2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jamiryoo tabi en önce saglik hocam ama çalışanlar 1haziranda iş başı yapıyor yüksek puanlı almış değerli arkadaşlarımız gene evde kalacak madem hayat devam ediyor sınav ve personel alim surecleride mümkün oldukça erken ve hızlı yurutulmeli. Size hak vermemek elde değil.
-
@calicartel Bana komik gelen bi durum var biz 2 yıldır ilanı en erken tarihte getirmek için ugraştık ama zaten ilk bahar da en geç mayıs a gelir diyoduk şimdi kasım bile net değil sorun tam olarak bu sürekli ötelenmesi bu zmanda yaş haddine takılanlar askere gidecekler vs bir çok kişi magdur oluyor
-
Puanı olmayanlar , hazır olmayanlar hesaplarını 2020 kpss üzerine kurmaya başladı hocam maliyenin yaptığı sınav aciklamasi ilan bekleyenlerin baskısını da kırdı malesef olan elinde puanı olup bekleyenlere oldu Allah yardımcıları olsun en çok onlara uzuluyorm ben.maliye süreci uzattığı hergun bu arkadaşların hakkına giriyor.ben atanmasaydim aralıktaki sınavlarda askerde olacaktım 2yildir beklediğim boşa gidecekti belkide. Yaşamayan anlamıyor işte
-
@calicartel aynen öyle hocam 2018de sınava girenlerin çoğunun tecil bu sene bitmiştir. Taş çatlasın Kasım aralık ayına kadar ertelerler. Adam 90 küsür puan alıyo askere gitmek zorunda kalıyo. Bu adam kurum sınavını bir şekilde geçti diyelim mülakata nasıl hazırlanacak askerde? Bunu hiç düşünen yok.
-
@calicartel Aynen örneğin benim tecilim bu ay sonu bitiyor. 90 küsür puanla ne yapsam bilemiyorum. Maliye ilanlarının bu kadar gecikmesi ve Kasım-Aralıktaki sınavların bu kadar erken duyurulması gerek 2018 gerek 2019 lular için handikap olduğunu düşünüyorum. Tabi doğal olarak herkes kendi açısından baktığı için saygı duyuyorum..
-
@Baelish yüksek lisans olaylarininda ne olacağı belli degil.allah bu durumda olan arkadaşların yardımcısı olsun hocam gerçekten çok zor ama Allah var neler var inşallah biran önce yapılır şu sınavlar da sizlerde kurtulursunuz.
-
Önümüzdeki günler inş aydınlık olur. Kurallara riayet edilirse 2. Dalga olmaz olsa bile bukadar sarsmaz diye düşünüyorum. Diğer bir konu ise önümüzdeki süreçte bir kabine revizyonu yapılabileceği. Sayın Albayrak'in dışişlerine Sayın Soylu'nun ise Cumhurbaskanlığı Yrd.lığına getirilebileceği öngörülüyor. Nekadar doğrudur bilinmez elbet. Hmb'ye ise Adnan Bali'nin ismi konuşuluyor. Uzun süredir bu kulisler gündemde. Ayrıca diğer bir konu ise erken seçim olabileceği yönünde. 2021 de seçime gidilebilir deniliyor. Velhasıl bu ve benzeri değişimler su süreçte en azından biz İİBF camiası için dere geçerken at değiştirilmez mantığı ile bakarsak olumsuz olur kanısındayım. Bakanların değişmesi ülkenin seçim atmosferine girmesi süreçleri uzatır haliyle. İşte bundan mütevellit önümüzdeki 2020 kpss önem arz ediyor. Önümüzdeki sürecin başta Milletimiz ve Devletimiz için ve daha sonra biz İİBF camiası için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
-
Bu yılın kralı iç işeri bakanlıgı oldu 6 ilana çıktı 7. yi de bekliyoruz.
-
@İnspector iibf nin yüzü ne zaman güldü ki bunda gülsün ondan şaşırmadım hocam ekim ocak arası çok ilan geleceğini düşünüyorum inşallah orada şansımız güler
-
@paretowilfredo ticaret uzman yardımcılığı için gelişme var mıdır üstadım
-
@BlackList deentmen kadrosu da verilmişti en son hatırladığım inş ikisi beraber gelir
-
önceden her gün foruma giriyordum mutlaka bir haber ilan bir sey oluyordu .Artık 3 gün girmesem bir şey olmuyor .Herkes kaymakamlık idari hakimlik takip ediyor .Keşke başka ilanlar olsa ve tek seçenek üzerinde yoğunlaşîlmasa ama el mahkum .
-
@zenginmemur hocam gelmiyor artık .Defterdarlık mhuy 4 5 yıldır açılmıyor .yakında guy da böyle olur .
-
sgk'dan ilan bekliyorum. en azından 2020 kpssden önce.
-
Bende kamu bankalarından umutluyum 2020 bitmeden.
-
@bykeynes ziraat haziranda hep açmış bakalım
-
@yolosapiens @pareto_wilfredo kpss öncesi sizce sizce gelir mi?
-
@jamiryoo haziranda geleceğini sanmıyorum da Eylül ekim gibi bekliyorum açıkcası
-
HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ
https://www.cfcu.gov.tr/sites/default/files/articlefiles/giris_sinavi_ilani.pdf -
@alexandro yuh guy sınavına ekim e erteleyip ilana çıktılar demek ki sınav yapılabiliyomuş