29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Sınav soruları elinde olan gönderebilir mi?
-
Arkadaşlar benim de kafam bu idari yargıda özelleştirme yüksek kurulu kararına takıldı tamam meb çok ivedi de ben soruyu ivedi olarak düşününce mebi de işaretleyip özelleştirme yüksek kurulu olarak işaretledim demek istediğim bu soruya dava açılsa bir şey çıkar mı hala pişmanım bu soru için farklı düşündüğüme işte böle bir sorularla kaybedince insanın kafası takılıyor uzlaşma sorusuda keza öle
-
@mrvmrv adlide 1 soru 400 kisi oynuyor kesin olur
-
Özelleştirme sorusu iptal olmaz arkadaşlar.
-
@birsorumolacaktı yahu yazmayım diyorum da bu kadar emin konuşup sınırdan kaybedenlerin moralini bozma hakkın var mı?
-
@birsorumolacaktı ya isterse 400 üncü olan sıralamam iptal sonrası 1000 inci olsun kazanamayan kazanamamıştır ha 400 ha binde olur da bu kadar çalışan arkadaşlardan biri iptalle kıyısından köşesinden girer bakarsın bir çoğumuz gireriz bu açıdan bence soruları tekrar gözden geçirip tekrar bir değerlendirme yapsak iyi olabilir
-
@kamucu06 o soru dava edilebilinir sıkıntılı bir soru bence de.
-
İvedi yargılama sorusunun neyi iptal olacak arkadaş ya soru açık kanundaki ifade net, olacak olursa en fazla vergideki uzlaşma sorusu iptal olur ha belki bir de yorum sorusu. Başka iptal olacak soru yok!
-
Yav arkadaş herkes kendini mahkeme yerine koyuyor o olmaz bu olur şu olmaz bu olmaz. Aklında soru ile ilgili şüphe olan herkes istediği soruya açsın :)))
-
@kamucu06 adli yada ortak alanda iptal için tartışılan sorular hangileriydi bilginiz var mı ? Bizlerde gözden geçirelim.Süreci pek takip etmediğim için bilgim yok.
-
@hebenneka aynen açıyorum davayı
-
@Hayaller71 ya doğru soru nesini yazmim görüş de mi belirtmeyelim. Soru net dogru bana göre. Tmm o zaman tüm sorular iptal olsun sınav tekrarlansın
-
@mrvmrv adli yargı hakimliği için mi soruyorsun
-
@kamucu06 aç ustad sen olur olmaz mahkemeler karar versin :)))
-
@hebenneka yani mahkeme karar versin kaderimize razı olalım :))
-
@birsorumolacaktı sınavı kazandın mı listedemisin
-
Ösym uzlaşma sorusunun cevabını değiştirmekle adaylara büyük kazık attı tamam kabul hadi yorum sorusu da çalkantılı diyelim iptal olabilirlik anlamında. Arkadaşlar geri kalan soruları tartışmanın inanın hiç manası yok. Kafanızda belli bir kurgu yer edinmiş anlaşılan cevapları kanun metinlerinde açıkça yer alan sorular için yanlıştı diyorsunuz:)
-
@kamucu06 adli yargının alan testi yada adli-idari için ortak alan testinde tartışılan soru var mıydı ? 2017-2018 yıllarındaki sınavlarda da 1 yada 2 soru iptali olmuş bunda da olabilir.
-
@birsorumolacaktı görüş bildirmeyle alakası yokki kesin ve emin konuşuyorsun
-
@mrvmrv olabilir tabiki de bu sebepten uzlaştırma vb bir kaç soru vardı hatırladığım bir kaç yer var iyice bakıp ona göre hatalı olan var mı yok mu karar verip değerlendirmek lazım