2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Shady1 Teşekkürler
-
@dzndr istatistik gözünü korkutmasın senin tercihine bırakıyolar örneğin 6 soru varsa 5 ini cevaplayın gibisinden istatistik sorusunu atlayabilirsin yani yanlışım varsa düzeltsinler
-
@Shady1 Medeni hukukta genelde yalnızca başlangıç hükümleri ve kişiler hukuku kapsamda olabiliyor ama ilan metninde ayrıca belirtilmemiş hocam eşya miras ya da aile hukuku dahil miydi?
-
@islimbot teşekkür ederim, deneyeceğim şansımı
-
85 puan ile yerimizi alalim.
-
P28 83 sıralama 561 sizce gelirmi tereddütteyim kaymakamlık hazırlanıyorum ona göre zaman ayırcam İngilizce ve diğer derslere
-
@Willsmithh hocam hem onunuzdeki herkes başvuru yapmicak hem de İngilizce olduğu için cekinilecek hem de İstanbul da bence gelir başvurun
-
@kgms hocam sanırım sınav hakkında bilgilisiniz ingilizceye nasıl çalışmalıyız siz veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@ekonometrisyen yani tecrübeli olduğum söylenemez bi kaç çıkmış sorudan ve geçen kış girdiğim bddk sınavından edindiğim tecrübeyi aktardım. BDDK ve SPK finans sektörüyle alakalı üst kurum olduklarından bankacılık borsa hisse senedi piyasasında geçen terimlere çalışılırsa ortaya bişiler çıkabilir düşüncesindeyim
-
@kgms teşekkürler hocam peki bddk nın ingilizcesidr mi çeviriydi
-
@Willsmithh 87,46 sıralama 644. Bu sene şanssızsınız malesef. 2018 de hala çok büyük yığılma var. Bu seneki sıralamayı çok baz almayın bence.
-
@beveridge-eğrisi bence kaymakamlık sınavına çalışmak dururken kimse matematik, istatistik ve ingilizce'yle uğraşmak istemez.taban puanla kapatacaktır.
-
Baya bir puan türü saymışlar. Ayrı ayrı gruplandırma mı yapıyorlar yoksa ben p3ten aldığım puanla p28 puanına sahip birisinin önüne mi geçiyorum?
-
@iühf19 Puan türü fark etmeksizin en yüksek puana sahip kişiler sınava katılır.
-
@ekonometrisyen 5 veya 6 paragraf ingilizce metin vermişlerdi o metin hakkında ingilizce soru sormuşlardı onları cevapladık. Birde ingilizceden türkçeye türkçeden ingilizceye kelime çevirisi vardı
-
Arkadaşlar 0 bilgiye sahip birisi olarak soruyorum; p1 p2 ve p3'te 83 puandayım. Var mı şansımız ne diyorsunuz gireyim mi?
-
@kgms teşekkür ederim hocam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
arkadaşlar monografinin olup olmadığıyla ilgili kafam karıştı.spknın yaptıgı son sınavlara giren arkadaşlar yok dedi eskiden varmış.2012 2016 ilanlarına baktım hepsinde genel muhasebe ve mali tahlil yazıyor konu dağılımı olarak.monografi calışmalı mıyız ?
-
@menkul_kiymet, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Muhasebe:
1-monografi: dönem sonu işlemleri, dönem kârı, gelir tablosu ve dönem sonu bilançosu (70 puan)
2-Kar dağıtımı yevmiye kaydı (yasal yedekler, sözleşmeden yedek, genel kurul yedeği)(15 puan)
3-Bankaya fabrika binamızı ipotek ettirmenin muhasebe kaydı. Bunun bilançoda gösterimi ve hangi muhasebe ilkesiyle ilişkili olduğu (15 puan)
Maliye:
1-Kavram açıklama Mali sürüklenme, Hoş olmayan aritmetik ,2 kavram daha vardı
2-Kamu harcaması görüşleri
Wagner, Leviathan, PeacockWiseman, Musgrave
3- Tanzi etkisi
4- Laffer Eğrisi
5- Maliye politikaları, bütçenin enflasyonist deflasyonist sorunlara etkisi.Denk bütçe
6- unuttum
7- unuttum@hanniball 6-7 Mayıs 2017 SPK Uzman Yardımcılığı muhasebe soruları ile ilgili ileti hocam.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@menkul_kiymet, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Muhasebe:
1-monografi: dönem sonu işlemleri, dönem kârı, gelir tablosu ve dönem sonu bilançosu (70 puan)
2-Kar dağıtımı yevmiye kaydı (yasal yedekler, sözleşmeden yedek, genel kurul yedeği)(15 puan)
3-Bankaya fabrika binamızı ipotek ettirmenin muhasebe kaydı. Bunun bilançoda gösterimi ve hangi muhasebe ilkesiyle ilişkili olduğu (15 puan)
Maliye:
1-Kavram açıklama Mali sürüklenme, Hoş olmayan aritmetik ,2 kavram daha vardı
2-Kamu harcaması görüşleri
Wagner, Leviathan, PeacockWiseman, Musgrave
3- Tanzi etkisi
4- Laffer Eğrisi
5- Maliye politikaları, bütçenin enflasyonist deflasyonist sorunlara etkisi.Denk bütçe
6- unuttum
7- unuttum@hanniball 6-7 Mayıs 2017 SPK Uzman Yardımcılığı muhasebe soruları ile ilgili ileti hocam.
her türlü calışıcaz yani hocam