11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Hocam bana öyle söylediler ben de gelip sizinle paylaştım.
Teşekkür ederim Etkinlikteydim bende görmedim
-
@ztrkrdvn hocam 50 den fazla denetmenin deftardarliga başvurduğu doğrumu
-
@lamıcimiyok evet doğru hocam o da bilinen en az 50 kişi
-
Adalet bakanlığı az evvelki resmi gazetede show yaptı. Toplamda 10 bine yakın personel ilanı verildi. SGK dan en az 500 istiyoruz. Artık bir güzellik yapma zamanı geldi de geçiyor bile.
-
@lion O kadar hakediyoruz ki... İnşallah gerekeni yaparlar.
-
@lion Cumhurbaşkanlığı atama izni bı bizim için mi geçerli diğer bakanlıklar atama izni gelmeden nasıl çıkıyor ?
-
@lamıcimiyok gerçekten mi, ne defterdarlıkmış arkadaş. Denetmen olmuşsun napacaksın defterdarlıkta. İnşallah kazanıp giderler de bize yer açılır ne diyim.
-
@gmzankr066 hakediyoruz derken. Hicbisey hakettigimiz yok. Kadro almak zaten bizim dogal hakkimiz. Adalet bakanligi icin kimse etkinlik yapmadi. Ihtiyac var aliyorlar. Sorun burokratlarla alakali. Ne aci ki, bu liyakatsiz ilgisiz burokratlar hep iibf ile alakali bakanliklardalar. Bizim sesimizi duyuralim gibi bir görevimiz yok. Bizim isimiz ders calismak.sadece etkinlige ve sesimizi duyurmaya ihtiyacimiz var. Ama bu gorev degil. Hakettigimiz de bu degil . Karistirmayalim.
-
@ztrkrdvn defterdarlık denetmenlikten dahamı iyi acaba neden böyle bişey yapıldı ki
-
@sedatinho Hocam böyle şeylere takılmazsak çok daha kolay olur.
-
Haklisin
-
Devletimiz öğretmen alıyor,polis alıyor,hemşire alıyor,gardiyan zabıt katibi mübaşir alıyor. Yüklü sayıda birçok alım gerçeklestiriyor. SGK denetmen yardımcılığı 2 yıldır alım yapmıyor ihtiyaç olduğu aşikar lakin şuan için bir gelişme yok. Sınavın yapılacağı konuşulmakta birtakım sayılar gündeme gelmekte fakat yetkili bir ağızdan net bir açıklama gelmiyor. Bukadar imkansız ya da bukadar zor mu? Felanca tarihte filanca sayıda denetmen yardımcısı alacağız diyip kamuyu bilgi sahibi yapmaktan neden kaçınılıyor? Bu ilanın Cumhurbaşkanlığı ile bir alakasının olmadığını tahmin ediyorum. Kadro atama izinleri birşekilde alınmıştır. Burda iş SGK'ya kalıyor bence. Uygun bir takvim belirleyip kurumun daha sağlıklı işlemesi için yeni neferleri bünyesine katmak için istekli olmalı. Öyle sanıyorum ki bürokratik hantallığın bir bakıma mağduriyetini yaşıyoruz. Bakanlıkların ve kurumların ilana çıkıp müjdeli haberler verdiği şu günlerde bizlerde artık SGK'dan müjde bekliyoruz. Bu ilan verilmeli artık.
-
@lion katiliyorum hocam yazdiklariniza sonuna kadar. Ama ogretmenler sesini duyuruyor gerekli yerlere. Bize baksaniza hocam forumda 5 10 kisi facede 5 10 kisi surekli ilan istiyor etkinlik duzenliyor. Ama ilan gelince basvuran kisi binlerce !!!
-
Çok haklısınız, üst yöneticilerden bilgi alabilecek kapasite de bireylerin olduğunu biliyorum forumda veya diğer sosyal medya platformlarında acaba arkadaşlar ellerini taşın altına koyup böyle bir durumu öğrenip bizimle paylaşma nezaketinde bulunabilir mi? Aksi takdirde sanmıyorum ki bu bürokrasi kalkıp da bize nazaran ilan takvimini açıklayacak değiller.
-
@ykps hocam ben ole sahislar gordum ki sen burda ilan istersin gelmesi icin cabalarsin ilan gelmez puanlar cop olur vs uzulursun icini dokersin gelir sana derki kpss ye girerken devlet sana sozmu verdi isterse almaz derler. O yuzden artik akisina biraktim iceridende bilgi alamiyorum yada su an bi kipirdama dahi yok.
-
@gölge07 İibf ne yazık ki doğuşundan itibaren acıya gebe bir hal aldı. Bunu elbette dediğiniz gibi kendi ellerimizle yaptık.
-
Şu an toplantı var diye biliyorum. Bizimle ilgili bir şeyler çıksa keşke.
-
Bir yanda kabine değişikliği haberleri bir yanda mülakatlar kalkıyor haberi öte yandan öğretmenler 20 bin kadro aldı, adalet BK ilanı verdi 13 bin küsur . Bizim gözümüz uçuk rakamlarda hiç bir zaman olmadı hep gerçekçi olduk sadece düzgün her sene alım yapılsa burada hakkıyla çalışan hiç birimizin emekleri boşa gitmez . Asıl mesele şu bizi takan yok buna eminim su 3-4 yıldır yaşadığımız süreci başka birşey özetleyemez.
-
Ben anlamiyorum daha ne yapilabilir, 2 yıldır etkinlik yapiyoruz mailler atiyoruz, soru önergeleri veriliyor, surekli dillendiriyoruz. Daha ne yapilmali
-
@sedatinho adalet bakanligi icin etkinlik yapildi, duzeltelim.