29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@frieddmann uslüp önemli olan arkadaşım. Tabi ki biri çıkıp bence 85 ile kapacatacak da diye fikrini söyleyebilir. Ki aramızda da oldu yüksek kapatacağını yazanlar. Herkesin fikriine tabi ki saygı. Ama işte uslüp
-
@toranj olabilir sapmayada baglı Levent Hocayı tanıyan vardır alan ağırlıklı 78 79 dogru dedi
-
Arkadaşlar burada 80 üstü doğru yapanların sınava ilk girişi mi yoksa ben kendimden şüphe edeceğim
-
bu noktada biraz kişilik özelliğide devreye giriyor aslında . bazı insanlar umut etmek ister bazıları da kötüye kendini hazırlar . ben kimsenin kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum burda sadece bu temel ayrım var
-
@kubra111 üsluba tabikide katılıyorum orda haklısınız. 22 si gelsede kurtulsak hergün emin olduğum sorularda bile şüphe etmeye başladım artık doğrularımı saymıyorum. dua dua
-
ÖSYM'nin takvimi boş gibi duruyor.Erken açıklanma olabilir belki.
-
@minikistan kaymak kardeşler de öyle bişey demişlerdi sanırım. mantıklı bence de
-
Facede kaç bin kişil grup.biri yazmış idari kaçla kapatır diye kşmse korkudan yazamıyor bişey hahahha bu form iyi ya
-
@avexer bence de bu hafta içi en geç cuma açıklanır
-
@toranj 80 ole 82 puan arası dediler onlarn tahmini tutar mı bilen var mı?
-
@toranj, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@avexer bence de bu hafta içi en geç cuma açıklanır
Bu sene sınava giren sayısı da bir hayli az o yüzden mantıklı geliyor.
-
@minikistan hocam bu falcılığa girer:) herşey olabilir bence daha yüksek ve ya daha düşük
-
@toranj şunu okumak bile heyecan verdi herkes gibi bende çok çalıştım en önemlisi evlat icin istiyorum kazanmayı Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@toranj fal a gerek yok
-
@minikistan kolay sınavlarda ne yazikki gidip yanlışı işaretliyorum kendime yeniliyorum. 22 sinde burada bulusalım he he yi hatırlatacam size
-
kemal gözler hocaya mail attım. hocanın imajından mıdır nedir niye beklediysem. belki döner
-
@vm_yilmaz yazdığınızı okudum bir gülümsedim oluruz burda sorun yok
-
Geçen hafta akşam 7 gibi iş yerinden bi abla aradı beni dediki sınav soçları açıklanmış baktın mı bana haber ver dedi elim ayağım birbirine girdi.ösyminin sitesinden başka hiçbir yere girmedim face foruma falan.açıyorum siteyi idari yargı sonuçları diyo tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor.pcyi açtım ordan da açılmıyo kimseyide arayamıyorum şu kadar şuanla kapatmış dicek diye. 45 dk sonra bi arkadaşı aradım noldu ne geldi dedim. Ondan sonra açıklanmadığana inanıp foruma girmiştim. Çok kötü bir heyacandı paylaşmak istedim :)))
-
@avexer Ösym sınavı 5 günde okuyor deniyo itirazları mı bekliyor inceleme sonuç..vb
-
@frieddmann iyi yaptın paylaş tabi