29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@murky ya ben de 2-3 kez yavaşça okuyup 1 diye cevap verdim emin bir şekilde ama burada herkes anayasa değişikliği deyince şaşırdım herhalde dedim. Anlamadım valla
-
@murky, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mülkiyeli-1, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky ben de anayasada öngörülen kanun teklifi diye hatırlıyorum.Hatta iki defa baktım o soruya.
Ben de en az 3 kez baktım hocam çok basit geldi çünkü soru sınav esnasında.
Yani cvp ne diyorsunuz?
1 hocam bana göre.
Yemin ediyorum kafayi yedirtecek bu forum bana herkesin tereddutsuz 200 yaptigi soruya bile farkli cevaplar cikiyor.Bende okudugumda anayasa değişikliği diyordu soru
-
@sikilaccisamatha ben sınava girmedim ama soruda hangisi GENEL veya ASIL olarak yetkilidir gibi bir vurgu yoksa sadece vergi dairesi müdürü demek vergi dairesi başkanının düzeltme yetkisi yoktur demekle eşdeğerdir.istisna olanı keyfince eleyemezsin.
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky ben de anayasada öngörülen kanun teklifi diye hatırlıyorum.Hatta iki defa baktım o soruya.
Yani cvp ne diyorsunuz?
1 hocam bana göre.
Yemin ediyorum kafayi yedirtecek bu forum bana herkesin tereddutsuz 200 yaptigi soruya bile farkli cevaplar cikiyor.Bende okudugumda anayasa değişikliği diyordu soru
Kafayı yemeyin hocam herkes düşündüğünü yazıyor, inatlaşacak değilim benim fikrim 1 olduğu yönünde sorular açıklanınca görürüz 200dür belki de.
-
Yani cvp ne diyorsunuz?
1 hocam bana göre.
Kafayı yemeyin hocam herkes düşündüğünü yazıyor, inatlaşacak değilim benim fikrim 1 olduğu yönünde sorular açıklanınca görürüz 200dür belki de.
Yanlis anladiniz ben farkli yazilmasina karşı degilim farkli cvplarin direk dogru oldugunu kabullenip dogru sayim azaldigi icin kafayi yiyorum:)
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha ben sınava girmedim ama soruda hangisi GENEL veya ASIL olarak yetkilidir gibi bir vurgu yoksa sadece vergi dairesi müdürü demek vergi dairesi başkanının düzeltme yetkisi yoktur demekle eşdeğerdir.istisna olanı keyfince eleyemezsin.
Tamam abi
-
Psikolojide asch deneyi var bakmanızı tavsiye ederim. Sınav anında emin bir şekilde okuduğunuz soruları sınavdan sonra birkaç kişinin değişik yorumlamasıyla şüpheye düşüyorsunuz. Bunların hepsi kuruntu, yersiz vesvese
-
@rootofallevil ve bir zamandan sonra bu kuruntular yüzünden aklınız size oyun oynamaya başlıyor.
-
@gaye evet hocam anladım ki yanlışın bile muallakta bırakmayanı makbul
-
Hocam mucize gibisiniz anayasa değişikliği teklifine 1 diyeni bile okudum şuan doğrudur
-
Bende o kuruntular yüzünden tebliğ ve genel tebliğ ayrımından Ankara bölge idare yaptım kolay soruyu ama sanmak cevap Danıştay vergi dava daireleri kurulu hep çok düşünmekten gitti soru.
-
Ne zaman açıklanır sizce bugün olma ihtimali var mı tatil ama
-
Mutlak ve net cevabı olan soruların dahi forumda hala tartışılması ve bana göre şöyle diyenlerin olması, gerçekten hayret verici
-
Sınav 10 Ocak 15 Ocak arası açıklanacak zamanından en az 1 hafta önce açıklanacak .
-
@atam2811 emin misiniz hocam ÖSYM genelde verdiği tarihte acıklıyor
-
Arkadaslar sorularin farkli olma sansi yok demi bircok kiside farkli okumalar var ve emin olarak soleniyo
-
Buralarin tadi kacti.
-
Gky: 25
Ortak alan: 30
İdari yargi testi: 2681 doğru yeter mi?
-
@bydaler hocam o soruda da kelime oyunu vardı 1982 Anayasasında değişiklik yapmak için en az kaç mv'nin teklifi gerekir diyordu. Anayasa değişikliğini soruyordu yani.
-
@toranj bende ilgili daire yaptım ÖSYM bi aciklasaydi