9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mia_nur eski belediye baskanlarini kaymakam olarak atamak gibi dusunceler vardı.
-
@murad00 geçen sene sınavdan önce bu muhabbet vardı,meslek bitti deniliyordu ama bürokratlar yapılan çalıştaylarda aksini söylemişler,mülkiyeli bürokratlar sisteme rağmen buna izin vermeyecek gibi görünüyorlar.temaüller işte.
-
@mia_nur müsteşarlık gibi bir makam kaldrıldı bu ülkede bütün burokratlar karşıydı heran hersey olabilir.sonucta snava girmeden kaymakam olabiliyorsun asama asama bu ilerliyor bu isler.
-
@Yakup-cemil, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Belki önemli bir seyler yazılmışır diye foruma giriyorum. Yine klasik Alaylı-mektepli tartışmaları.. Aöf kısır döngüsü.
hocam geçen yıl sınavın zor olduğunu, 70 net ve üzeri 400 kişi olmadığı gibi bir öngörünüz var idi, 70,75 netim ile umutlanmış idim, nitekim de öyle oldu, sınavı bu yıl ile kıyaslarsak hem sınavın zorluğu hem de net tahmini açısından bu yıl için ne düşünüyorsunuz? sanırım geçen yıl 71,50 netiniz var idi, sizin için özel değilse bu yıl sizin durumunuz nedir?
-
@murad00 öyle
-
@dlkaptan 70,75 ile sıralama kaçtı hocam
-
@amirim , @paretowilfredo gidişatı değiştirecek bir duyuma ihtiyacımız var...
-
Sınav anında ben bu soruyu gördüm demiştim anında yaptım ama bir türlü kaynaklarımda bulamamıştım meğerse çıkmış 2007 sorusuymuş. Ösym söz konusu ise çıkmışlar çok önemli
-
@dzndr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sınav anında ben bu soruyu gördüm demiştim anında yaptım ama bir türlü kaynaklarımda bulamamıştım meğerse çıkmış 2007 sorusuymuş. Ösym söz konusu ise çıkmışlar çok önemli
sınavı hazırlayanların acizliği .. Nereden baksan sınav elinde kalıyor.
-
@siyasal_ist
Bursa asıl aöf lü muhabbetini siz ve sizin gibilerin yaptığını ve terbiyesizliğinize uslubunuza laf geldiğinde çıldrıdığınızı düşünüyorum bu ayrımcı ve alaycı tavrınız yüzünden burada Aöf muhabbeti dönüyor siz aşağılayıcı saygısız üslübünuzu düzeltmeden nasıl kaymakam olacaksınız?? Burada durduk yere Aöf muabbeti açmayalım diyoruz siz ve sizin gibi bir kaç kendini bilmez kelime oyunlarıyla laf sokmaya çalışıyor kendi uslübumdaki uygun olmayan tarzın sebebini sizin terbiyesizliğiniz olarak yorumlanması yegane dileğim sürekli aşağılayıcı dil kullanan diğer arkadaşlara söylüyorum inanın burada ben ve diğer çoğu arkadaş hak arama peşinde değiliz manipilasyon da yapmıyoruz alenen şahsmıza hakaret edildiği yerde cevap vermememiz isteniyor ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum bu arkadaşlarda kalitesizlik kokuyor örgün değil.
Burası Aöf örgün çatışması yaşanacak bir mecra değil saygısızlık yeri hiç değil ayrıca kimsenin aklına veya bilgisine ihtiyacım yok kimse bana herhangi bir konuda yetersiz olduğum etiketini de takamaz
Lütfen bu duruma son verin başka konular tartışalım ayrıca sayfa yöneticileri göreve davet ediyorum kim sataşma halinde ve teryesizce davranıyorsa yasaklansın -
Merhaba dostlar.
Sık sık müdahil olup da ikaz etmeyi doğru bulmuyorum. Kaç yaşında insanlarsınız, birinin gelip illa yaptırımla başlığı hizaya sokması gerekmiyor.
Beni bilen dostlarımız tarzımı da bilirler. Eğer biraz daha bu tartışmalar bu denli sığ bir mecrada sürerse ve ben gelirsem gerçekten başlıkta kimse kalmaz. Herkes birbirini suçluyor esasen iki tarafta da ortami geren, haddini aşan kişiler var.
Bir yerde orayı idare edenlerin sürekli yaptırım tehdidi ile dolanması hoş bir şey değil. Bu nedenle bizi göreve çağırmak yerine önce kendı kapı önünüzden başlayarak ortamı güzelleştirmeye çalışın.
Yok, baktık olmuyor, olanı biteni görüyoruz. Lütfen siz de bize biraz daha yardımcı olun. -
@paretowilfredo Bir duyum tahmin at ortam değişsin
-
@VİNNİE-JONES bak gene yazdığıma yazmışıma pişman ediyorsunuz mehmetcik isimli kullanıcı da böyleydi. Ne dedim de terbiyesiz oldum siz sürekli tartışma arıyorsunuz ve ayıp ediyorsunuz hakaret ediyorsunuz ayrıca. Cümlelere üç beş süslü kelime serpiştirince de tamam oluyor iş. Ayrıca kimseyle dalga geçmedim bi psikoloğa falan gidin lütfen çok alıngansınız. Üniversite okuyan birçok arkadaş heleki istanbulda okuduysa bodrum kat tavuk döner makarna son zamanlarda arab döner gibi kavramları bilir bunun neresinde dalga var anlamadım.
-
@siyasal_ist
Kardeşim cidden konuşmak istemiyorum sonuna kadar haklısın tmam polemiğe girmiycem -
@siyasal_ist tamam sen haklisin hocam bir sal artik surayı isi donere makarnaya kadar getirdiniz ya komik durumlara dusmeyin daha fazla
-
@murad00 kanka neden ki? Geçmişimden mi utanayım hiç olmamış gibi mi davranayım? Gerçeklerden mi kaçayım? Benim yaptığım şey olaya biraz da İRONİ katmak. Siz ciddi şeylerden konuşmaya devam edin madem ciddi insanlar ben kendimi komik duruma düşürmeyeyim daha fazla.
-
@siyasal_ist gecmsinize bisey demedim ama makarna doner ozelden tartisin gecmsini yaz arkadasa ozelden uzun uzun peynirli salcali makarna soslu sossuz doner butun detaylari ile anlatabilirsin
-
Valla zaten bu sene üye oldum ama foruma yazmaya korkar oldum arkadaş bu nedir anlamadım ne desem olmuyor orta yollu bir şeyler söylüyorum biraz da gülün eğlenin diyorum kimisi yanlış anlıyor kimisi alınganlık yapıp hakaret ediyor kimisi ironi olsun diye yazdığımız yerden eksik bulduğunu sanıp oradan küçük görmeye çalışıyor. Ama bunların ortak özelliği açıköğretim mezunu olduklarını söylemeleri. Bakın ilk iletilerimde aöfle alakalı olmayan yazılarıma bile saldırdınız arkadaşlar bu normal mi? Hayır amaç moral bozmaksa tebrik ederim başarıyorsunuz.
-
@siyasal_ist gülüp eğlenmek istesen senin boş boş konuşmalarını mı okurum kardeş. Gider Cem Yılmaz vs. açarım.
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@dlkaptan 70,75 ile sıralama kaçtı hocam
289 idi hocam