29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kd16 valla dediğin gibiyse ihtiyacım yoksa .bana gelecek olan ss sana gelsin
-
ARkadaşlar bişey sorcam daha önce hangi sınav için anket oldu böyle.önceki katılımlar ve sonuçlar nasıl dı bilen cvp verebilir mi
-
@frieddmann yok hocam herkes nasibi neyse onu alsın fazlasında gözümüz yok. Şaka bir yana olur inşallah hepimizin.
-
@kd16 amin inşallah kardsm
-
2016 idaride veya o olmazsa 2017 adlide böyle bir anket yapıldı ise sonucuna bakarak şimdiki anketle ilgili daha iyi yorum yapabiliriz. Örneğin o anket netlerine bakıp sonra da ösym sonucu arasındaki farka göre bizim baraj da kaba olarak hesaplanabilir.
-
@saykayhak 2016 da benim 1 doğru fazla gelmişti alandan.
-
Forumda anket oluşturamıyor muyuz? Her bir alan bazında netlere ilişkin anket oluştursak?
-
Türkçe full
Mat 3
Tarih 4
Vatabdaşlık full
Anayasa 1
İdare 1
İyuk full
Hmk 2
Medeni 2
Borçlar 2
Ceza 1
Vergi 3
İktisat maliye 2 -
@frieddmann bende öyle yaptım arkadaşım bide gelir uzmaniyim ÖSYM Başkanı kabul etmez dedim devamli karşımıza çıkan
-
@geliruzmani aynen öyle. Sen nerde görev yapıysn
-
İdari yargı sınavına toplam başvuru sayısı - sınava giren kişi sayısı belli mi ?
-
kemal gözler hocadan cevap geldi. soruda subjektif işlem var. iptal olması muhtemel
-
@dzndr, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
kemal gözler hocadan cevap geldi. soruda subjektif işlem var. iptal olması muhtemel
Bakalım ÖSYM ne şekilde karar verecek.Paylaşım için teşekkürler.
-
@avexer ösym işi yokuşa sürmese bari. mahkemeden dönecek de 2-3 yıl sonra mülakata adam alınacak. bir daha hesaplama çilesi çekilecek. gerek yoktu böyle bir soruyu sormalarına
-
@dzndr aynen ya sor işte ihaleden ne bileyim kolluktan falan
-
@rootofallevil bu yetki devri imza devri konusuyla alıp veremedikleri ne acaba? hep bak bu çıkar diyorum ve yok. 40 soru çıkan kaymakamlıkta bile sorulmadı
-
@frieddmann bende aynı mantıkla yaptım bizim yeterlilikte sormuşlardı baya tartışılmıştı cvp sadece müdürdü bu ibareyi sonradan eklemişler
-
@dzndr siz tam neyi sordunuz? Hoca burda disiplin cezasini anlatmis.
Siyasi partiye uye olmus X de Y de devlet memurlugundan cikartilir, daha once ceza alip almadiklarina bakilmaz. Kisiye gore bi islem olmaz yani. Sartlari kurallari bastan belli, A da yapsa B de yapsa cikartilir. Normal disiplin cezalari ile kiyaslancak bi durum degil. Ama tabi gorecegiz iptal olcak mi olmayacak mi:) -
@1umut soruyu attım
-
@avexer soruyu direk gönderseydiniz daha net cevap alabilirdik. Umarım öyle yaptınız. Çünkü hoca, burada genel bir ifade kullanmış