28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@rintintin Çıkmış kpss ya da ales soruları iş görür. Youtube da çözümleri de var. Faydalanabilirsiniz. @erciyes38 Müfettiş listesine girerseniz müfettiş olamasanız bile iç kontrolör ya da uzmanlık teklif ederler yüksek ihtimal. Hepsi için geçerli diye bir şey yok. Geçen yıl hepsine teklif gitmedi.
-
@yelizn tamam öyle yaptım teşekkürler.
-
Beyler birşey soracağım bu banka muhasebesi hangi konuları içine alıyor.Kpss alan kısmındaki den farklı mı yoksa benzer mi? Sizce maliye mi muhasebe mi arkadaşlar girenler ne diyor? Teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba. Îstanbul ve Ankara dışındaki iller için uzmanlık ya da iç kontrolör teklifi gelmesi için tercih ilini ikametimizin olduğu yeri mi seçmeliyiz. Yani misal uzmanlık için kendi ilimizi mi seçicez yoksa Îstanbulu mu? Bilen birileri var mı?
-
@bellatrix peki mühendislerde iç kontrolör olabilir mi
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum
daha önce bu tür sınavlara hiç hazırlanmadım
çok da başarılı olabileceğimi tamin etmiyorum
yanlış anlamadıysan başarısız olanlara uzman yardımcılığı teklif ediyorlarmış( yorumlardan anladım )
bunda da ön önemli etken ikametgah olarak da yazmış arkadaşlar
vakıfbankın genel müdürlük binası bana çok yakın yürüyerek bile gidebileceğim mesafede
onun dışında spk belgem var
ama ben hiç kpps tarzı sınavlara hazırlanmadığım için
çok alan bilgim yok
sizde çağırırlar mı ? bu ikametgah avantajı işime yarar mı ? -
@ismail58 alan sorularindan yaridan fazla yapman lazm yapamadigin taktirde bu adam bize yakin oturuyor mulakata cagiralim diye bise olmaz.
-
@akalender154 Evet
-
@ismail58 hocam sınavda alanı yapamazsan bir anlam ifade etmez. ama yinede gir sen sınava.
-
@walras12 hangi sorum için evet demiştiniz pardon hocam
-
Arkadaslar bedelli yapcak olan birisi askerlik kısmında neyi işaretlemesi lazim ben Ağustos’ta gidicem tecilliyi işaretledim ama yanlismi yaptım ona göre duzeltiyim
-
@akalender154 Mühendislerle ilgili olan sorunuz hocam.
-
Beyler bilen birisi maliye ve muhasebe de soru dağılımını soylese cok makbule gecer?
-
başvuru sırasında ikametgahını farklı gösteren var mı
-
Arkadaşlar sınav ücretini atm den yatırabiliyor muyuz?
-
@hagihagihagi evet hocam ödemeler - sınav ödemeleri kısmından yatırılıyor.
-
Tahmini kaç kişi giriyor bu sınava
-
@shadowmoon çok teşekkür ederim Üstad sağolasın.
-
@ryan arkadaslar bilen yok mu ?
-
@ryan doğru işaretlemişsin