2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
Arkadaşlar referans her yerde mevcut ancak sınav koşullarına baktığımda zaten barajın sağlam oluşu pek çok kişiyi dökecektir. Yani referans minimumda olacaktır. Kaldı ki idari olarak kaç kişi olacağı belli olmasa da( tahminim 10 kişi) çağrılan aday sayısı az bu da puanları yüksekte tutup çoğu adayı eler. Zannedildiği gibi torpili olan değil niteliği olanın şansı yüksek bir sınav olacak. Hepinize bol şans.
-
Yarı yarıya alım olur 10 İİBF alırlar çeşitliliği seviyorlar YDS 70 alabilen başvursun kolay sınav olmayacaktir
-
@Blueberry Bunu kim yazacak diye bekliyordum
-
@gençler23 Zor biraz. Alan ve kurum sınavlarından bilenmiş arkadaşlar kapışır bu sınavda.
-
Arkadaslar iyi akşamlar, yds den 74 aldım nisanda ki sınavdan, gk gy konularımda iyi fakat alan derslerinden bölümüm olmadığı için pek birşey yapacagimi sanmıyorum. Sizce sınava girmeliyim ? Yani müfettişlik yard. Içın olmasa bile başka kadrolar için çağrılma oluyor mu ziraat te ? Bilginiz veya fikriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
-
@hks999 alan biraz zorlayabilir hocam. Ziraat uzmanlık sınavını ayrı yapıyor vakıf gibi müfettişlikten elenenleri çağırıyor. Ama şansınızı deneyebilirsiniz yinede.
-
Ziraatte sınava giriş yaş şartı 35 olsun
-
@Marsiyal o halde zaman kaybı olur gibi.. Teşekkür ederim .
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de mühendislik alanından başvuracağım. Fakat sınav hakkında da alanlar hakkında da bir bilgim yok. Maaşları şartları nasıl müfettiş yardımcılığının?
-
sınav basvurusunda ek bilgiler kısmı var oraya irtibat kurulabilecekler diye bi yer var ailemizden birini mi yazıyoruz oraya bize ulaşılamadığında iletişim kurulması için
-
@dnd Size ulaşılamadiginda ulasilabilecek herhangi birini yazabilirsiniz. Aileniz olur, arkadaşınız olur, akrabanız olur.
-
@Rögaritma tesekkur ederlm
-
kuruma mail dilekçe felan atsak da sınavı Ankara'da da yapsalar. Vallahi çok zor olur böylesi.
-
@sinan-taylan ya da ankarada ikamet edenler olarak araba kiralasak 5 kisi falan git gel en az 150 tl veririz (yht ile)
-
Arkadaşlar 20 müfettiş idari+Mühendislik şeklinde mi olacak. Yoksa 20 idari ve 20 mühendislik mi? Hepsi dahilse sınavın bana maliyeti 1000 TL değmez yani.
-
@sinan-taylan hepsi toplamda 20. Tahminimiz 10-10 bolmeleri seklinde.
-
arkadaşlar idari alan için çok fazla konu yok mu sizce de ben uluslararası ilişkiler mezunuyum hukuktan tutsam iktisat kalıyor muhasebeden tutsan hukuk kalıyor yani bu sınavdan aylar önce haberin yoksa imkansız önceki çıkmış sorularına bakacak olursak gerçekten bilmek gerekiyor baraj puanları da yüksek
-
arkadaslar merhaba.daha önce müfettişlik yardımcılığı sınavına giren arkadasımız varsa genelkültür kısmında neler soruldugu hakkında bilgi verebilir mi. kpss deki genel kültür gibi mi. vatandaslık ile ilgili (anayasa gibi) sorular gelir mi yada güncel konularla ilgili. bir de ingilizce yds ingilizcesi tarzında olucak ama diyalog yakın anlam cıkıcak mı. ingilizce soru dagılımları nasıl olucak
-
@lakcingofsupply Ziraat uzun zamandır müfettişlik açmıyor ama uzmanlık sınavı gibi olacağını düşünüyorum bi tık daha zor sorarlar belki. Genel kültür kısmı kpss gibi inkılap tarihi var güncel bilgiler var genelde banka ile ilgili 2-3 tane soru geliyor coğrafyadan da 1-2 soru olduğunu hatırlıyorum sanki. Ingilizce kısmında da grammar, paragraf, tercüme, kelime soruları vardı diye hatırlıyorum eksiğim yanlışım var ise daha önce giren arkadaşlar düzeltsinler lütfen. Şimdiden hepimize başarılar diliyorum arkadaşlar inşallah bu forumdan birilerine merhem olur bu ilan
-
@TheEqualizer kpss mantığı hocam işte maalesef nereye yetişeceğimizi şaşıyoruz haliyle