11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 ne alakası var hocam denetmenliğe başvuran vergiye başvurmayacak mı ? Sonuç olarak hepsi A grubu meslek sadece dikkatimde olan bi eleştiri yapmak istedim 2 yıldır yapıyoruz etkinlik sonuç alamadık. İlanın ilanını veren bi bakanlık hala alıma çıkmamışken alım yapmamışken ortada gezen belli başlı sayılar varken gelmiş ilan olan vergi müfettişliği için bişiler yapalım diyorum bunu zaten diğer sayfada da söyledim burada da söylemek için sakınca görmüyorum
-
@ztrkrdvn herkes sayının çok olmasını istiyor o yüzden denetmenlik göz önünde ve istenen kadro . Zaten pareto söyledi müfettiş alımı düşüncesi varmış kurumun . He birde şu durum var genelde az sayılı ilanlar veya yüksek kapatan ilanlarda sessizlik daha hakim dostum kimse umursamıyor gelirse puanı yüksek zaten başvuruyor .
-
@semihylc hocam ben de denetmenlik gelsin istiyorum zaten etkinliklere devam da edelim ama hep denetmenlik olunca garip oluyor durum biraz . Vergi Müfettişliği de 175 kişi alıyor o sayıda az değil ki onun için de uğraşalım dedim sadece çünkü buradaki ilanı bekleyen çoğu kişi oraya da başvurdu . Yoksa akşam saat 7 de ben de Twitter destek vericem
-
@semihylc
katılıyorum hocam belli bir puanın üzerinde kapatacağı belli olan ilanlarda aktiflik az oluyor. çünkü puanı olan insanın sürekli uğraştığı başka sınav ve mülakat olduğu için ve alternatifleri de geniş gördüğü için illaki biri olur diyerek pek aktif davranmıyor.
söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama nispeten düşük kapatan guy duy gibi ilanlarda insanların alternatifi olmadığı için daha çok bastırıyorlar ve aday sayısı da fazla tabiki. aralarından illaki aktif olanlar çıkıyor. benzer sebeplerle insanları belli bir seviyenin üzerindeki ilanlarda aktif olmaya itmek zor oluyor.
benim de nispeten fena olmayan bir puanım var ancak hiçbir kurumun mülakatın garantisi olmadığı için elimden geldiğince hepsine destek olmaya çalışıyorum.
@ztrkrdvn
hocam vmy için de nisan ayı konuşulur durumda. inşallah daha önceden listeler belli olur. puanı kritik olanlar için daha sıkıntılı bir bekleyiş. -
@ztrkrdvn HOcam asıl sizin söylediklerinizin benim dediklerimle ne alakası var? Ben başvuru hakkında bi şey mi dedim?Diyorum ki burası SGK başlığı ne demek niye vmy için uğraşmıyorsunuz? Bize de destek verin deseniz anlarım.
-
@gmzankr066 hocam tartışmayacağım başlığında da meşgul etmek istemiyorum . Burda destek istemiyorum ben zaten. Vergi müfettişliği ile denetmenlik arasında puan uçurumu olmayacak vergi müfettişliği gelmiyorsa denetmenliğinde gelmesi düşük zaten en fazla 1 2 puan oynar hele ki 200 sayısı gelirse. Ben sadece bi düşüncemi bildirdim o kadar
-
@ztrkrdvn 3 yıldır hmb nin tüm sınavları için SGK nın on katı etkinlik yapılıyor kurum duymasada duyulmamak SGK ya değilde İİBF ye mahsus bir durum. Vmy SGK kıyaslamasina gelirsek alanları tamamen farklı iki kurum ve Sgk alanında uzmanlaşmak isteyen insanlarıda özlük hakkı daha iyi neden vmy için bu kadar çaba sarf etmiyosunuz demek biraz komik çünkü emin olun herkes biliyordur ve ona göre seçimini yapmıştır. Bide tabi şu varki tek bir bakanlığa yönelik etkinlik yapmak ne kadar mantıklı ?
-
Burası sgk forumu sizce paylaşimalar normal değil mi ? VMY grubu da var oraya da bakabilirsiniz isterseniz
-
-
Vmy’ye başvurmuş biri olarak söylüyorum ki, alacağı kişi sayısı belli ilan çıkmış başvurmuşuz bu saatten sonra uğraşmak veya çaba göstermek ne sonuç doğuru ki ok yaydan çıktı bir kere. Ama SGK şu an alım sayısı belli olmadığı için 200 yerine saha yüksek alım sağlamak elimizde, ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Gördük vmy iptal edilen sınava rağmen alım sayısının ne kadar komik olduğunu. Her alımdan bir ders çıkarıyoruz artık.
-
SGKBİNDen YardımcısınaOnay
-
ARKADAŞLARRRRR BAŞKAN BİZİ DUYDUĞUNU SÖYLEMİŞŞŞŞ....
BASTIRALIM İYİCE LÜTFENN. -
Tag ne arkadaşlar?
-
@hellsing
SGKBİNDen YardımcısınaOnay -
Şuan etkinlik var ve katılım yok denecek kadar az...
Guy Duy açıklansın puanlar düşsün düşüncesindeki arkadaşlara şunu söylemek istiyorum daha sınavı bile yapılmamış ilanların sonuçlanmasını beklemek ve gelme ihtimali bu kadar yüksek olan ilanda sayıyı arttırmak için uğraşmak yerine beklemek kritik puanda olanlar için büyük kayıp. Sonuçlansa dahi guy ve duy olan başvurur ve sizde burdan beddua edersiniz neden başvurdunuz diye kimsenin insafına bırakmayın ilan henüz gelmemişken katılın -
@müşrif yıldık artık bunlara laf anlatacağız diye. 3 kişi etkinlik yapıyoruz. Onlar da nasılsa yapan var diyip çekirdek kola bizi izliyorlar. İnsaf.
-
@gmzankr066 arkadaşlar @eminekaplan06 etiketler seniz iyi olur. Kendisi TRT cumhurbaşkanlığı muhabiri. Kendisi de İİBF li. Sesimizi yetkililere iletmemizi söyleyelim. Öğretmen arkadaşların sesini yetkililere ilettiğini söylemişti. Bizlerde artık @eminekaplan06 taleplerimizi hergün iletelim.
-
Nerede söylemiş bunu ki?
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
ARKADAŞLARRRRR BAŞKAN BİZİ DUYDUĞUNU SÖYLEMİŞŞŞŞ....
BASTIRALIM İYİCE LÜTFENN.
? Nerede söylemiş ki -
Hocam bana öyle söylediler ben de gelip sizinle paylaştım.