29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan tşk ederim
-
@dzndr Hocam Kemal Hoca doner bence. Mukemmel biri cunku. Yani bir zamanlar oyle idi. Degistigini sanmam. Subjektif sorusu icin mi mail attiniz?
-
@minikistan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@avexer Ösym sınavı 5 günde okuyor deniyo itirazları mı bekliyor inceleme sonuç..vb
Birkaç günde okuyordur büyük ihtimalle sonuçta milyon kişinin girdiği sınavları bile bir ayda açıklayabilme gücü var.Bence yapılan itirazlara karşı değerlendirmeler uzun sürüyordur.
-
@dzndr ösymyi karşısına almak istemiyor olabilir mi. O topa girmek istemiyor olabilir.
-
@avexer bakanlıktan onay bekliyodur açıklaması için olabilir mi
-
@dzndr korkarim ki kemal hoca da sart diyecek yalniz o soruya. bana oyle geliyor artik.
-
@frieddmann, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@dzndr ösymyi karşısına almak istemiyor olabilir mi. O topa girmek istemiyor olabilir.
Kemal Gözler'in hiç lafını sakındığını görmedim şimdiye kadar
-
@gaye onun için attım
-
@frieddmann hepsi mantıklı geldi
-
hadi ne zaman açıklanır totosu oynayalım. başlıyorum. 17 ocak 16:00
-
Özelden yazıp "kübraya bastonluk mu yapıyorsun" lafına sana burdan cevap verecegim @VM_Yilmaz
@kubra111 tanımıyorum ama seviyeli konuşmasını bilen biri. Hiç kimsenin lafını destekleme gibi bir amacım yok 82 puan maximum dedim taban puam 80 forumun arka sayfalarında bu beyanım mevcut. Hakim olmak isteyen birinin uslubu cok sahane. Sizinle tartışarak forumun seviyesini düsürmeyeceğim bu da size verecegim son cevap. -
@mr-aday hocam vergiden dolayi en yuksek sapmayi siz alir gibi duruyorsunuz:)
-
@minikistan hocam ayarlardan sana mesaj atabilecekleri duzenleyebiliyorsun aklinda olsun. Eger “sadece takip ettiklerim” mesaj atabilir yaparsan kimsenin boyle sacma sapan mesajlariyla karsilasmazsin. Cocuk cocuk isler.
-
@vm_yilmaz, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@gaye türkceyi nasıl herkes fullemiş.. Yazım yanlışını doğru yapana rastlamadım resmen
yazım yanlışını ben doğru yaptım
-
@minikistan hocam bence cok dogru yazdiklariniz. justice konusuna ozellikle daha fazla katiliyorum. Cok faydali. Ama cezadaki 3 yil sorusu mesela. cok acayipti. ben o soruyu dogru yapanlarin dahi bildikleri icin dogru yaptiklarina inanamiyorum pek. O soru yapilmasin diye hazirlanmis resmen. Cezadaki 3 yil sorusunu bilgi ve birikimiyle cozen arkadaslarin onunde saygiyla egiliyorum bu arada. Osym de bazen suyunu cikariyor yani bence.
-
@1umut inşallah yüksek olur
-
@1umut bilmiyordum hemen ayarlayayım tesekkür ederim
-
Türkçe / anayasa / vatandaşlık full
İdare
İyuk
Hmk
Vuk
Borçlar
İktisat/maliye