2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@müşrif mezun, nasıl mezun olduğunu bildiği için (kendimden de biliyorum) talep unsuru ona göre şekil alıyor. Yani, sınav öncesi çalışarak (birçoğumuz gibi) mezun olan arkadaşın devletten beklentisi yok. Bunun için özel çalışılması gerektiğini, zorlu bir süreç olduğunu iyi-kötü herkes biliyor. (Sevindirici olan)
-
@balans-etkisi hocam şimdiki nesile bakiyorum ingilizcekerini gelistiriyolar falan her sey guzelde bu diploma iibf diploması.Erasmus yapan mi desem ingilizceyi kur kur alip özel sektor hayali kuranlar.Alternatif yaratanlar var.Tek pismanligim bu olmustur.Özel sektoru hic dusunmedim.Bilmiyorum hata mi ettim.
-
@zenginmemur 3 ay çalıştım özel sektörde bana emir veren mali müşavir toplama işlemi yapamıyordu ha şirket müdrne laf anlatmışım ha davara sayıştay sınavı açıldı asılmak için ayrıldım o da olmadı umarım guy açılır da gireriz. Özel sektörde seni sahiplenecek insan yoksa aşırı zorlanıyorsun
-
Arkadaşlar inşallah ilan gelirde kurtuluruz şu çileden işkenceden
-
@hasan2 ilk defa size katılıyorum hocam
-
@zenginmemur hocam iibf mezunu çok insan var ülkede malesef,özel sektör çok daha zor 12 saat çalıştırır 8 saat yazar sigortana haftada bigün iznini mırın kırınla verir tabi özelde kendi işin gücün varsa akrabanın vs daha iyidir diğerlerine göre.kamu iibfye göre en güzeli fakat yığılma çok alım az
-
@zenginmemur Hem kpss çalışıp hem özelde çalışabileceğimiz sektör yok ki. Kpss'yı bırak diyorlar bir de para vermiyorlar. Öyle direk masa başına da geçemezsin önce ayak işleri. Kurumsal firma bulursanız girin gerisi hikaye.Tabi amca, dayısı olan özelde de güzel iş bulacaktır..A grubu olmuyorsa B'den kas, ptt çalış ne bileyim kovalayıp duracağız
-
Sizi bilmem de arkadaşlar ben denedim banka ptt sınavları falan ama olmadı iyi puanlarda aldım ama ya yanlış il tercihi ya da bulunduğum ilin çok az almasından sıra gelmedi bana bende daha düşük alanlar atandı ama ben atanamadim guyda yanlış il tercihi iyi puan alıyorum bu seferde ilanlar yok falan ne denesem olmuyor bir türlü özel deseniz kuvvetli amca dayı yoksa olmuyor arkadaşım torpille kaymakamlikta işe başladı bende sürünüyorum sabrım tükendi artık berbat durumdayım:(
-
@supernatural Berbat durumda olacak bir şey yok hocam. Olmazsa olmaz yani gider başka iş yaparsın berbat olacak bir durum yok
-
İnşallah bu hafta 2018 in mülakatları açıklanır da önümüzde engel kalmaz, harıl harıl etkinlik kasarız
-
Özel sektörde bile torpilin ağababası dönüyor. 2016 mezunuyum 2016 dan beri gitmediğim özel sektör kapısı kalmadı. Ya KPSS yüzünden elendim ya da torpilsizlikten. Bazı yerlerde iş görüşmesinde tacizden korktuğum için görüşmeye bile girmeden kaçtım gittim.
Erkekler için işsizlik duble zor evet ama kadınlar için de iş aramak bir de bu yönlerden zor.
Böyle böyle elene elene, eleye eleye elde kaldı sıfır. Devlet olmazsa, mali müşavirlik de olmazsa tertemiz ev hanımı olacağım diye korkuyorum ️
Sonra da burayı yeni gelinlerin tatlı telaşı sayfası gibi kullanır pembe mutfak takımlarımı atar sayfayı pembeye boyarım
Bu giriyle sayfada bir kişilik yer kapladığım için özür diliyorum ama bazen gerçekten deliliğe vurmazsak olmayacak gibime geliyor -
@cons3693 talep toplanması neyle alakalı peki hocam?
-
-
@tükendikagrubu Rutin bir kontrol diyebilirim hocam. Yakında büyük bir yapılanma için sona gelindiğini işittim, merkez-taşra teşkilatları hakkında. Belki yeni unvanlar açılacak. Bakan Bey birkaç kez geri göndermiş düzeltilmesi hususunda. Şu belirsizlik kalkınca ufuktaki güneşin denizi öptüğü gün gelecektir
-
@cons3693 kpss öncesinde gelme ihtimali var mı ilanın bu durumda
-
İnşallah hocam yüzlerimiz gülsün artık
-
@cons3693 rutin mi ? :))
-
@paretowilfredo üstad, tek bir soru.
Bu önümüzdeki aya ilişkin, duyum olsun. Personel dairenin sayı istemleri olsun. Yeni bir şey var mı? Varda daha somutlaşmasını mı bekliyorsun.
Sağ ol. -
@strtmn Bunların hiçbirisi benim adıma yeni bilgiler değil dostum. Takip edenler anımsar ve bilirler; bazı illerin taleplerinin olduğunu, önceki 1000 kişilik alımda bu taleplerin çoğunun karşılanmadığını, buna göre yeniden talep toplanacağını ve planlanmış olan 1500'lük alımın sayısının buna göre değişebileceğini, ama mevcut alım süreci bitmeden söylenecek hiçbir sözün anlamlı olmadığını, kurumun eldeki süreci ve atamalarını tamamlamadan alıma çıkmasını beklemediğimi, alım süreci bitince tekrar bakabileceğimizi ama şu an zaten biri bitmeden yeni bir alım sürecine dair net bilgi olmayacağını bir çok kez söyledim.
Bir şey değişmedi dostum. Şu aşamada puanları iyi olan dostların gelecek muhtemel sınava hazır olmak, puanları olmayan dostların KPSS'den puan almak öncelikli düşünceleri olmalı. Şu aşamada kaybedilen her vakit, bu sürecin, bu zûlün uzamasından başka hiçbir işe yaramayacaktır. -
@paretowilfredo bende sorabilir miyim hocam, bıkmadıysanız pekı mhuy la alakalı aynı duyumlarımız mı geçerli hocam?