14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@paretowilfredo üstad 2019 sınavı sonrası açılmasını beklediğimiz kurumlar başlığı yapacak mısınız? Yine yapsanız çok güzel olur aslında.
-
@Marsiyal kardes onu 2018 de denedik ters tepti:)
-
@Marsiyal Yapacağım dostum Şu sınav fırtınası bi dinsin, peşinen konuşmaya başlayalım
-
@RootofAllEvil kardeş ben 2017 de sağlam hazırlamıştım 2 senedir kitap yüzü açmadım ona ragmen hukuk 2017 ye benzer net bilgi teferruat yok, maliye saçmaydı b3nce hiç bir kaynak kitap bu soruları tahmin edememiştir. İktisat güzeldi 2017 ye göre
-
@paretowilfredo dostum yapmasak mi ters totem tutar misali
-
@aroma şimdi yazıyordum he totem mi yapalım diye Fenerbahçe için türlü totemler yapan ben bu konuda da totem yapmaya davet ediyorum
-
Arkadaşlar selamlar,
Hukuk testinin kolaylığını ele alırsak, merak ediyorum da acaba benzer netlerle geçen seneye nazaran puanlar, P4 özelinde düşer mi? Ne düşünüyorsunuz?
-
Sınav bitmek üzere galiba hepinize geçmiş olsun umarım tatmin edici sayılarla gelen bol ilanlı bir dönem geçiririz.
-
Merhaba dostlar.
Geçmiş olsun hepinize. Inşallah emeğinizin karşılığı puanlar / sıralamalar alırsınız hepiniz.
Bugün için yorumun Muhasebenin geçtiğimiz yıla göre daha fazla kolay soru barındırdığı. Ama zor olan sorularının da gerçekten zorladığı. Yine de nispeten yapılabilir bir testti. Bakalım ne netice gelecek. -
2018 kpss= denklemler
2019 kpss=integral
Herkese geçmiş olsun. -
@rintintin bu sene geçen seneye göre netler düşecek ve yüksek puan alan kişi sayısı az olacak. geçen sene o kolay hukuk ve maliye testlerinde yüksek yapanlar çok şanslı... tahminim geçen sene 90'ı geçen 300 kişi varsa bu sene 150 kişi olur. keşke geçen yıl çok ilan gelseydi de birikenler eriseydi
-
@islimbot, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
@rintintin bu sene geçen seneye göre netler düşecek ve yüksek puan alan kişi sayısı az olacak. geçen sene o kolay hukuk ve maliye testlerinde yüksek yapanlar çok şanslı... tahminim geçen sene 90'ı geçen 300 kişi varsa bu sene 150 kişi olur. keşke geçen yıl çok ilan gelseydi de birikenler eriseydi
Keşke 2019a girip puanı olmayanlar etkinliğe destek verseydi de atansaydik. Şimdi kenara çekildim 2019lulari arıyor gözlerim.
-
@Muhalba aynen o zamn 2018 de ilan gelmesin bize gelsin diyenler uğraşsın birazda bakalım nasıl oluyormuş
-
@gulcan, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
@Muhalba aynen o zamn 2018 de ilan gelmesin bize gelsin diyenler uğraşsın birazda bakalım nasıl oluyormuş
Neyse gerginliğe surukleneyelim. Biz yeterince sabırlıyız:) bekleyip görelim
-
@Muhalba herkesin hakkında hayırlısı olsun o zamn
-
2 yıldır açıklanmayan iş müfettişliği açıklansa ortalık çok rahatlayacak iş ve sgk teftiş sınavları ile işkur uzman yardımcılığı mülakatları açıklanmadı gitti. Daha botaş var etkb var var oğlu var
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.
Muhasebe sorularının paylaşacağımız başlık oluştu mu acaba? -
@mia99 profilde sola tıkladığınızda yeni sekmesi var orada bütün başlıklar mevcut soru paylaşımı yapılıyor
-
Istatistik soru ve cevaplari basligi acip cool gorunmek istiyorum. Saka bir yana istatistikte her yil bana benlik felsefesi yaptirip yasamin sifrelerini cozme zamani verdigin icin thanx osym seviliyosun.
-
@LioN Uyusaydınız keşke daha az yorucu :)) etrafı seyretsek o da bir yere kadar insan ne yapacağını şaşırıyor değil mi :))