11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@kamusaldenetci Dostum dönem algının bilgiyi yendiği dönem. Herkesin sözleri ortada. Bizim sözlerimiz de ortada. Ama benden uzak olsun bu meseleler artık.
-
@paretowilfredo peki olası bi 200 kişilik alımın yazılı + sözlü şeklinde olma ihtimali var mı
-
@sorucozucu Bu daha önce gündeme gelmişti dostum ancak yapılmamıştı. Yönetmelikte bunun önü açık. Ancak kisa vadede böyle bir uygulama hazırlığı duymadim.
-
@lion Okuduğum en mantıklı yazıydı. Diğer prolarin süreçleri yeni alımın önünde bir engel teşkil etmiyor. Ortada 2 yıldır beklenen bir ilan var ve bu süreçte herşey olabilir hiçbir şey net değil gibi muallak yorumları kaldıramayacak kadar sabrı tükenmiş insanlar var. Evet net olmayan şey yazilmazda o zaman yazmayın zaten bekledik bekliyoruz. Sayı noktasında hepimizin temennisi yüksek sayıda bir alımın olması ama sayı belirsiz diye ilanda belirsiz hiçbir kıpırtı yok şeklindeki yorumlar komik oluyor. SGK başkanı alım planın olduğunu ve yakın zamanda ilana çıkılacağını söyledi bu kıpırtı olarak yetmiyor mu? Onun dışında 10 proda ilandan önce puan konusunda eklemeler olacağı dillendirildiğinde kesin reddiye verenler vardı ilan gelince eklemeler olduğunu gördük o yüzden şuan gelicek gelmicek 200 400 hiçbir yoruma can sıkmayın arkadaşlar
-
@müşrif Zaten mani olur denmedi ki hocam. Ama takvim yoğunluğu alım takvimini illa ki etkileyecek. Çünkü bilmediğinizi varsaydığım şöyle bir durum var, kurumdaki tüm sinav/alim süreci tek bir birim tarafindan idame ettirliyor. O nedenle bu yoğun takvim sürecin ertelenmesine değil ama net olmamasına çok kesin bir sebep. Başkan bizzat uzman yardimciligi aliminin sonuclanmasinin beklendigini dile getirdi ornegin. Burada takvim belirsizligini sabir ile dile getiren Sn Başkan da yanılmıyordur heralde sakin olun kisacasi, alim plani mevcut ve herkes dile getirdi bunu zaten. Diger konulara odaklanmak lazim bence.
-
Kurum takviminin bosalmasi beklenirse daha cok beklenir sgk nin isleri ne zaman azaldi ki ilana cikmak icin diger promosyonlarin surecleri beklensin bende @lion a katiliyorum
-
@mk-ank Zaten aşağı yukarı bunu söylemeye çalıştım dostum ben de. Sayın İsmail Yılmaz radyo programı dahil bir çok yerde alım planını dile getirdi zaten. Takvimin ayarlanmasından sonra netlik kazanacak elbet bir şeyler. Bakalim, takipteyiz biz de
-
200 sayısının neden dile getirildiğini artık daha net görmeye başladım sebepler bizim açımızdan anlamsız olsada anlamlı kılmaya çalışılan bir ortam yaratılmak isteniyor. Artık 11.promosyon adayları olarak sayının artması için neler yapabiliriz bu konu üzerine yoğunlaşıp somut adımlar atmaya başlamalıyız.
-
@sherlock-holmess
sayının fazla olmasının olumlu gerekçeleri vb hakkında burada fikirler üretil derleyerek ortak bir etkinlik metni ortaya koyalım ilgili yerlere gönderelim ve twitterda da bu konulara değinen geniş bir etkinlik yapalım diyorum. -
@duha kesinlikle katılıyorum. Farklı fikirlerle içinde bulunduğumuz duruma katkı sağlayacak arkadaşların olduğunu düşünüyorum burada onlarda ekleme yaparlarsa ortak bir sonuca varıp sesimizi duyurabiliriz.
-
Kısıtlamalardan sonra kurumlara ziyaret gerçekleştirecek bir ekip kuruluyormuş. Yazı hitabı güzel olan arkadaşlar SGK denetmenlik için bir metin hazırlarsa metni bizde giden arkadaşlarla iletebiliriz dostlar.
-
@sherlock-holmess
bu haftasonu sınav var yine onunla uğraşıyorum ben ama fırsat bulduğumda birşeyler karalamaya çalışacağım. en azından haklı gerekçeler üretmeye çalışacağım sayı ile ilgili.
vakti olan arkadaşlar da ilgilensin lütfen. saçma oldu vb demeyin yazın paylaşın dostlar. saçma bile olsa başka birinin zihninde farklı fikirler oluşmasına sebep olabilir.
de hadi aktif olalım biraz -
Burda devlet adabını bilen tecrübeli arkadaşlarımız var,onlar yardımcı olsalar keşke.
-
SGK ile taleplerimizi MV. Baki ersoya yazmakta fayda vardır. Ayrıca Twitterda TRT cumhurbaşkanlığı muhabiri emine Ayhan SGK ve diğer başka taleplerimizi de yazmalıyız. Twitter Öğretmenler her yazısının altına taleplerini yazıyorlar ve o taleplerini de yetkililere söylediğini ifade etti. Bizlerde İİBF mezunlarının taleplerini yazalım. Ayrıca kendisi de İİBF mezunu.
-
@hedefsgk düzeltme: Emine kaplan olacak
-
Sayın Cumhurbaşkanımız biz iibf'li gençler olarak sizden naçizane bir istirhamda bulunmak istiyoruz. Malumunuz üzere bütün dünya ve ülkemiz etkileri her alanda hissedilen bir pandemi sürecinden gecmektedir. Hal böyle iken başta sağlık olmak üzere ekonomi ve çalışma hayatında da insanlık olarak birtakım zorluklarla karşı karşıya bulunmuş durumdayız. Ülkemizde çalışma hayatını yakından takip eden devletimizin güzide kurumlarından SGK başkanlığının 2 yıldan fazladır ilana çıkmadığı SGK denetmen yardımcılığı ilanını beklemekteyiz. Biz vatanı milleti ve devletine hizmet etme arzusunda olan İİBF mezunu gençler olarak beklediğimiz bu ilanın yüklü bir alım sayısı ile verilmesini temenni ediyoruz. Siz milleti ve devleti ile hemhal olmuş Reis-i Cumhurumuz olarak taktir buyurursanız SGK başkanlığının en kısa sürede beklediğimiz ilana çıkacağını düşünüyoruz. Saygılarımız ile arz ederiz.
-
@lion, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Sayın Cumhurbaşkanımız biz iibf'li gençler olarak sizden naçizane bir istirhamda bulunmak istiyoruz. Malumunuz üzere bütün dünya ve ülkemiz etkileri her alanda hissedilen bir pandemi sürecinden gecmektedir. Hal böyle iken başta sağlık olmak üzere ekonomi ve çalışma hayatında da insanlık olarak birtakım zorluklarla karşı karşıya bulunmuş durumdayız. Ülkemizde çalışma hayatını yakından takip eden devletimizin güzide kurumlarından SGK başkanlığının 2 yıldan fazladır ilana çıkmadığı SGK denetmen yardımcılığı ilanını beklemekteyiz. Biz vatanı milleti ve devletine hizmet etme arzusunda olan İİBF mezunu gençler olarak beklediğimiz bu ilanın yüklü bir alım sayısı ile verilmesini temenni ediyoruz. Siz milleti ve devleti ile hemhal olmuş Reis-i Cumhurumuz olarak taktir buyurursanız SGK başkanlığının en kısa sürede beklediğimiz ilana çıkacağını düşünüyoruz. Saygılarımız ile arz ederiz.
Yazım yanlışları vs düzeltilebilir. Eklemek çıkartmak istenilenler yapı3labilir. Taslak olarak yazdım sadece.
-
@lion gonderildi mi hocam bu yazi
-
@lion cümlelerde bütünlük yok. Ayrıca bu yazı bana daha çok SGK'de cimer'e yapılan ihbar/şikayetleri anımsatıyor. Üzerinde yoğunlaşması gerektiği aşikar.
-
@gölge07 hocam size yönelik değil yazım öncelikle onu söyleyeyim sizin yorumunuz istinaden genel bir şey söylemek istiyorum.
İstatistikçi grubu başarısız mı değil mi bilmiyorum ama yeterlilik için olan sınav ortak sınav zannediyorum. İibf gibi 4 yıl boyunca hukuk muhasebe görüp sonrasında kpss çalışan bir grupla kendi alanlarından sınava giren bir gruba aynı sınavı yapmak ne kadar doğru emin değilim. Kaç iibfli istatistik alanından yapılan bir sınavda başarılı olabilir o da tartışılır.
Zaten iibfli arkadaşların tepkilerden dolayı 100 olan kontejan 50 ye düşürüldü biliyorsunuz ki. Bu tarz söylemler tamamen alımın kaldırılmasının önünü açacak ki bu alandaki arkadaşlar olarak bizlerde emek verip bekliyoruz.Alanımdaki alım azlığından dolayı iibf denkliğini kullanarak diğer puan türlerinde de iyi bir puan aldığımı belirteyim muhtemelen istatistik grubu alınmasa da puanım yeter alım olduğu takdirde. Ama yine de 2 senedir alım bekleyen fakülte arkadaşlarım adına yazmak istedim. Şahsınıza yönelik değildir belirteyim bir kez daha.