İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@proust hocam bende e devlet çıktısı yolladım. Acaba sıkıntı olur mu bir daha gönderme şansım yok
-
@proust kimlik beyanını dediğiniz gibi yaptım da adli sicil kaydı ile askerlik durum belgesini sadece e devlet çıktısı olarak gönderdim. Kabul edilmeme durumu olur mu? Sonuçta kağıtta yazan barkod numarasıyla belgeyi doğrulayabilirler. 40 yılın başı merkez uzmanlık mülakatı görecez onda da evraklar yüzünden başvurum reddedilmesin
-
Duyurularin oraya word formatinda beyan ornegi koy, girenler de kendine gore doldurup gondersin. Fotokopi olacaksa fotokopisi yaz ne bileyim edevlet oluyorsa edevlet ciktisi olur yaz cok mu zor bunlari oraya eklemek bilemedim. Iki kelime fazla yazilacak sadece...
-
Arkadaşlar ben de aynı sizin dediğiniz gibi yaptım aradım dedim yani e devlet gönderdim sıkıntı olmaz herhalde falan anlatım. Beyfendi ve hoş biriydi sağolsun "sen gene A4 al bunları tek bir sayfaya yaz gönder bugün hemen ben senin evraklarına koyarım" dedi.Yani sıkıntı olur mu olmaz mı cidden fikrim yok ben sadece denileni yaptım. Bana sorarsanız ben ilk defa böyle bir sey görüyorum;) e devlet yeterliydi normalde bunda ekstra seyler var demek ki..
Cumaya akşam liste belii olur inş bilet alamadık daha
-
@proust hah tamam sadece e devlet çıktısı olsa bile sorun olmuyormuş bunu anladım:)
-
Günaydın arkadaşlar. Kamu yönetimi mezunu olup rekabet mgk kvkk ve kaymakamlık kazanan acaba kaç kişi vardır?
-
@sbf1983 keşke başvuruları insan haklarında olduğu gibi postayla veya kargoyla alsalardı biz de evrakların onaylı suretlerini gönderirdik.
-
@rootofallevil evet olabilirdi hocam. Esasinda kurumlar bu surecleri ayni sekilde yapsa fena olmazdi. Kimisi daha liste belli olmadan fotograf vs istiyor.
-
Mülakat tarihleri haftaya mı belli olur arkadaşlar bilginiz mi var mı ?
-
@gaziçeko bu akşam belli olmayacak mı. Sanki biri öyle demişti
-
İnşallah tarihler bu akşam açıklanır.
-
Ben evrak vermeye gittiğimde haftaya açıklanır dedi görevli
-
@ahmet-tahsin teşekkürler
-
Mülakat tarihlerini ben de sorduğum da pazartesi denildi ama bakalım.
-
Çalışabilen var mı mülakat konularına? İktisat hukuk notlarımdan halletmeye çalışıyorum tamam da iş mevzuatı çalışma mevzuatı konuları aklımda çok kalmıyor.
-
ben işkur ile ilgili bilgileri ezberleyeceğim ayrıca bölümüm iktisat olduğu için bölüm dışı soracaklarını sanmıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
-
@ezo bende iktisattım hocam. Bu hafta sanayiyi kazansam gelmeyeceğim. Ayrıca bir arkadaşımda kvkk kazandı gelmeyecek. Muhtemelen çalışmadan gelirim zaten favori kurumum değil burası
-
@ahmet-tahsin hocam inşallah kazanırsınız da gelmezsiniz
-
Sanırım iktisattan bayağı fire var rekabet olsun kvkk olsun... Ben rastgele 3 kişi saydım
-
@ezo inşallah hocam bende istiyorum. Listenin epey boşalacağını düşünüyorum. Mgk, rekabet, kvkk, kaymakamlık.. Önümüzdeki haftada BDDK.