11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@bulamadim hocam zaten benim istatistik kaldirilsin diye bi talebim yok yazida gordugunuz uzere. Ben sadece yeterlilik sinavinda kalanlarin bir cogunun istatistik grubu oldugunu vurguladim ve 100 den 50 ye indirilmesinde bunun etkisi olabilecegini dusunuyorum. Haklisiniz hocam bende 2 yildir bu ilani bekliyorum. Mevcut sartlarda benim puaniminda yetecegini dusunuyorum. Onemli olan hep birlikte hareket edip ilani getirmek olacaktir.
-
@gölge07 50ye indirilmesi iibf tepkisinden dolayıydı onu biliyorum. O dönem genel kontenjan düştüğü için gelecek tepkilerden dolayı istatistik grubundan kısıntı yapılmıştı ondan bu yana da böyle zaten. Bu tür söylemler ve başarısızlıkta mevcutsab eğer tamamen kaldırılmasının önünü açacağı içim yazdım yoksa böyle bir talebiniz yok farkındayım hocam.
Hepimiz diken üstünde bekliyoruz umarım her iki grubu da üzmeyecek bi alım yapılır.
-
@bulamadim evet hocam her iki grubu da uzmeyen iyi bir alim gelmesi icin biseyler yapmamiz gerekiyor. Aksi takdirde ilan geldikten sonra aglayip cirpinmanin bu nasil ilan demenin beddua etmenin hic kimseye faydasi yok. Ben tekrardan diyorum ilan gelmeden sesimizi guclu bir sekilde duyurmamiz lazim.
-
@gölge07 katılıyorum size şu iki senedir de elimden geldiğince destek olmaya çalıştım sesimizi duyurmak için. Ama şu aşamada daha büyük bi tepki koymamız gerektiğini düşünüyorum hem iibf hem de istatistik grubu olarak.
-
Arkadaşlar bugün akşam saat 19.00 da SGK DENETMEN YRD ilanı için etkinlik yapılcak. Herkes duyursun katılım çok olsun Max sayıda yakın zamanda ilan için sesimiz daha gür çıksın.
-
Tag için önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz dostlar
-
@sherlock-holmess #SGK2YILABİNKİŞİ ?
-
180 gündür SGK uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını bekliyorum. Umarım bu ilanın mülakat sonuçlarını da bu kadar bekletmezler.
-
arkadaşlar twitter kullanmıyorum pek bilmiyorum tag olaylarını felan karakter sınırı var mı gibisinden ama bakanlığın da ilgisini çekecek işine gelecek ifadeler kullanmamız faydalı olabilir.
Örneğin aklıma şu geldi;
“KayıtdışılığaKayıtsızKalmamakİçinDahaFazlaSgkDenYrd”
çok mu uzun bilmiyorum ama benzeri taglarla bakanlığın da toplumda vurgulamak istediği mottoların vurgulanmasına yardımcı olursak daha hoş olur gibi.
tag altına da herkes kendince daha fazla sgk den yrd alınmasının faydalarından bahsederse daha iyi olur bence. -
Tag en fazla 25 26 harf olmalı. Arada boşluk olup boşluğun öncesi ve sonrası kullanılan harfler eşit ya da birbirine yakın olmalı. Önceden kullanılan bir Tag olmamalı. Önerilerinizi bu koşullara göre yazabilirsiniz dostlar.
-
@duha Hocam bu tag çok uzun değil mi ya? Bence mesaj vermek yerine çarpıcı şeyler yapmamız lazım. Öğretmenler ya 60 bin ya bizi unutun diyo mesela.
-
Sgk2YıldırDenetmenAlmıyor
-
SGKdaİstihdamSıfır
-
@gmzankr066
evet şimdi diğer taglara baktımda twitterda uzunmuş bu.
valla liseli gençler çok aktif maşallah sınavlar iptal olsun diye yardırıyorlar. kardeşi eşi dostu olan varsa liseli yardım mı alsak gençlerden biz de onlara el atarız. yarın birgün çoğu iibfli olacak zaten eminim
valla bizi unutun dersek dünden razı çok kişi vardır sgk da ayağımıza sıkmayalım -
2YılaBinSGKDYilanıAzBile
-
@gmzankr066
bence de sayı üzerinden yürüyelim o zaman. karakter sıkıntısı varmış. ilanın bu sene geleceği kesin gibi. şu anki meselemiz sayının fazla olmasını sağlamak. -
@duha evet Hocam ilana kesin gözle bakılıyor nerdeyse ama 200 sayısı konuşuluyor. 2 yıllık beklemenin hakkı bu değil,mutlaka rahatsızlığı göstermemiz lazım.
-
Belki linç edecekler beni ama yazmadan edemeyeceğim artık . Çok daha iyi meslek olan vergi müfettişliği için hiç bişi yapmıyoruz ama sürekli SGK etkinliği için uğraşıyoruz ve daha ilanın akıbeti için hiç bişi yokken ve yıllardır o kadar etkinlik yapmamıza rağmen bizi görmeyen bi kurum . 31 Aralık günü uzman yardımcısı alacaklardı 2 ay geçti hala ses yok . Yani önümüzde çok daha iyi meslek olan vergi müfettişliği varken ve yaklaşık olarak 50 den fazla denetmenin defterdarlığa başvurduğu bi meslek için harcadığımız çabanın birazını keşke vergi müfettişliği listeleri için uğraşsaydık ben demiyorum ki bosverelim uğraşmayalım uğraşalım tabi ama biraz da bu tarafları görsek keşke .
-
@ztrkrdvn ya hocam linç edilmezsiniz de çok mantıklı değil bu yazdığınız. Sonuçta burası denetmenlik ilanı bekleyenlerin başlığı,elbette biz onun için uğraşıyoruz. Gidip VMY başlığında yazsanız daha çok verim alırsınız.
-
2yıllıközlemSGKdenetmenyrd tarzında olabilir.