29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mrvmrv hocam bu idari yargı sınavı İçin dedim ... adli yargıda sonuçlar daha yüksek olabilir ... bir de her yıl farklı, puanların çok yakın olması durumunda sonuç değişecektir ...
-
@idarihakimmm evet sizin söylediğinizi anladım.Ben yanlış soruyu yanıtladım galiba.Sıralama soran bi arkadaşa yazacaktım.
-
@ahmetozcelik35 bakalım hocam 7-8 ay sonra görücez mahkeme ne karar verecek. ama bana da en yüksek ihtimal uzlaşma iptal olur gibi geliyor
-
Dünden beri moralim çok bozuk. iki soruyu optige farklı anahtara farklı işaretlemişim ve ikisi de yanlış çıktı. O kadar emeği kendi ellerimle heba etmişim meğer . Ne diyelim nasip değilmiş
-
@vasathane Nasipten ötesine gidilmiyor.3 soruyu son dakika değiştirip doğrusunu bildiğim halde yanlışını işaretledim. Ve sınavı 0.39 ile kaybettim.Umudum iptal olabilecek sorulara kaldı.Dilerim herkes için hayırlısı olur.
-
@mrvmrv inşallah hocam ne diyelim . Herkes için hayırlısı.
-
@vasathane aynı kardeşim benim de öle oldu nasıl yanlış işaretledim anlam veremiyorum dünden beri benim de canım sıkkın hani yapamasan anlarsında insan bildiği soruyu yanlış işaretliyor o koyuyor ki sınavın en basit sorularıydı biri kdv sorusu biri rayiç bedel sorusu baktım ikisini de yanlış işaretlemişim
-
Arkadaşlar belki size referans olur geçen seneki idari sınavındaki 2 iptal olan soru da benim yanlışmış.siralamam 533ten 403 e yükseldi.
-
@mrvmrv, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@harveyspecter cevabınız için çok teşekkür ederim.Sınava yeni girdiğim için pek bilgim yok umarım dediğiniz gibi sonuçlanır.Adli veya ortak alanda iptal için dava açan kişiler var mı? Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler var mı ?
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Adlide herhangi bir soru için dava açan veya açacak var mı?
-
@paretowilfredo hocam mesajınızı yeni farkettim, çok teşekkür ediyorum, muadilleri arasında en seviyeli forum burasi gerçekten.
Bu arada askerde olduğumdan dolayı haftaici bir türlü sonuç belgesini paylaşmaya fırsat bulamadim. belki seneye girecek arkadaşlara yol gösterebilir ya da iptal davası vs acacaklara.
Yanlışlar 1 tarih 1 hmk 2 borclar 2 vergi 2 iktisat
Burada sinirdan kaybeden çok fazla arkadaşım oldu haketmis olduğu halde, baya üzüldüm onlara da. Cidden sabır diliyorum, zor iş mental olarak. Umarım emek verenler bir şekilde hakettikleri sonuçları alırlar ..
-
@elitnur hangi ders sorularıydı hatırlıyor musunuz?
-
Geçen sene iptal edilen 2 soru da ortak alan kısmındaydı
-
@2pacalypse keşke kaymakamlıktaki gibi bir teamül olsa da hakimlik sınavında 1. olanı direkt alsalar mesleğe
-
@RootofAllEvil sorulara göre ss değişimi sıralamaya etkisi farklı olabilir değil mi
-
@pijamalıhakim şart işlem sorusu biri de nafaka sorusu diyorlar ama emin degilim
-
geçen yıl iptalden idari için tam 350 kişi geçtim ve 1 soru vallahi 350 kişi fark ediyor ve o derece yani
-
@justice000 hocam doğru sayıları ve sıralama nasıl değişti
-
@justice000 mülakata kalmış mıydınız hocam ilk kez sizden duyuyorum böyle bir rakamı. Genelde çoğu kişinin Maksimum 100 kişi falan oynamış sıralaması
-
@justice000 1 soru ile 3 puan ve 250 sıralama artışı olmuş geçen yıl
-
Sonuçlar açıklandığından beri şaşkınlık içerisindeyim bir iki kişi çıkıp hakkını savunduğunu iddia ederek sorunun doğru cevabını göz göre göre değiştirtti bir de hakkını savunduğunu iddia ederek böbürlenen paylaşımlar yapıyorlar nereye düştük arkadaş şimdi oturduk burda dava açsakta aylar sonra sonuçlansa da iptal olsa da yüz kişi atar da girer miyimin hesabını yapıyoruz yazıklar olsun ne diyebilirim ki