İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@rootofallevil a4 kağıda fotokopi çekip üstüne yazılması gerekiyo denmişti ama hocam
-
@serhats tamam işte a4 kağıda fotokopi çekeriz, fotokopi çekilen kısmın boş bir yanına şu şu T.C. kimlik numarasının tarafıma ait olduğunu beyan ederim isim soyisim imza
-
fotoğraflı özgeçmiş isteniyor ya fotoğrafı mı yapıştıracağız?
-
@rootofallevil sağ üst köşeye yapıştırırız hocam
-
@sbf1983 Bu özgeçmiş örneği nerede hocam biz de görebilirmiyiz?
-
@serhats hocam kazananlardan isteniyordu yeni aciklandigi icin kaymakamlik muhtemelen duyurular kisminda vardir. Ama normal metin gibi yapilabilir. O biraz daha is gorusmelerindeki cv formatinda. Ben kurum sinavlarinda duz metin olarak verdim daha cok paragraf seklinde duzenledim.
-
@rootofallevil teşekkürler
-
@sbf1983 Ben de normal metin yapayım hocam teşekkürler
-
E devlet mezuniyet belgesi olur mu acaba diploma için
-
Arkadaşlar özgeçmişte telefon no,adres,imza vb olması gerekiyor mu ?
-
Ankarada mesai kaçta başlıyor? Şimdi telefon açtım kimse cevap vermedi.
-
@rootofallevil kardesim cay simit ucgen peynir uclemesi yapiyorlardir simdi. Ikinci caya gecsinler agzini sapurdataraktan bir memur acar 15 dk ya
-
@lion afiyet olsun ne diyelim
-
E devletten alınan mezuniyet belgesi adli sicil kaydı askerlik durum belgesi kabul ediliyormuş. Ayrıca posta ile gönderimi de kabul ederiz dedi görevli beyefendi.
-
Arkadaşlar az önce oradaydım çay içiyorlardı sadece Bu arada merak edenler için feragatlerin listeye yansımamasının nedeni mail ve faks feragat etmek için yeterli değilmiş belki başka biri sevmediği biri adına yapıyormuş , komisyon buna karar vermişmiş üzüldüm açıkçası o zaman sizde numaralar var feragat edenleri arayıp teyit etseydiniz dedim de cevap alamadım akıl edememiş belki de sağlık olsun.
-
@prebish tarihlerde nasıl bir sıra izlenecekmiş öğrendiniz mi? Mesela ilk hangi grupla başlarlar?
-
PTT'den kargoya verdim az önce
-
Arkadaşlar askerlik durum belgesini nasıl yaptınız. Ben haziran ayında bedelli askerlik yapıcam ama e devlette 31 ocak 2019a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyo. Bir arkadaşımı aradım şubat 15de askere gidecek ama onunda sorgulama yapıldığında 31 ocak yazıyormuş. Bir sorun olur mu acaba??
-
@serhats hocam o belgenin çıktısını al kurumu arayıp durumu izah et kabul edeceklerdir muhtemelen
-
@rootofallevil öğle arasının bitmesini bekliyorum hocam bir askerlik şubesine gidicem bir konuşayım ondan sonra netlik kazanıcak inşallah