ilgiye açlar,çok değil birazcık Şu var cazibeli bi karakterleri vardır ve ele avuca sığmazlar.Buna rağmende hep çevrelerinin hayatında öncelikli tercih edilen olmayı umarlar içten içe. dedim ya biraz ilgiyi seviyor olabilirler Ama burdaki değerli arkadaşları tenzih ederek söylüyorum asla bir ikizler değildir bir koç.
-
Gülüp birbirimize takiliriz diyebilecegimiz bir baslikta ben gerildim acikcasi. Bu basliga bir daha yazmayacagim:)
-
@albertcamus Ya aslında doğru yani şurada anonimken söyleyim açıkça :)) ama koç sadakatsizsindir kesin diye bakıyorlar çok ayıp ediyorlar Sevdiğimize dostlarımıza canımız feda
-
@sbf1983 Amacımız bu değildi hocam,tabi yinede siz bilirsiniz
-
@kunterayata Aslında sadıktırlar bu sadakatin temelinde karşısındaki insanın ilgisi yatıyor. İlgisiz kalınca (ki çoğu insan için bu olası) kopmalar başlar.Yoksa bir temel özellik olarak bunu söylemek fazla olur koç için.
-
...
İnatçı değilim ben!
-
@paretowilfredo duygusal değilim ben!
Biraz içliyim o kadar. -
@albertcamus eheheheh hoşuma gitti teşekkür ederim :)) inatçı olduğumu kavul etmezdim ama inatçı olduğumu artık kabul edebiliyorum bazen :))
-
@möözun bir balık gördüm sanki :))
-
@kunterayata hamsidir o hocam. Balık olsa duramazdım
-
@möözun tabi ki değils.... diycem bi gülme tutuyor
-
@paretowilfredo beni benden daha mı iyi bilc... diycem, sen bi kahkaha al beni
-
Koç burcu kadar da insanı sildi mi bir daha geri adım atmayan başka bir burç yoktur. Bu ne inatçılık, ne agresiflik, ne sinir, ne stres arkadaş. Üç günlük dünyada küstü mü bir daha geri adım atmıyor.
-
@antimülakat öyle değil aslında çabuk öfkelenen yapıya sahip olsakta yumuşak bir kalbe sahibiz öfkemiz kadar affetmemiz de çabuk olur. Bu durum biraz da karşı tarafın niyetiyle alakalı. Size böyle biri denk gelmiş sanırım :))