14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@modigliani-0 Eminsiniz değil mi? Güvendiğim ve kpss.de baya bilinen bir hoca o yüzden şüphe ettim.
-
@f-hayek Dostum bunu diyen kişi kendisine hoca diyorsa, vay halimize.
-
@paretowilfredo Şüphe felan kalmadı üstad teşekkür ederim :))
-
çok enteresan. bu kadar açık bir konuda bile nasıl büyük bir bilgi kirliliği var. 2016 kpss eski puan sistemiyle yapılmış son sınavdı. uyum yılı olduğu için sadece o sınavın puanları 1 sene geçerli oldu. yani kpss puanlarının normalde geçerliliği 2 yıldır ve hangi kurum hangi puandan sınava çağırırsa çağırsın başvuru ekranında hep yüksek olan puan dikkate alınır. sanırım kpss tarihinde hep böyle oldu
-
Kurumlara başvuru yaparken tc kimlik girdikten sonra puan bilgilerimiz otomatik geliyor zaten. Çoğu kurumda böyle diye biliyorum.
-
Cevaplar için teşekkür ederim Daha sonra hocamla konuşup netleştirdim. O da bilgi kirliliğinden dolayı değişiklik olduğunu işitmiş bir yerden o yüzden öyle söylemiş
-
Ösym ekran ile karşısında yaşadığım naçar hâlım ve son 10 dk da hangi mantıkla başvuru yaptım bilmiyorum...
3 günlük çalışma ücretim =225 tl yuh yaa -
@aroma İnşallah o mantığa değer
-
@f-hayek yıllardır" tekrar deneyiniz" alışkanlığı ile deniyorum ..
-
@aroma Elbet bir gün ‘tebrikler 1 kurum kazandınız’ yazısıyla karşılaşacağız hocam umudunuzu kaybetmeyin
-
2ay kpss çalısmıstım hukuklar ve mikro bitti sadece guyum yorulup 3ay ara verdim fakat şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum son 2 ay yetişir mi
-
Sağlık bakanlığı sağlıkçıların yoğun çabası ile mülakatı iptal etti. Arkadaşlar bu gidişe bir dur diyebiliriz tek yapmamız gereken tek ses olabilmek. Yok terörü engellemekmiş yok liyakati olup olmadığını anlamakmış bunların hepsi farazi laflar. Hayati öneme sahip olsa sağlıkçılara mulakat yapıp damar yolu açtırırlar ama yapmıyorlar çünkü işin iş yapılırken ogrenilecegini biliyorlar. Bizler türkçe matematikle kadro istemiyoruz onlarca kitap,mevzuat, teori, kural öğrenerek hakkımızı istiyoruz. Lütfen tek ses olalım adalet için atanan atanamayan tüm arkadaşlarımızla beraber sesimizi duyuralım çünkü sağlıkçının emeği ile bizlerin emekleri sabırları mukayese edilemeyecek düzeyde, bu haksızlığa bir dur diyebilelim. Bu arada tek 1 mülakattan dahi elenmedim çünkü yeni mezunum ancak bu sistem daha çok canlarımızı yakacak, daha çok lokmamızı kursağımızda bırakacak boğazımızı düğümleyecek. Kurulan derneğin tanıtımı ve amacı için, gövdemizi taşın altından çıkarabilmek için lütfen elimizi taşın altına koyalım.Saygılar.
-
@70mb hocam her yere aynı konuyu taşımayalım. Bir başlığa attığınızda ileti olarak görülüyor. Lütfen bu durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlarımız oluyor.
-
@antimülakat biz bu kafayla daha coook ilan bekleriz atama bekleriz devam et sen
-
@70mb bu forumu kurmus adamlarada boyle tavir gostermek de ne bileyim
hocam hakli bi ikaz yaparak Admin sizden spam ileti yollamamanizi rica etti. Sizin derdinizi anlatabilmeniz icin once nezaket cercevesi icinde kalmaniz ve karsinizdaki insanin ne dedigini bi dinlemeniz/okumaniz lazim. Bi forum kuralina karsi 'bu kafa' diye bi tepki veren 'bu kafadan' bi beklentimiz yok bizim. -
@albertcamus sizin benden beklentinizi ne olduğu açıkçası umrumda değil asıl düşünülmesi gereken, ilan ve atanma sürecinin hiç olmadığı kadar hassas ve zor bir dönemde olduğu su zamanlarda ;dernek, etkinlik için maddi yardım gibi hususları fazladan 1 kişinin dahi görüp katkı sunmasının ne kadar önemli olduğu. Netice itibari ile yönetici olduğunu bilmiyordum ancak bunları, benden önce birilerinin düşünüp anlayışla karşılayabilmesini beklerdim.
-
@70mb anlamamakta israr ettiginiz konu ilgili basliklara yazarak duzenli bi sekildede derdinizi anlatabileceginiz. Burasi fb yada twitter degil. Yazdiginiz ileti konu ile alakali basliklarda gorulecektir zaten. Spam ileti atilmasi rahatsizlik verici bir unsur. Bu forumculukta her zaman boyledir. Forum kullanmayi bilmiyorsaniz buyrun
Ilgili basliklari nasil bulacaginizi bilmiyorsaniz buyrun
Bu kurallar icinde degilsiniz diye yapilan kibar bi uyariyada bu kadar tepki vermenizin anlami yok. Bilemediginiz seyleri sorarsaniz yardimci olcak birileri cikar merak etmeyin.
-
Herkese merhaba. Maliyedeki değişiklerle alakalı kaynak var mı önerebileceğiniz
-
Arkadaşlar alan sınavı 1 yıl kolay 1 yıl zor mu oluyor gerçekten bilmedgmden soruyorum
-
@ücüncütekil hocam hiç belli olmuyor .mesela 2011 yılında mıydı neydi maliye çok zor sorulmuştu ama ondan sonra hiç zor sorulmadı .ya da hukuk hiç geçen yılki gibi kolay olmadı .genelde orta derece olur .yani değişiyor .öyle bi bekleyiş içine girmeyin.hiç belli olmaz.