14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@Baelish kardesim sanirim o mevzu bu yildan sonraki sinavlar icin gecerli. Giris belgesini okursan yine yasaklar devam ediyor aynen. Getirmeyin diyorlar.
-
@LioN duzeltme yapayim simdi tekrardan okudum giris belgesini basit ulasim karti ve metal para serbestmis yinede sende bir goz at kardesim.
-
@LioN Tamam dostum 1 saate cikartmaya gidicem, inceleyim. Pc den incelemistim gozden kacirmisim herhalde. Gorememistim:)
-
@Baelish alan sinav giris yerleride aciklanmis bu arada. Toplamda 4 cikti olacak. Ayrica anahtarsiz basit ev anahtarida artik serbestmis. Osym bir guzellik yapmis
-
4t alan denemelerini çözen oldumu nasıl acaba ?tek bi onlu deneme alcam tavsiyesi olan varmı arkadaşlar?
-
@balans-etkisi ben 4t nın kpss iktisat kursuna gittim. Denemeleri çok başarılı tavsiye ederim. Yani en azindan iktisat için
-
@hks999 eywallah hocam bi haftada çözimde denemeleri öyle girim sınava
-
Sınava gireceklere başarılar dilerim
-
Yarın sınava girecek olan dostlara başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun, emeğinizin, alın terinizin karşılığını alabildiğiniz bir sürecin ilk adımı olsun inşallah.
-
Emek veren tüm arkadaşlarım Allah yar ve yardımcınız olsun .
-
Matrix sorusunu Platon’un mağara alegorisine bağlamaları güzel olmuştu. Bize böyle sorularla gel ösym
-
Sizce sınav zor muydu kolay mıydı
-
@gmzankr066 matematik her zamanki gibi iyi yapamadım ama genel olarak kolaydı bence
-
@North-remembers evet zaman kalmıyorki matematiğe tarih bir tık orta zor arasıydı diğerlerine katılıyorum cevapları derliyecek arkadaşların yazmasını bekliyorum
-
Sınava damgasını vuran soru avokado sorusu olmuş galiba tarihi merak ediyorum neler sordular?
-
@plansız
+Başkomutanlık savaşının diğer adı(Dumlupınar)
+1. TBMM bulunmayan grup (Mim Mim)
+Demokrat parti dönemi kurulan üniversitemiz(ODTÜ)
+İslamiyet ile ilgili gazete(Sebilürreşat)
+Medine Müdafaası kahramanı (Çöl kaplanı Fahreddin Paşa) -
@plansız https://www.tercihiniyap.net/kpss/2019-kpss-tarih-soru-ve-cevaplari-h7770.html soruları derledik hocam
-
@mk-ank teşekkürler
-
Arkadaşlar isim değişikliği mahkeme mi nüfus müdürlüğü mü son zamanlarda dilekçe vererek değiştirenleri hatırlıyorum.
-
@yasemen olur mu mahkeme kararı