9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sonsuz Bence en olası senaryo kop bvemonopol soruları iptal oldu ÖSYM buna göre hesaplama yaptı 69.50 net yapan 400. oldu. Bu da 69.50/98=70,89 puan yapar. Sonuç olarak bu iki soruyu saymayın 98 soruda 69.50 netiniz varsa listedesiniz
-
67 netim var; yukarıda bahsi geçen soruların hepsini yanlış yaptım.. ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Günlerdir evden dışarı çıkmıyorum. Hiçbir şey içimden gelmiyor ama depresyonda falan da değilim. Garip bi haldeyim..
-
@districtgovernor işte burada da 400 dolmadı lafı karıştırıyor kafaları 400. Aday 70.89 olsa 400 dolar
-
@sonsuz aynen oyle. Eger liste dolmadiysa ki amirim oyle demisti mecburen 400. Kisinin 69.50 net yapmasi ve disarda kalmis olmasi gerekiyor. Ama ikiden fazla soru iptal edildiyse bilemicem
-
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@districtgovernor işte burada da 400 dolmadı lafı karıştırıyor kafaları 400. Aday 70.89 olsa 400 dolar
aynen o var birde dolmadığı sınırda kalındıığı. ne kadar çok ihtimalli bir sınav oldu bu böyle
-
@bozo_ iptal mevzusu karıştırıyor işleri
-
@districtgovernor hocam 69.50 netin “iptalsiz” olduğu söyleniyor , ikinci bilgi ise listenin dolmadığı .. eğer liste dolmuş olsaydı zaten 69.50 neti değil 70.9 puanı konuşuyor olacaktık
-
@bozo_ Bi çok kaynaktan ve en önemlisi duyumun aynı gün olması
-
@moonlight liste dolmadı bence
-
@sessessc, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ Bi çok kaynaktan ve en önemlisi duyumun aynı gün olması
aynen bilgiler aynı anda geldi ki genel tahmin edilen gibi ösym bakanlığa bildirmiş olabilir. bakanlığa bildirdi ise iptalleri de dikkate alması gerektiğini düşünüyorum ancak hep bi muallak orası.
-
@bozo_ iptalleri değerlendirmeden nasıl liste gitsin hocam zaten saçmalık olur 2 liste mi olacak bence duyunda sıkıntı var kısmı iptal diyorlar nasıl 69.5 oluyor belkide iptalleri harici diyorlarsa oda 70 ı asiyor liste nasıl dolmasın ?
-
@Keynesin-Faizi ateş olmayan yerden duman çıkmaz , liste dolması deniyorsa liste dolmamıştır , ben 69.5 iptalsiz taban net = puanıdır .. 2 soru iptal olursa 400. Kişi için 69.5 * 1.02 = 70.9 yanlış bir hesaplamadır çünkü iptal sonucu 69.5 net taban demek o iki soruyu herkesin boş bıraktığı varsayımı ile yapılan hesaptır , anan malum en azından kopu en az %80 i doğru yapmıştır , 2 iptal durumunda 69.5 net ihtimallerden sadece biri , düşebilir
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim cevap suradan çıkar 400 dolmuş mu dolmamış mı?
69.5 'da kaldı demek dolmadı demektir.
İşte bu durumkafa karıştırıyor .
-
3 sorunun iptali ile ilgili iddialar vardı. 400. kişi iptaller sonrası 67,5 net yapmış olabilir. 3 soru iptalinde net başına 1,03... küsuratlı bir puan ortaya çıkıyor. 67,5X1,03... =69,58 gibi bir puan elde ediliyor. 4 aralıkta buna benzer bir durum ortaya çıkabilir. Bende elde edilen bilginin nihai listeyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
-
@Keynesin-Faizi hocam burda muhtemelen ki amirimin dediği gibi liste dolmadı doğmamış olmasıda iptal edilen sorularında hesaplanıp öyle listenin dolmadığı sonucunu gösteriyor
-
@müfettiş, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Keynesin-Faizi hocam burda muhtemelen ki amirimin dediği gibi liste dolmadı doğmamış olmasıda iptal edilen sorularında hesaplanıp öyle listenin dolmadığı sonucunu gösteriyor
Aynı zamanda amirimin ve hocaların kısmi iptal olabilecek sorulardan kasıtları duyumcuların bilgiyi aldıkları kurumun itibarının zedelenmemesi adına bu ihtimalden bahsetmeleri olacaktır ki bu da gayet makul bir mazereti gösterir hülasa sizde biliyorsunuz ki böyle bir kurumlar silsilesinden bilgi sızdırılması sıkıntılı bir olgu ama amirimden aldığım cevap beni tatmin etti teşekkür ederim kendisinden
-
@uygurmustafa 69.5 net hocam
-
@keynes5 Orası belirsiz şuan. O belirsizlik üzerine tahminlerimizi yapıyoruz. Duyum paylaşılırken kesin 69,50 net denmedi. Sadece 400. 69,50 almış denildi. Boşlukları doldurmaya çalışıyoruz:)
-
Soru iptali ÖSYM nin işi bnce ÖSYM kendi içinde meseleyi halledip nihai listeyi gönderniştir
-
@uygurmustafa denildi hocam 69.5 puan değil net olarak amirim defeatle söyledi